חתמתי על הסכם סודיות, מותר לי לבצע שימוש?

VladK

New member
חתמתי על הסכם סודיות, מותר לי לבצע שימוש?

שלום. היום חתמתי על הסכם סודיות לפני שסיפרו לי משהו. מה שסיפרו לי עניין אותי, אני מבין שאני אסור לי לספר את כל הנאמר לגוף שלישי. האם זה מונע ממני לעשות שימוש בזה? לדוגמא, סיפרו לי על רעיון יחודי לבניית תוכנה. הסיבה לזה שסיפרו לי על זה היא על מנת להציעה לי שותפות. אני לא מעוניין בשותפות אבל אני כן מעוניין ליצור את התוכנה. האם מותר לי לפתח את התוכנה מבלי שצד א' ידע על כך ויתן לי אישור? (דגש על זה שאני אישית מתכוון "לפתח את התוכנה" ללא מעורבות של אנשים נוספים) את ההסכם ניתן למצוא פה: http://www.patentim.com/forum_articles.asp?Article=169 דגש חשוב, הרעיון אינו פטנט.

אתה זקוק לייעוץ משפטי פרטני

זה לא מסוג הדברים שאפשר לייעץ על גבי פורום באינטרנט. בכל מקרה, אנא קרא _היטב_ את סעיף 2 ו-3. בברכה,

VladK

New member
אז אסור לי?

לפי מה שהבנתי מזה, אסור לי בכלל להיזכר בזה אלא אם כן אותו "ממציא" נמצא לידי. מה שאומר שאסור לי לפתח את הרעיון בלעדיו ובלי אישורו, אני צודק?

דודרינה

New member
תגיד אדון עו"ד שמעת על....

מוסר? מה כל כך קשה לך להגיד ," אולי אפשר למצוא פרצות חוקיות, אבל זה לא מוסרי!" ? ______________________ ואמא שלי הייתה אומר: פירצה קוראת לגנב והגנב צריך עו"ד

אדנדום

New member
תשובה משפטית לא תקבל פה

וזאת בגלל האחריות המקצועית של חברי הפורום. נזיפה תקבל גם תקבל. חתמת על הסכם סודיות, נתת לצד השני להאמין בך, ואתה עכשיו רוצה להתחכם ולחפש פרצות בהסכם כדי להשתמש ברעיון שלהם? פורום זה הוא כנראה לא המקום בו תזכה לסימפתיה. כאן אנו מעריכים את קניינו הרוחני של אדם.

למעלה