חתמתם?

LoLo16

New member
גם אני לא בטוחה שהיא תעזור,

לכן צריך כמה שיותר קולות. אני חושבת שאם נראה שיש לציבור באמת עניין רב בפורמט, גוף ישראלי ירכוש אותו, ואני מנסה עכשיו לדבר עם מישהו מערוץ 10 בקשר לזה.

LoLo16

New member
אני ../images/Emo13.gif ומשהו על ערוץ 10 ../images/Emo26.gif

נאמר לי שלערוץ 10 עדיין יש את זכויות ההפקה! אם יהיו מספיק חתימות אולי נגרום להם להפיק את זה!

MoGanC

New member
כאילו שהם יכולים להרים הפקה כזאת

ראינו מה יצא מ"הדוגמניות".אני מעדיף שלא יהיה מאשר שערוץ 10 יפיקו את זה.

whatever4

New member
אחלה כתבה...

במיוחד הקטע הזה: "...הכי חשוב: פתיחת אפשרויות ההצבעה בתחילת התוכנית, כמוה כאמירה מפורשת של ההפקה שהשירים בעצם מיותרים. בעצם, אני בכלל לא מבין למה לטרוח להפיק תוכנית ולהתאמן על שירים. אפשר פשוט לפתוח קווי הצבעה, לגרוף קופה וזהו זה. ככה הרי מצליחים מועמדים לא ראויים, ששרים גרוע, לנצח בתוכניות. אני מניח שאת רוב ההצבעות הם גורפים עוד לפני ביצוע השיר. האם את מבינה מה זה עושה לנו, הצופים התמימים? ומכאן עצתי השלישית: פתחי את קווי ההצבעה רק אחרי הביצועים ולזמן מוגבל בלבד. כך תוכלי לדאוג לכך שכל מי שרוצה להצביע - יוכל להצביע, ושלהצבעות יהיה קשר כלשהו לאיכות הביצועים. וכך, גם אם מישהו ימצא את הדרך להצביע יותר מפעם אחת, הזמן שיעמוד לרשותו כדי לנצל את הפירצה יהיה מוגבל."

Deanb

New member
חתמתם?

חתמתם כבר בעצומה לקניית פורמט איידול ויצירת גירסה ישראלית על פיו בארץ במקום כוכב נולד? כנסו, תחתמו ותשפיעו למען הפורמט המעולה שמוכיח את עצמו שנה אחרי שנה!

Deanb

New member
איזה מבאסים כולכם!! די כבר! תעזרו

לנו לקדם את הרעיון! עובדה שיצרו גירסאות לפורמט בכל העולם והן לא נפלו מהמקור הבריטי! קדימה לעבודה!

למעלה