ח ד ש ה

Shelly93

New member
ח ד ש ה ../images/Emo20.gif

היי, קוראים לי שלי, בת 14 וחצי. אני לא בדיוק חדשה, הייתי פה לפני כמה חודשים אבל בטח אף אחד לא זוכר אותי. הכרתי את הלהקה לפני שמונה חודשים בערך, אחרי ששמעתי את השיר Obviously ברקע של בלוג שנכנסתי אליו במקרה, ומאז התאהבתי בכל אחד ואחד מארבעת המוכשרים האלה, בשירים, בסגנון המוזיקה שלהם ובאופי המשוגע. אני בטוחה שכמוני- גם אתם רוצים שהם יגיעו לארץ, יופיעו לפניי קהל המעריצים הישראלים וישמחו אותנו כמו את כל שאר העולם. מעריצי טוקיו הוטל הצליחו לעשות זאת, הם השקיעו מאמץ, פתחו עשרות בלוגים, הפיצו את הלהקה והשירים וגרמו להם שהם אוהבים להגיע, להופיע ולהבטיח לחזור- אז למה שאנחנו לא נצליח? אם גם אנחנו, מעריצי מקפליי, נשקיע כולם הרבה יותר ונגרום לכמה שיותר אנשים להתרשם, לאהוב ולשמוע, נצליח גם אנחנו לעשות זאת, וביום מן הימים לצפות בהופעה חיה, כאן, בישראל. אני לא יודעת מה איתכן- המחשבה לראות את דאגי לייב כמה מטרים ממני עושה לי ממש טוב
למה שלא נכין אלבום מושקע, צבעוני, גדול ומעניין ללהקה? כל אחת תכתוב מכתב, מישהי תעזור למתקשות באנגלית, מישהי תדפיס את כולם, מישהי תקנה אלבום ותקשט אותו ואחת תשלח. אם כל אחת תיקח חלק- המתנה תיהיה מצויינת והלהקה תהיה מודעת למעריצות האוהבות פה בארץ. חייבים להתחיל לעשות משהו, כי עצומות לא יובילו לשום מקום. בכל מקרה, אחרי החפירה הזאת- אשמח לשמוע מה דעתכן.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifוול ברוכה השבה!../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

ובקשר לסיפור שמקפליי יבואו לארץ... כבר שלחנו אלבום מלא ברכות ליומולדת של טום והוא יצא ממש יפה וכפי שאת מבינה.... עד עכשיו לא קיבלנו שום תגובה עליו. כולנו רוצות שמקפליי יבואו לפה בדיוק כמוך.. אבל לצערי אני ממש לא חושבת שזה יקרה. ברור שיש תסיכוי המזערי הזה ש... לא דעת שהם יבואו XD בכל מקרה בינתיים הדרך היחידה שלנו לראותותם היא לטוס
לאנגליה...
חחח אז לתזכורת.........................
אני סיון בת 15 מחיפה
פייבוריט הכי הכי
דניאל אלן דייויד ג'ונס
אנג'וי

Shelly93

New member
...

כן, אני יודעת על האלבום- הייתה בו גם ברכה שלי. אבל בלי קשר אליו- צריך להפיץ את הלהקה יותר, שידעו עליהם.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברוכה השבה? ../images/Emo24.gif

הסיכויים שדבר כזה יצליח הם קלושים. וגם הופעה שלהם בארץ זה אל סיכוי גדול כשמספר המעריצים כאן קטן יחסית למקומות אחרים בעולם. בכלל, הם לא הופיעו באירופה מאז ומעולם ואם הדבר יקרה וול, אולי נשקיע קצת יותר כדי לכלול את עצמנו בסבוב הופעות כזה. אניווי, אני אלכס בת 17 וחצי פייב > טומי בוי.
השתלבות מהירה ונעימה!

white in Angel

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

הדר בת 14.5 [לא לטעות כיתה ט'] מהרצליה הפייב שלי זה דאגי!!!!!!!!!!!!!!!!
חתיך שאפשר למות בגללו צריך לקנוס אותו על חתיכות יתר!!!
זאת אחת מהחפירות שלי!!!!

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifהיי D:

תזכורת
יעל
13 וחצי
מרכז
דנידנידנידנידנידני
תמונה אקראית
ובקשר למה שאמרת- רעיון יפה אבל גם אם שלח להם אלבום עם 100 או 150 ברכות זה לא עוזר כי מקפליי לא יבואו לארץ בשביל 150 מעריצים, אלא בשביל 1000 מעריצים בערך, הבנת
><"

adiozery101

New member
חחח לאא 100 אבל יש בזה משהו

האולם הכיי גדול בארץ הוא בערך עם 300 מקומות ויש איזה עצומהה שיש כבר 900 חתימות חחח אבל אני אישית חתמתי איזה 20 פעם ... כל שבוע אני מצביעע http://www.atzuma.co.il/petition/danamcflylover/1/1000/ תצביעווו

גילולית

New member
../images/Emo205.gifרק 300../images/Emo35.gifאו שהתכוונת 3000../images/Emo35.gif

למרות שגם זה קצת כשאני וחברה שלי היינו בהופעה של BEP זה היה ביד אליהו והיה כמעט 20 אלף אנשים...

adiozery101

New member
חחח והיתכוונתי ל - 3000

חחחח 3000 זה האולם הכי קטן באנגליה ניראליי...

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo26.gifכנסי לרגע../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

מקפליי לא יגיעו לארץ. כמו שכבר כתבתי- אנחנו בקושי מכסים להם חצי אולם, ובט ובטח שלא את מכונת העשן. כך ש.. הם לא יתפרסמו בכזו כמות בארץ בגלל שאף אחד אל עוזר להם להתפרסם. הסיבה היחידה שטוקיו הוטל קיבלו כזה פרסום זאת סיבה אחרת- סיבה פוליטית! עיתונים בארץ קיבלו כסף כדי לפרסם דברים על טוקיו הוטל ולהגביר את המודעות עליהם, רק בגלל שאנשים שראו שהקשר בין ישראל וגרמניה מתהדק. ומבחינת ישראל זה פשוט היה פנטסתי. יש מבין? אבל חוץ מזה. גם אני הייתי שמחה אם הם היו בארץ. שא תביני אותי לא נכון.

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif זה גם מה שאני חושבת, אבל אנשים נוטים לא

להסכים אותי.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifגמאני מסכימה. אנחנו לא רוצות שמק

יתפרסמו בדרך שטוקיו התפרסמו..... עדיף שהם ישארו באנגליה וכולם יהיו מאושרים

butbut

New member
../images/Emo126.gifזה לא שזה רע,כע? פשוט... טוקיו הוטל

פשוט היו כאן, ולפני שהם באו היה כזה רעש
ועכשיו, שקט רצח. אני שמה לב שלאט-חאט אנשים מפסיקים לפרסם עליהם יותר מידי דברים, והגל הזה פשוט יורד לו.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifלא דעת... כל הפוסטמות שכתבו על עצמן

ביל פאק מי... את רוצה לראות את זה כפול רק שכתוב דני פינגר מי ותעשה לי דאגי סטייל? וול... אני לא בכל אופן ><

adiozery101

New member
מפרסמים עלהים מלאאא

השבוע היה פוסטר שלהם בראש 1 או מעריב לנוער לא זוכרת XDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifאני יודעת-אבל זה בגלל שהגל עדיין לא עבר

אבל זה ייפסק מתישהו.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאפשר להסביר את זה ככה../images/Emo26.gif

תקחו את טוקיו ותמשילו אותם לכל אימפריה אפשרית שהייתה, האימפריה העות'ומנית, למשל, או הבריטים
הם היו ונגמרו- דברים גדולים לא נשארים לנצח, מתישהו זה מתפוצץ, אם מנפחים את זה יותר מידי, או דועך.. מגיע השיא, נגיד כשהאימפריה שלטה על הכי הרבה מדינות בהיסטוריה של עצמה ואז לאט לאט היא מאבדת את השליטה עליהם ופשוט כבר לא אימפריה- סתם טורקיה XDDDDDDDD דרך אגב- זה לא עם כל דבר גדול, רק עם הרוב... אם לוקחים בלון ומנפחים אותו יותר מידי תוך כמה שניות הוא מתפוצץ(טוקיו בישראל) אבל אם לוקחים בלון ומנפחים אותו עד לגודל רגיל, הוא נשאר להרבה יותר זמן(מקפליי בישראל) טוב עזבו חפרתי- אני פשוט אוהבת להמשיל דברים XDD אתן רשאיות לכפכף אותי

למעלה