ח ד ש ה

white in Angel

New member
את צודקת!!!

ההסטוריה באמת מראה שדברים גדולים מתישהו נופלים ונעלמים ואולי לפעמים נשאר ענן אבק. אבל הדברים הקטנים נשארים לנצח וגם ההסטוריה אכן חוזרת על עצמה גל של אהבה לטוקיו הוטל שהולכת ונעלם ודבר קטן ופעוט הולך וגדל כמו הפורום!!!!!!!!! מסכימה איתך מילה במילה

sweet shir

New member
לא, לא הסכמתי עם זה. ../images/Emo6.gif

הסכמתי עם זה שטוקיו הוטל התפרסמו בדרך הזו, והרבה אנשים לא מסכימים איתי. XD

sweet shir

New member
אההה חחחחח ../images/Emo6.gif

תכלס, גם לבריטניה יש היסטוריה עם העם היהודי. אפשר לסדר משהו
ולודעת, אני הייתי מעדיפה שמקפליי ימסחרו את התחת כמו טוקיו בארץ אם זה אומר שהם יגיעו. לא רואה מה זה מפריע שיש בנות שאהבו לחודש ועכשיו כבר לא אוהבות. המעריצות באמת עדיין אוהבות, ואני בטוחה שלהן זה לא אכפת, כי הן זכו לראות הופעה של הלהקה האהובה עלייהן.

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif ברוכה השבה [?] XD

נועה , מרכז , 13 [: פייב => כולם

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני עלמה 14 רעות
בקשר לרעיון, תכלס הוא טוב, אבל ניסינו להוציא אותו לפועל ולא ממש עבד.. יש גם הבדל עצום (לצערינו) ביןם המעריצים של מקפליי לבין מעריצי טוקיו הוטל.. וגם אין ממש לאן לשלוח את האלבום, אין לנו כתובות שלהם או של מקומות שהם יכולים לקבל אותו דרכם, במיוחד שהם באוסטרליה עכשיו, כל אחת מאיתנו תשמח לראות את דאגי מפזז על הבמה כמה מטרים ממנה, אבל צריך לחשוב על רעיון יותר מעשי

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifאואו! אני זוכרת!אני זוכרת!

*שיניתי את הכינוי מאז ><"* קיצר.. ברוכה השווה! אני רייבן [או אלמוג] בת 16 מהוד השרון

adiozery101

New member
אנייי בעעד !!

חחחח ברוךך הבאהה.. עדיי עוזרי בת 13 וחציי פייב האריייי אבל אני גם חולה על טום דאגיי ודניי :) חחח אנייי בעד ההעצה אפשר לחפור להם קצת ואולי הם יבואא...חחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוולקאם באק <:

אריאל, 14 וחצי, הרצליה פייב טומי בוי
נמנמנ בקשר לאלבום, ניסינו לעשות משו כזה לדאגלס\טום לא זוכרת מי זה היה, וזה לא בדיוק עבד.. אני לא מתנגדת לרעיון ואם זה ייצא לפועל אני אשתתף [: בהצלחה ^^

michalie XD

New member
היי ../images/Emo9.gif

מיכל 13 ו-11 חודשים יהוד פייבס דני ודאגיי
חזרה מהנה

למעלה