ח ז ר ת י !

limilu

New member
ח ז ר ת י !

מטיול פסח של הצופים (בע). ישנו על אבנים, סחבנו ג'ריקנים, או סתם צחקנו על אלמוג. ומה אתכם?

dino_din

New member
אנחנו בסדר

היינו פה כל הזמן, לא עשינו כלום, משעמם לנו ואנחנו מחפשים מישהו שיגרד לנו קצת בגב, בדיוק בנקודה שאנחנו לא מגיעים אליה.... נחמד לשמוע שנהנית :) דינו. >גם אני יוצא לטיול עוד מעט :) <

The Mad Hatter

New member
אהלן.

אני נמצאת כאן, אבל אין לי כח להגיב (או שאין לי למה {?}). איך עבר החופש שלי? היו לי שני מבחנים בתחילתו ועכשיו יש לי עבודות להגיש כשחוזרים ללימודים בארבעה מקצועות. לא התחלתי אף אחת מהעבודות, כמובן, כי אני נהנית לבזבז את זמני סתם. * (הייתי צריכה לפרוק את זעמי באלגנטיות..) * שמחה שנהנית. :)

limilu

New member
הממם...

האמת היא, שרוב הזמן סתם יללתי כמה קשה הדרך, והאם אנחנו כבר שם? וכל אלה, בקיצור. גם האוכל לא היה משהו, אבל מה לא עושים בשביל הצופים?

Athaclena

New member
האחים שלי נוסעים לטיול הצופים

רק אין לי מושג מתי... ואח אחד לא נוסע כי ביטלו לחניכים שלו את הטיול והם יעשו יום בישול (????) או משהו במקום. אני לא בחופש בכלל, ובקושי זכרתי שהאחים שלי כן יהיו. בית ספר זה זיכרון רחוק... חשבתי לשאול סתם ככה אם פראצ'ט כתב משהו על תנועות נוער, אבל הוא לא. הוא גם בקושי כותב על ילדים/נוער אם שמתם לב... הכי קרוב לתנועת נוער זה זה חבורות של גאנגסטרים שיש באנק-מורפורק, וזה לא ממש זה.

The Mad Hatter

New member
:)

למה? הוא דווקא כן כותב על בני נוער. מאגרט ב"אחיות הגורל", גזר ב"שומרים שומרים" (הוא בן 16 שם, בערך, לא?), נייג'ל, סוזאן ואימפ ב"סול מיוזיק", לובסנג ב"גנב הזמן", אגנס ניט/פרדיטה בתחילת דרכה ("לורדס&ליידיס" ו"מסקרייד" {בקשר לשני אני לא לגמרי בטוחה}). בסה"כ יוצא שהרבה מהדמויות שלו צעירות. אבל אין תנועות נוער, עד כמה שאני זוכרת. אני מניחה שצריך אחת לפחות בעולם הדיסק. ואולי יש אחת ואני לא זוכרת..? תנו לי לחשוב על זה לרגע...

ויימס

New member
איזבל, מורט וקלי כולם בני 15-16

בתרועת מוות. חיתוכטוב היה בן 20. בת'אן בת 17. קונינה בת 16 או 17, אני לא זוכרת. ג'ינג'ר וויקטור גם כן משהו כזה אם אני לא טועה.

The Mad Hatter

New member
נו...?

כל בני ה15-17 לא מצדיקים פתיחת תנועת נוער מיוחדת לתושבי עולם הדיסק?

Athaclena

New member
לא בדיוק.

אני חושבת שיש מחסור קל בבני 8-14 ככה. ויש כנופיות במקום תנועות נוער (ע"ע ג'ינגו)

ויימס

New member
אז עכשיו שחזרת את יכולה לספר לנו

על החתימה החדשה שלך, לא?

limilu

New member
מה, זאת עם הבלונדינית?

טוב, אז כמו שאתם יודעים, ולצערי, יש בצופים מורל (או שמא זה מוראל?), וצריכים לשיר כל דקה, כדי שלא יהיה שקט בכלל, ובעיקר כדי לעצבן אותי. אז יש מישהו שהתחיל לשיר את זה: אני בלונדינית! אני בלונדינית! אני ב-ל-ו... אני בלונדינית! אם עדיין לא הבנתם, היא מנסה לאיית את זה... חחחח זה המורל היחיד שאהבתי.

ויימס

New member
טוב, אבל התכוונתי ל"כמה טוב, מיטה".

"שעון בן חיל" אני מכירה.

limilu

New member
אה...

זה מ"אני אוהב לישון" של אריק אינשטיין... ניסיתי להביא לכם שירים סוטים במסווה של שירי ילדים...

limilu

New member
משעמם לי...

טרלה לה לה לה לה... הידעת? כבר סיימתי את יומן הקריאה!

limilu

New member
../images/Emo4.gif

טוב, נו... אבל אל תסקלו אותי אחרי זה. וזה ארוך. מאוד ארוך.

ויימס

New member
הממ,

עושה רושם שלא ממש הבנת מה הולך בספר הזה... אז מה, ככה נותנים לכם לעשות בוק ריפורטים, לקרוא כל פעם קטע ולכתוב עליו? זה ממש מבאס ומעצבן! לנו תמיד היו כל מיני משימות, נורא נהנתי מזה...

limilu

New member
גם לנו זה היה ככה ביסודי.

וזה לא באמת שלא הבנתי, פשוט לא היה לי כח לבדוק מה אני חושבת התגובה לזה, אז סתם המצאתי כל מיני שטויות שאני לא מבינה שום דבר מהספר הזה. נראה לך שקראתי כל כך הרבה עולמדיסקים ואני לא אבין אותו?

ויימס

New member
כן, הנחתי כך...

מזייפת חוסר הבנה כדי לזכות ברחמי המורה, הא?

למעלה