ח ז ר ת י !

limilu

New member
אה, כן...

משהו כזה...

DviRincewind

New member
ואני סוף סוף...

יצאתי לרגילה המיוחלת!!! בשבוע האחרון סיימתי לקרוא את American Gods של ניל גיימן (הסוף היה מעולה דרך אגב), ועכשיו באמת הרבה יותר ברורה ההשפעה שלו בבשורות טובות- השילוב היה קצת ביזארי, אבל התוצאה ללא ספק גאונית. בשבוע שעבר קניתי את Nightwatch (כמה אני יכול לראות אותו בחנות ולא לקנות אותו?! כמה?!), ואני אקרא אותו מיד אחרי שאסיים עם צופן דה וינצ'י (אני מנסה לגוון קצת בסגנונות
). קיצר, מה שאני מנסה להגיד, זה שהשבוע יהיה לי יותר זמן לכתוב בפורום בניגוד לבד"כ שאני כל השבוע בצבא! אז תנצלו אותי!!!!!

ויימס

New member
../images/Emo45.gif

תפגיז אותנו! האמת שאני מרגישה אשמה שלא כתבתי על בשורות טובות, עד שסוף סוף היה שבוע הספר של ספר שקראתי. אני פשוט לא זוכרת מספיק, למרות שקראתי לא מזמן... מוזר. הכל פשוט ערבוב של אנשים, פרשי אפוקליפסה דגים...

DviRincewind

New member
קרה אסון!

השאלתי את בשורות למישהו ואני לא זוכר למי!!! יש לי חור שחור במדף!! מה לעשות?!?!

מזכיר לי סיפור משעשע

לפני פרק זמן שאינו באמת בעל חשיבות לסיפור, התגלגל לידי עותק של "שומרים!" ממדף הספרים של ידידה שלי. החלטתי לקרוא אותו, וזו הייתה ההתקלות הראשונה שלי בטרי ובפועלו. מאז הזמן חלף, הקשרים התנתקו והספר נשאר אצלי. אט-אט רכשתי את כל הסדרה (את כל התרגומים שלה לעברית, בכל אופן), וכעת נראה לי ש"שומרים!" יושב לו בנחת על המדף בין "ראינוע" ו"איש הקציר", ולא מתלונן יותר מדי. הייתי שמח להחזיר לה את הספר בהזדמנות, אם אפגוש בה, אבל היא קצת נעלמה לי. טוב, זה היה שקר גס, ברור שאני מעדיף שהוא ישאר אצלי, אבל לא אכפת לי לקנות אותו מחדש. אז אם את שומעת אותי, ועדיין מעוניינת בספר, את מוזמנת ליצור קשר
השורה התחתונה היא, שספר שהתגלגל לידיי בטעות הוא זה שחשף אותי לעולם המופלא שאנו מדברים עליו.

ויימס

New member
זה אתה! תחזיר לי מיד את הספר!!! ../images/Emo6.gif

קרה לי אותו דבר עם "שיחות עם אלוהים", וזה אפילו לא ספר שאני אוהבת...

למעלה