ח"כ גלאון והפורנוגרפיה

זייליג

New member
ח"כ גלאון והפורנוגרפיה../images/Emo95.gif

ח"כ מביאה נימוקים רבים ומשכנעים נגד סרטים פורנוגרפיים אלא מה? היא נגד זה שח"כ דתי יעלה את הנושא ה צ י ל ו !!

nirdagan

New member
אני מאמין פנאטי בחופש הביטוי

ולכן סבור שהגישה הגורסת הגבלת סרטים פורנוגרפיים היא לא לענין. ניר

Secular

New member
לדעתי...

הגבל על הפורנוגרפיה הוא פגיעה קשה בדמוקרטיה בישראל,וזה לא מפני שאני חולה מין או משהו כזה,פשוט יש אמשים שאוהבים את זה וזכותם המלאה לראות את זה גם אם זה לא מוצא חן בעיני איש זקן ומזוקן שיושב על כיסא גלגלים בפאתי ירושלים,כך שאני מתנגד בתוקף לכל איסור כזה!

זייליג

New member
הזקן והגלגל

לי באופן אישי אין כל בעיה עם סרטים כאלה אך אין להכחיש שיש פנים לכאן ולכאן אבל, נראה לי לא נבון להיות בעד סרטים פורנוגרפיים רק בגלל איש זקן על כסא גלגלים

ולדי

New member
אני חושב...

אני חושב שבמדינה דמוקרטית צריכה להיות שמורה לכל אזרח הזכות לאונן בזמנו החופשי ועם הסרט האהוב עליו. ואם כמה מטומטמים מפד"לניקים/ש"סניקים רוצים ומצליחים לשלול את הזכות הזו (שהיא לדעתי במסגרת הגנת הפרטיות), וברגע שהם מחליטים לצנזר לי את הטלוויזיה, שהיא אפילו לא ציבורית אלא משולמת מכיסי הפרטי - זו כבר לא דמוקרטיה!!! ושכל אחד יחליט לעצמו מה לעשות עם הידיים שלו בזמנו החופשי...

nirdagan

New member
הויכוח אינו בעד או נגד פורנוגרפיה

אלא בעד או נגד חופש הביטוי. ניר

I t a M a R 1 1

New member
באמת מפחיד...

דעתי שקדנצייה הבאה היא ומרצ ז"ל לא יהיו מי שעם ערבים משלם!

mikiman

New member
אז הגזענות הצליחה לחלחל גם לכאן?

לאיתמר, מה יש לך נגד ערבים? שכחת שהם אזרחי המדינה? או שאתה חושב שכולם מחבלים, גיס חמישי, מרגלים ועוד.... אנחנו ב"שינוי", כליברלים, לא עוסקים בגזענות, אבל אם זה עוזר לך אתה יכול להמשיך לשנוא. הבעיה היא אצלך ומתי שתחליט לטפל בה כולם ישמחו, כולל אתה. מיקי

I t a M a R 1 1

New member
שום גזענות ושם בטיח....

רק תדעו לכם שאם שינוי תהיה ימנית קצת יותר אז כל הליכוד יבואו אליה וזה בדוק הרי אין להם אופצייה אחרת, וזכותי לא לסבול ערבים זאת זכותי ושינוי זאת המפלגה הכי ליברלית שיש

אנדרי ז

New member
ואז אנשים כמוני יברחו

בשינוי יש היום איזון טוב בין ימין ושמאל, שישתלם לנו גם בבחירות. אנחנו לא צריכים אנשים כמוך שגם מכפישים את שמנו וגם מפוררים אותנו מבפנים. במקרה שלך אני מוכן להסתפק בקול אחד פחות.

I t a M a R 1 1

New member
אנדרי ז ...........

אנדריי חמוד תאמין לי שאני פעיל הרבה הרבה יותר ממך בשטח וזה בדוק אני לא מכפיש את שינוי ובניגוד אליך אני לא מדבר פה אלא בשטח מקווה שזה יחול גם עליך עכבר אינטרנט.

אנדרי ז

New member
כל אחד שיפעל איפה שהוא חזק

אתה טוב בשטח, אני לא הייתי מועיל שם הרבה. אני יכול להועיל הכי הרבה פה, וממילא גם אין לי הרבה זמן למשהו אחר. אבל עם כל התועלת שאני מקווה שאתה מביא לנו בשטח, זה לא משתווה לנזק שאתה יכול לעשות לנו עם כמה התבטאויות אומללות. וחבל בכלל על הסטת הנושא.

אשרת

New member
ואולי עלה בדעתך שהיא נגד זה מסיבות

הגיוניות כמו למשל, שהנשים שמשחקות שם מופיעות שם מתוך כפייה ? אולי הסרטים הללו נותנים לאנשים רעיונות? אני באופן אישי נגד הצעת החוק הזאת משום שאין זו מעניינו של ח"כ יגאל ביבי מה אני צופה בטלויזיה. ואם אני בוחרת לראות תועבה (מה שדרך אגב, אני לא) זאת זכותי, אף אחד לא מכריח אותו לראות את זה. ואם הוא מדבר על מוסר אז קודם כל שהם קצת יעלו את המוסר שלהם ואחרי זה יתעסקו עם המוסר של אנשים אחרים. ומעבר לזה שזה עלול ליצור פתח להצעות חוק נוספות , כל מפלגה שמשהו שמשודר בטלויזיה תעלה הצעת חוק שתמנע שידורם של אותו דבר, לאן נגיע בדיוק?

נו באמת...

ואם לא יקרינו את הסרטים האלה בישראל, אז ייפסק ניצול הנשים???? חלק גדול מהנשים האלו עושות את זה מרצונן החופשי - ראו את טקסי חלוקת פרסי האוסקר בתעשיית הפורנו. נכון, יש ניצול נשים, יש סרטים שנעשים בכוח או תוך השפלות. אינני אוהבת את העובדה שזה כך, אבל איסור להקרין פורנוגרפיה לא ממש ישנה את זה. המניע הוא "לשמור על המוסר של האוכלוסיה" שזה דבר מטומטם לחלוטין. הרי כל אחד יכול למצוא דרך לצפות בסרטים כאלה. לכן אני בעד שדווקא כן יאשרו הקרנה בטלויזיה (כך לפחות יכולה להיות ביקורת על מה משדרים).

אשרת

New member
אני מסכימה איתך לחלוטין

הנקודה שלי היתה להבהיר לאותו אחד שהסיבה שחברת הכנסת של שינוי מתנגדת לזה מסיבות אחרות ולא דווקא כי זה הועלה על ידי חבר כנסת דתי.

nirdagan

New member
כל אדם הוא זכאי טרם הוכחה אשמתו

לגבי שהסרטיםם נעשים בכפייה וכיוצא באלה טענות. הרעיון באיסור הוא שלילת חופש הביטוי של מפיקי הסרטים על סמך חשדות בלבד. כלומר לא רק את חופש הבטוי אנחנו שוחטים, אלא גם את העיקרון שאין אדם אשם אלא אם כן הוכחה אשמתו בבית המשפט. יתרה מזאת החשדות אינן מבוססות על ריאיות לסרט ספציפי אלא על סמך טענה כוללנית כנגד הסרטים. לפי ההיגיון הזה צריך לאסור על ערבים את חופש הביטוי כי הם מסיתים בדרך כלל, או לאסור על מסעדות לא כשרות להתקיים כי בדרך כלל האוכל שם לא בריא וכדומה. ניר

אנדרי ז

New member
רק תיקון קטן

אין שום קשר בין כשרות לבריאות המזון. ראה ערך הרעלות מזון בצבא.

nirdagan

New member
לא טענתי שיש קשר

נא לקרוא את הודעתי בשנית. הדיון היה על חופש הביטוי, וחובת הוכחת האשמה במשפט פלילי. ניר

למעלה