ח"כ גלאון לשירותכם.

ח"כ גלאון לשירותכם.

משרהב"ט התחיל לשתול פה נכים מזוייפים. מי שמדבר טוב עליהם הוא מזוייף. תמשיכו בלי פחד לפרסם את ההתעללות שהתעללו בנו, יהיה לזה פעם סוף. מי שמכיר את האיימל של מבקרת המדינה נא לפרסמו כאן וכל אחד ישלח לה את תלונותיו. מעלימים מאיתנו זכויות וגם מרמים אותנו. תשמעו תשובה של ח"כ זהבה גלאון על שאלתי למה התעללו בי 3 שנים עד שהכירו בי כנכה ואחרי שהכירו בי לא רצו לשלם לי תגמול מרגע שהגשתי את התביעה. והנה ציטוט: ´...קראתי מתוך הזדהות רבה על הסבל אותו נאלצת לעבור... כמו שברור, תמיד השאלה היא כסף - והמערכת הבטחונית, על פי דברים שנאמרו לי, לא יכולה או לא רוצה, לעסוק בפיצוי רטרטאקטיבי, מחמת העלות הגבוה שכרוכה בכך, לא רק שהדבר נוגע למשפחתך, אלא, בעיקר הדבר נוגע לאלפים נוספים´. הבנתם. אמרו לה שיש אלפים נכי מלחמה ואם ישלמו לכלם העלות תהיה גבוהה לכן אינם רוצים לשלם. תבינו איזה ידים שלחו אותנו לקרב. סמייל יותר טוב? אגב קראת את דברי גבעתי?

רעם 1

New member
ח"כ גלאון תגובה לדבריו של.....

כן נכון אתה צודק אני הגעתי למסקנה שיש כאן אנשים שתולים עוד בתחילת הפורום,שני אנשים(גבר ואישה) שמאוד מרוצים מדרך הטיפול של אגף השיקום בנכים.(אחד מהם אף תקף אותי כאן בפורום) התלונה שלך מזעזעת ,אך לא יוצאת דופן שכן יש עוד מאות נכי צה"ל שעוברים מסכת התעללויות. גם אני שנפצעתי במלחמת יום הכיפורים סובל מאגף השיקום עד היום,ולא כפי שכולם חושבים שבגלל הפרוטזות שלי אני מקבל כבוד מלכים רחוק מזה.

שני 4

New member
רעם "היקר" כן אני נכנסתי לכאן

עכשיו, למרות השפה הבוטה שלך מלפני כמה ימים. אתה יודע אני פשוט מרחמת עליך(ברצינות) למה אתה חושב שאני שתולה? מאיפה הרעיון החולני הזה? מה גם שאתה חושב לפלסר גבעתי שתול? תדע לך משהו: אני לפה אכנס, מתי שאני רק רוצה, על אף זה שאתה והאחרים חושבים שאני שתולה. יש פסיכולוג במשרד הביטחון אולי תעזר בו? ודרך אגב אני לא מתכוונת להכנס ולתת טיפים ותשבוכות על המשרד, כי נראה לי אתם מורעלים וממורמרים(אתה ועוד 2 אנשים, אתם יודעים למי אני מתכוונת)ודרך אגב- פלסר גבעתי הוא גבר! מימתי מרימים קול על בחורה, ממתי מעליבים אותה? ועוד על סתם? רינו- בחור נחמד מאוד כתב לך על "חופש זכות הדיבור, שמעת על זה ? אתה יודע מה שנראה לי זה כך:" איך שאתה חושב עלי שאני שתולה ... כך אתה חושב על משרד הביטחון ה ק.ג.ב והקומוניסטים. אולי שיקול הדעת שלך מוטעה?????????????????? ואל תתפאר במלחמות שעברת, גם אני עברתי פציעה קשה נו אז מה . עוד משהו אחרון: אל תדאגו אני לא מתכוונת לבקר פה שוב , למרות שאם יבוא לי, אז אני לא אבקש אישור על כך.... סתם רציתי להגיב

אפס תמשיך לשבת כמו ילד טוב בשקט!

חסר לך שתעזבי פה בגלל מכוער קטן שלא מבין כלום מהחיים שלו האפס רוצה אחוזי נכות על מה שאין לו... מי סופר אותך יא אפס?! אני לא יודע מה אתה עושה פה...? שתולה? ---> אוליי אתה שתול ואם אתה חושב שיש פה שתולים למה אתה נכנס לפה??? מה אתה מחפש פה אמרתי לך יחס לא תקבל פה! תפסיק לקפוץ על כל בן אדם שנכנס לפה כי אתה אפס! מה אתה מחפש חברים??? לך ל"אגד" אחלה אנשים יש שם!

בוא ניישב את העניינים...

אם אתה חושב שאני או שני שתולים אז מההתחלה אל תקרא מה שרשמתי כי אתה לא מאמין בי! אני נפגעתי בצה"ל וגם אני לא מקבל את מה שאני רוצה, בכלל לא! אבל זאת לא דרך לדבר לבן אדם שתדע לך שבשבוע האחרון קראתי מה שאתה רושם ואתה בהחלט צודק ברוב המיקרים! עד שראיתי מה שכתבת על שני תראה היא סובלת מפציעה שלא כל יום מקבלים פציעה כזאת אז יש אנשים שטוב להם ואני לא אומר שרע לי ואני לא חושב שגם לך רע פשוט לא טוב לך כפי שאתה מצפה אבל מה לעשות... תלחם תקבל... בקיצור מה שאני בא להגיד לך פה... שאתה לא צריך להגיב ככה למה שאומרת שני כי היא מנסה לקחת הכל בכיף! אני מקווה שהבנת אני יעריך אותך הרבה יותר תדע אם תיהיה גבר ותבקש סליחה כמו שצריך! אני בספק גדול אם תעשה את זה! ואמרתי לך למה...! אני תמיד יהיה לצידה ע.

שני 4

New member
פלסר- אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

smile2life

New member
ח"כ זהבה גלאון היא שייכת לח"כים

הבודדיםפ שדואגים לנכי צה"ל. עבודתה למען הלומי הקרב שינתה את התפיסה הכללית של המדינה לגבי אחריותה לגבי ההלומים. ברור לכולם שאגף השקום במשרד הבטחון מנסה להתנער כמה שיותר מהכרה בנכים וכל הכרוך בכך. אבל מכאן ועד שתילת "נכים מזוייפים" שמטרתם לחבל הדרך ארוכה - מה גם שהפורום הזה אינו משמעותי כל-כך. בבתי הלוחם מסתובבים יותר נכים מזוייפים מאשר בפורום הזה ואני מוכן ויכול לתת שמות ואפילו ללכת לבית משפט על זה: אנשים שעושקים את המדינה ומקבלים בשביל 40 נכי מאה פלוס ואפילו גאים בכך. כל התבטאות לא ראויה או שעוברת את גבול הטעם הטוב מחקתי. הפורום הזה לא משמש כגן ילדים ולא אסכים להיות גננת או להיות בוחן כליות ולב או שופט. פשוט אין לי ההכשרה המתאימה לכך. מאחר ובידי החרב שחותכת הודעות - אני אזכיר שוב כי הפורום הזה לא יסבול הודעות בוטות כלפי מי מחברי הפורום וכל הודעה כזו תמחק. רצ"ב אתר מבקר המדינה, לבקשת הכותב

c a t c h 22

New member
שתולים...

יש לי ספק גדול שמשהב"ט אגף השיקום משקיעה זמן שתילת "נכים מזוייפים". אך אם כן אז מה טוב סימן שהם ארים למה שקורה בפורום וזה טוב.

ברלה1

New member
מכירים?..

את המשפט,"אם לא נהיה תלוים זה בזה,נהיה תלוים זה ליד זה"? תתאפסו!!!אתם יוצרים אווירה שלילית,וזה לא תורם כלום,לאף אחד. נסו לשנות גישה,לראות ת´חצי כוס המלאה. תשיגו כך יותר.

למעלה