ח"כ זחאלקה- ערבים בשירות לאומי הם בוגדים

כי לא בטוח איזה סוג של מנהיג הוא יהיה

עדיף שלא יהיה מנהיג בכלל, מאשר שיהיה מנהיג שיקח למקומות לא טובים, לאף אחד.

טוב כי זה מאפשר חופש ודימוקרטיה

קח למשל את הכפר שלנו, לא מונה יותר מ 1500 איש ותמצא בו מצביעים למרצ חד"ש ליכוד עבודה בל"ד ש"ס ומה לא, מספר המצביעים עומד על 600 בערך, אם היה מנהיג או מוח'תאר למשל כולם היו מצביעים לאותה מפלגה ללא שום קשר לדעות שלהם, כך כל אחד עובד לפי האינטרסים שלו עד שיקום מנהיג אמיתי ורציני שיפעל למען האינטרסים של כל התושבים בארץ ערבים ויהודים ללא שום הבדלים, הרי בסופו של דבר לכולנו יש את אותן דרישות של תקווה לחיים טובים יותר למען כולם.

לא ידעתי על קיומו של הכפר שלך

בדקתי את תוצאות הבחירות בכפר, ובאמת מדובר בכפר של צדיקים: 38% הצביעו למפלגות ציוניות, תוצאה בלתי רגילה במגזר הערבי. שלוש המפלגות האנטי-ישראליות (בל"ד, חד"ש ורע"מ-תע"ל) קיבלו יחד כ-62% מהקולות כהממוצע במגזר הוא משהו קרוב ל-90%. לא הבנתי איך רשימת ח"ץ של אברהם פורז משינוי לשעבר קיבלה אצלכם 8.4% מהקולות, יותר מבל"ד (7.7%). זה באמת ככה או שהיתה טעות כלשהי באותיות?

לא הייתה טעות

אין לי מושג אם הן ציוניות כי מבחינת האנשים מדובר במפלגות ישראליות, ראש המועצה למשל הוא חבר במפלגת העבודה, סגנו היה במרצ ואולי עדיין במרצ, ויש חברים בתנועה האיסלאמית ויש בבל"ד, זה דבר יפה בעיניי, יש כאלה שהם אנטי בד"כ, חחח לא יודע למה, הולכים ושמים פתק למפלגה שאין לה סיכוי כמו אלה שהצביעו לפורז, בכל זאת יש כבוד ויש דימוקרטיה.

THE WIZARD 55

New member
נכון אקרא

אבל הוא יכול להשפיע על בני נוער וילדים בשל מעמדו הציבורי. אני ואתה יודעים מה הוא שווה, הם לא לצערינו

DIGITAL MAN

New member
אם אתה יודע מה הוא שווה, בטח יש עוד כמה

אנשים "נחשבים" אצלכם שלא מסכימים איתו, אז איפא הם?! למה לא יוצאים נגדו? למה לא אומרים לאותם בני נוער שהוא מטעה אותם, שיעשו שירות לאומי וזאת "לא בגידה" איפא אחמד טיבי, בטח לא שמע לא ראה, אבל לצעוק פאשיסט וגזען הוא טוב מאוד

את האמת

אני זוכה לסקירה תקשורתית רחבה של כל הבלי הפה של חברי הכנסת הללו בתקשורת הישראלית מאשר בתקשורת הערבית, משום מה תמיד בסקריה הישראלית יש הד יותר חזק להבלים שהם פולטים כל הזמן, בני נוער לא מחשיבים אותו למנהיג ולא מכירים בו, אף אחד לא צריך לצאות נגדו, זכותו להגיד מה שהוא רוצה, הוא רוצה להגיד שבני הנוער הללו בוגדים במדינת ישראל?<, הרי אתה אדון זחאלקה יושב בכנסת ישראל ומקבל משכורת ממדינת ישראל ואתה נחשב לאזרח במדינת ישראל אז תפסיק לקשקש, תזרוק את כל ההטבות הללו ותצטרף לבשארה ושם תגיד מה שבא לך, בכלל הוא מקשר את זה לסכסוך הערבי פלשתיני, ועל פלשתינים שבונים את הגדר ועובדים בהתנחלויות לא שמעת?, על פלשתינים שעובדים ורוצים לעבוד בישראל לא שמעת?, קשה לי להבין מה הוא רוצה.

mike00

New member
הלוואי ואת צודקת וויזי.....אני מקווה מאוד שהם

יחליטו לנסות להשתלב בחברה הישראלית,להיות שווים בין שווים.....אם זה יקרה ועדיין תהיה פה אפליה בנושאים מסויימים אני אפגין ביחד איתם נגד כל גורם שהוא....נכון להיום אני לא רואה ברובם ישראלים אלא פלשתינים.

mike00

New member
לא מדוייק...

אתה יכול להיות פלשתיני-ישראלי,בשביל לא רק להקרא ככה אלא באמת להיות כזה אתה צריך לאהוב את מדינת ישראל,את ההזדמנויות שיש לך פה וכו'.... אתה גם צריך למלא את החובות שלך כאזרח ישראלי ולדרוש את הזכויות שלך.. וכשאני רושם אתה אני לא מתכוון רק אליך או רק לערביי ישראל,כולם בלי יוצא מן הכלל... אם אתה רואה את עצמך פלשתיני לפני שאתה רואה את עצמך ישראלי אל תצפה לכלום מהמדינה,תפנה את הציפיות לרשות הפלשתינית..

והשאלה היא - מה גורם לו להתנגד לרעיון?

הייתי מצפה ממנו לומר משהו בסגנון הזה אם היו מדברים על גיוס חובה לצה"ל של בני ובנות המגזר הערבי (מה שדרך אגב לא נשמע לי מרוחק מההגיון.. אבל כנראה ההגיון שלי נראה עקום בעיני אחרים) - אבל מה מפריע לו בשירות לאומי? מוזר.

גידעון1

New member
להלן ציטוט דבריו המדוייקים

"מי שיבחר להתנדב לשירות לאומי ייחשב בעינינו כמצורע והחברה הערבית תקיא אותו מתוכה". לכתבה המלאה

בקללות, ביריקות וגם במכות ובחבלה ברכוש

כמו שקורה לערבים המתגייסים לצה"ל ולבני משפחותיהם. היה לא מזמן מקרה כזה בכפר קרע נדמה לי.

אפרופו ערבים שמתגייסים לצה"ל

אני זוכר היטב את המקרה של ערבי כזה שחטף מכות רצח מידי יהודים בקרית ים
שילכו קיבינימט הערסים המנוולים..

למעלה