ח"כ על הגג

ogiogi

New member
ח"כ על הגג

שבא לחנך אותנו ל"אהבת הארץ", "אהבת הישוב" ולהסביר למי שלא הבין מהי "ציונות"... אז הנה המסר שמעביר לנו חבר כנסת בישראל - אין חוק בישראל, אין דין ואין דיין, והוא כנציגינו בכנסת שם פס על כולם, כי יש לו אמונה... מותר לו , לא? אין הוא שונה משאר פורעי החוק הצעירים שעלו על הגג בשא-נור, והם, "אוהבי הישוב" כדבריו, אינם אפילו תושבי המקום.. ציונים כה גדולים שיש צורך בשבעה שוטרים על כל אחד מהם כדי להביא אותם לסדר. יש לעצור ולהעמיד לדין כל אחד ואחד מאלו שנכנסו לשטח צבאי סגור, בצפון השומרון וגוש קטיף, שהתבצרו על גגות, שחסמו דרכים, ששרפו מכולות אשפה... כולם, ומיד!

238

New member
היחידים שצריך להעמיד לדין

בס"ד הם השוטרים האלימים 'שלנו'.בושה וחרפה.

Che guevera

New member
מגורש

היום אתה כועס ובצדק ליבי ליבי איתך תסתפק בכך שבכל ט באב בתפילה תזכיר את הרודן שרון יחד עם מחריבי הבית הלאומי ובית המקדש זו תהייה נקמתך ממש כמו שהמן מאוזכר כרשע בפורים ואל תשכח שהציבור הדתי הינו בעל זכרון לאומי הסטורי ארוך,לא נסלח ולא נשכח אבל נמשיך למלא את חובתינו האזרחית,השרות הצבאי הפך כיום למבחן ההתבגרות של כל נער ישראלי,ראה את הנהירה ליחידות קרביות,גולני,גבעתי צנחנים,סיירות ועוד. יש מקומות בין השבטים האפריקאים שמבחן ההתבגרות הינו מי שקופץ הכי גבוה ואו מי שצד אריה ואו מי שעושה קפיצת באנג'י ,וכל מיני מבחנים שכאלה. בארה"ב פעם המבחן הייה לטייל בארצות רחוקות עם תרמיל על הגב,ואו להצטרף לפיס קורד לכן קח את הגיוס הצבאי כמבחן התבגרות ולא חובה לאומית-רק אתה תרוויח מזה האמן לי -אחי

238

New member
היחידים שצריכים לעמוד לדין

בס"ד הם השוטרים האלימים 'שלנו'.בושה וחרפה.

ogiogi

New member
על מה?

על שהיו הזרוע המבצעת? על שבאו להביא חוק וסדר ל"מערב הפרוע"? כן ירבו, ויפה התנחלות אחת קודם.

איתי חי

New member
פושעים לא נורמאליים...

איזו ברבאריות ממסדית.... הם יכלו לעוור אותם עם החומר המסוכן הזה.. ה' יסלח להם אני בהלם.. מה זה היה גז מדמיע?? מטפי כיבוי...??? עשן לפניהם של אזרחי מדנינת ישראל אוי ואבוי לבניה של מדינה זו... הם פושעים ואתה בניהם... מי יתן ותחזור בתשובה במהרה..

אוי איזה תקליט שחוק

באיזה זכות אתה בא בטענות לשוטרים או חיילים שפינו את הרצועה? כנראה שלא ראית טלוויזיה כנראה שלא ראית את האיפוק הגדול אל מול הזוועות אל מול המעשים המתועבים, המגעילים, המבישים שאחייך, המתנחלים ולא השוטרים, עשו. ומה עם החומצה והצבע ומטר האבנים מה עם כל אלו? יש דברים שהשתיקה יפה להם. השוטרים והחיילים עשו עבודה מדהימה ועמדו במצבי לחץ איומים שאני לא יודעת אם אני הייתי שורדת אחרי יום הפינוי שסוף סוף היה וסוף סוף נגמר מן הראוי להוריד בפניהם את הכובע, מכל הלב. בייחוד המפונים שזכו על ידם ליחס אנושי.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד לכוחות הביטחון!!!!!!!!!!!!!!

ogiogi

New member
אוי ואבוי

זה היה גז מדמיע, תאמין לי שהוא לא מעוור, נשמתי הרבה ואני רואה מצויין (בטח תהיה לך בדיחה טובה על מה זה עשה לראש שלי). אוי ואבוי לבניה של מדינה זו שצריך לזרוק עליהם גז מדמיע ולהתיז עליהם זרנורי מים (גם כואב למדי) בשביל שיפסיקו לפרוע חוק. כנראה שמילים כבר לא עוזרות. המחאה אמנם לגיטימית, אבל הדרך כל-כך לא. טוב נו, מי ש"האמת" בידיו לא צריך חוק כדי שיגיד לו מה לעשות. מי יתן ואני והורי הפושעים נחזור כולנו בתשובה והקב"ה יוליכינו באפילה דרך כפר ערבי באישון לילה, "לכבוש" גבעה סמוכה לשא-נור ולעשות לכוחות הבטחון כאב ראש אדיר, ונבזבז בעזרת השם כספי ציבור נוספים לרוב. ויפה שעה אחת קודם.

238

New member
לא

בס"ד אלא על זה שהם הכו אנשים שלא התנגדו. מרגע שעלו השוטרים על הגג,מחשש לנפילה מהגג ישבו כל המתבצרים על הגג ולא זזו.ואז ניתן היה לראות בטלויזיה,שוטרים מכים אנשים,שלא מתנגדים להם סתם כדי לפרוק עצבים. אח,המוסר הנפלא שלנו.כל הכבוד למשטרת ישראל

ogiogi

New member
אתה מוזמן לבוא להחליף אותם

נראה איך אתה עושה את זה. לגבי בעיות מוסר... שקיות שתן על השוטרים? דוגמאת מופת..כל הכבוד לאוהבי ישראל.. אגב, לגבי ההודעה המקורית - יש לך משהו להגיד שרלוונטי או שאתה מנסה (שיט, גם מצליח!)למשוך לדיון צדדי? אם כן, קפוץ שורה למטה ופתח דיון משלך. יום טוב!

238

New member
חשבתי שהבהרתי את עצמי טוב מספיק

בס"ד אבל כנראה שלא.אני לא מנסה למשוך את הדיון הצידה.אני פשוט חושבת שלא רק שלאריה אלדד והמתבצרים לא מגיע עונש,העונש היחידי שמגיע למישהו,הוא לשוטרים.זה שחם להם מעניין אותי כמו שמעניין אותי שלאריק שרון כואבת הבטן.אין שום סיבה להרביץ לאנשים שחלא מתנגדים.אלא אם כן אתה שוטר של משטרת ישראל ה'מהוללת'.

ogiogi

New member
מה לגיטימי?

לא שלא הייתי שמח להפליא בהם את מכותי (מודה) אבל היות ולא אני ולא את ראינו במו עינינו מה קרה שם אלא רק מה שהתקשורת בחרה להראות לנו, אל לנו לשפוט עד שלא נעמוד במקומם (מקווה שלא). מה דעתך על עצם היותם בשטח צבאי סגור? על תקיפת השוטרים שקדמה להשתלטות על הגג? איפה הגבול עובר בין מעשה שובבות לפריעת חוק? לזרוק ביצים על שוטר זה בסדר? נראה אותך עושה את זה לאיזה שוטר ברחוב, תוך כמה זמן היית מוצאת את עצמך במשטרה? אז פה זה לגיטימי?!

238

New member
א.איפה בהודעות שלי היתה המילה

בס"ד לגיטימי? ב.לא כ"כ נתנו לתקשורת לעלות לגג,ועדיין מה שראו מלמטה זה שוטרים מרביצים,ושוטר דוחף חובש שבא לעזור .אח"כ גם דווחו שמביאים אלונקות כדי להוריד אותם מהגג.זה פשוט בושה שזו המשטרה שלנו. אם שוטר יבוא אלי הביתה וירצה לזרוק אותי מהבית,לא נראה לי שתהיה לי (או לכל אדם אחר)לקלל אותו,או לזרוק עליו ביצים.רק לפני חודשיים פינו בית של ערבים בצ'ק פוסט,ואללה יוסתור מה שהלך שם.נו אז?

מה שראו מלמטה זה...

שוטרים וחיילים שחוטפים מטחי ביצים, כדורי צבע ובל מיני חומרים שנשפכים עליהם מהגג. די היה לראות אית המגינים שלהם מלוכלכים ומטונפים מכל החומרים שנזרקו עליהם. ויש לי הפתעה בשבילך: אולי את לא יודעת אבל בתוך המדינה פנימה, אפילו אם שוטרים באים לפנות מהבית שלך (שזה לא המקרה של החבר'ה שהיו על הגגות) כי את לא יכולה לעמוד בתשלום המשכנתא - אם תזרקי עליהם את כל מה שזרקו בשא-נור - את תסיימי את היום שלך בכלא עם עצמות שבורות!!!

Che guevera

New member
יש לך הרבה מה ללמוד מאלדד

הוא לא רק הייה ח"כ על הגג הוא גם אלוף במילואים על הגג,ובנו של האידואןלוג הראשי של חרות, האמיתית,ולכן תשאיר את הליגלוג המטומטם הזה בבית(שאגב הסמול משתמש בו כנשק,והימין כמו עדר נופל למלכודת הזו),ותתחיל לחשוב עם הקופסא השחורה שמתקראת מוח.

...

אם כבר הזכרת טמטום. אולי אם הוא היה גורם לילדה המטומטמת שלו,קרני, לשתוק קצת-הייתי מעריכה אותו יותר. כמה טפשות יצאה לה מהפה בדקות שהיא דיברה בטלפון עם ערוץ 2, האולפן לא יכל שלא לצחוק עליה... או להתעצבן מרב טפשות. חושבת שהחיילים באו לשחק איתה? לחפש אקשן? "כן,אני נהנת כאן על הגג.. אחלה בריזה!!!" ומצחקקת לעצמה.. נו באמת, משחק כל כך כייפי ההנתקות הזאת אה?!

ogiogi

New member
חבל שלא שמעתי, אבל

מה שבטוח, היא לא באה עם אבא "להרגיע את הרוחות" אז מה לעזעזל היא עושה שם?!

למעלה