ח"כ על הגג

Che guevera

New member
כמו למשל הטיפשות שיוצא מאור הנצח??

שלא נדבר על הרשעות,כי עם הרשעות והבורות אפשר להתמודד אבל קשה להתמודד עם מטומטמים צרי מוח

רשעות?

למה רשעות? אח שלי שמזיע שם בחום וחוטף מכות ומנסים לדקור אותו, הוא לא בא ומקלל או מרביץ או מחזיר, ובטח שהוא לא בא לשחק שם...

Che guevera

New member
נו אז מה??

מזיע??-גם באימונים הוא מזיע מקבל מכות??-גם כשהוא הולך לבלות בימי שישי הוא מקבל מכות ואו נותן. כך שהדוגמאות שלך הן באמת לא רלוואנטיות

האמת שלא...

הוא לא הולך מכות, לא במסיבה ולא כשהוא היה בבצפר ולא עם המתנחלים. הוא לא מקבל מכות, ולא נותן מכות. רוצה לדעת מתי הפעם היחידה בחיים שראיתי אותו חוזר הביתה עם סימנים כחולים? ביום שבת כשהוא חזר הביתה מגוש קטיף... ובשבוע לפני זה כשהוא היה באימונים לקראת הפינוי. כשהם דימו פינוי של מתנחל אלים. וכמה מתנחלים אלימים יש לפי כל הסימנים הכחולים והשריטות שלו?! רלוונטיות מאוד... אח שלי הוא קצין מצטיין ולא במקרה, חינכו אותו בבית לכבד ולדעת להקשיב ולהעריך כל אחד אחר, וכל אחד ששונה ממנו... לא להרביץ, ולא ללכת ראש בראש, ולא-לא לסרב פקודה אם הוא חושב שזאת הדרך הנכונה. הוא קצין מצטיין לא בכדי. והוא לא היה מרביץ לאף חייל אחר בעולם, גם אם הוא היה בא לפנות אותו מהבית שלו. קודם כל-כי הוא בנאדם.

ogiogi

New member
מה הייתי אמור ללמוד?

ספר לי ואחכים... ואולי תאיר את הקופסא הסמולנית השחורה שלי (השגיאה במקור).

Che guevera

New member
אתה כל כך אטום שאינך יכול

לאתר שגיאה ומשחקי מילים סמול=small זה מוכר בחוגים שלך,צרות מוח ובורות

ogiogi

New member
אתה ממשיך להרשים אותי

בדעות הקדומות שלך בעיקר. אולי במקום להתחמק בניבולי פה, תענה לעניין - מה אני אמור ללמוד מחבר הכנסת אלדד?! או שאולי אין לך תשובה מלבד כמה אני דביל. מצפה בקוצר רוח לתשובה רצינית. האטום.

Che guevera

New member
יש לך הרבה מה ללמוד מהאלוף במיל/ח"כ

אלדד הוא לא רק הייה ח"כ על הגג הוא גם אלוף במילואים על הגג,ובנו של האידואולוג הראשי של חרות האמיתית,ולכן תשאיר את הליגלוג המטומטם הזה בבית(שאגב הסמול משתמש בו כנשק,והימין כמו עדר נופל למלכודת הזו),ותתחיל לחשוב עם הקופסא השחורה שמתקראת מוח.

אכן יפה אמרת

בנו של ישראל(שייב) אלדד לא נפל רחוק מהעץ......... כאבא כן הבן - ומסתבר שגם הנכדה

shirly adda

New member
סליחה???

מישהו בא לשדוד את ביתי. מה אכפת לי שהוא נשלח ממקום אחר, שהוא מטעם משפחת שרון, שיש לו מפקדים, הוא בא לשדוד את ביתי ממני! אז לא אפגע בו?!? אתן לו להוציא אותי מביתי ולהרוס אותו אח"כ בלי שום התנגדות אלימה? תנסה לדמיין את עצמך במצב הזה ולא לשפוט את המגורשים. ובקשר ל"אין לנו מה לחפש שם" אז בדיוק ככה אין לנו מה לחפש גם בירושלים וגם בכל הארץ הזאת!!!

ogiogi

New member
להקצין זו הדרך, כשהגיון לא עובד.

אשמח לפתוח דיון בנושא מה יש לנו לחפש שם... ואתחיל בעובדה שכל מה שבתוך הקו הירוק בידינו מ67 ומאז היציאה לגלות לפני אלפי שנים, ישבו שם הפלשתינאים, בשלטון זה או אחר.. התישבות ראשונה בשטח שנכבש היתה ב78 אם אני זוכר נכון, ע"י הרב משהו... באישור הממשלה (רחמנא לצלן, עכשיו מנסים לצאת משם בהוראת ממשלה)

לידיעתך

אולי אתה לא יודע אבל בתוך המדינה פנימה, אפילו אם שוטרים באים לפנות מהבית שלך (שזה לא המקרה של החבר'ה שהיו על הגגות) כי אתה לא יכול לעמוד בתשלום המשכנתא - אם תזרוק עליהם את כל מה שזרקו בשא-נור - אתה תסיים את היום שלך בכלא עם עצמות שבורות!!!

מגורש

New member
משפחת שרון לדין !

הדיקטטור הגדול שבשביל לגרש יהודים איים בפיטורים ודפק את החלשים.שישב בכלא הפושע הגדול

מגורש

New member
משפחת שרון לדין !

הדיקטטור הגדול שבשביל לגרש יהודים איים בפיטורים ודפק את החלשים.שישב בכלא הפושע הגדול

למעלה