2
G GlitterKitten New member 23/5/03 #25 6 ואחרונה... מקווה שנהנתםםם תגובות יתקבלו בברכה ודנדוש...סורי שלא ביקשתי רשות פשוט לא מצאתי אותך והתמונות יפות מדיייי לא הצלחתי לעצור את עצמי!! הייתי חייב לחלוק אותם עם מישהוווו חחחחח מקווה שזה לא הפריע
6 ואחרונה... מקווה שנהנתםםם תגובות יתקבלו בברכה ודנדוש...סורי שלא ביקשתי רשות פשוט לא מצאתי אותך והתמונות יפות מדיייי לא הצלחתי לעצור את עצמי!! הייתי חייב לחלוק אותם עם מישהוווו חחחחח מקווה שזה לא הפריע
M Mrs James New member 23/5/03 #26 התמונות ממש יפותתתתתתתתת וצילומי הקליפ זה הכוונה הקליפ של show me love? והתסרוקת של יוליה מה זה יפה...והיא בעצמה פצצצצה
התמונות ממש יפותתתתתתתתת וצילומי הקליפ זה הכוונה הקליפ של show me love? והתסרוקת של יוליה מה זה יפה...והיא בעצמה פצצצצה
A AndreaCorr © New member 23/5/03 #27 יוליה כזאת יפה../images/Emo70.gif אהבתי את התמונות ואת התסרוקת החדשה שלה גם.
D DileMMaGi®L New member 23/5/03 #29 כול אלה היו בעיתון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני חייבת לקנות אותווווווווווווווווווווווווווו ותגידו... סמתם לב שיוליה שינתה גבות
כול אלה היו בעיתון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני חייבת לקנות אותווווווווווווווווווווווווווו ותגידו... סמתם לב שיוליה שינתה גבות
D DileMMaGi®L New member 23/5/03 #32 תמיד טעיתי במילה הזאת,בלאט../images/Emo70.gif סשה תזכירי תכתבי ש' ולא ס',סשה טומטום
D DIRRTY New member 23/5/03 #35 סשה בואי נסכם משהו.,............. אני לא מגיב להודעות שלך ואת לא לשלי את פשוט תת רמה ואני לא רוצה לריב שהיה לך יום נעים
סשה בואי נסכם משהו.,............. אני לא מגיב להודעות שלך ואת לא לשלי את פשוט תת רמה ואני לא רוצה לריב שהיה לך יום נעים
M Mrs James New member 24/5/03 #38 אנשים לא עניתם לי../images/Emo4.gif התמונות הקליפ החדש הכוונה ל show me love?