*STARSHINE
New member
טאם טאם טאם....!! הגעתי! ../images/Emo9.gif
(אני מסמיק מעצמי) טוב.. יש כמה דברים שאתם צריכים לדעת עליי.. א. אני בן/בת המין השלישי. נקודה. (עכשיו אתם שואלים מה זה לעזאזל המין השלישי). אתם: מה זה לעזאזל המין השלישי? אני: המין השלישי.. שאלת השאלות. שאלת מיליון הדולר. שאלת השקל שלושים. כרטיס מועדון בבקשה? ולעייננו. הדבר היחיד שאני יכול להגיד לכם לגבי המין השלישי הוא שהוא (המין השלישי, דיסלקטים) ידידותי, לא נושך, לא יורק וכו-לם אוהבים אותו (אמר שחר בצניעותו האופיינית)(שחר זה.. הממ.. איך נגיד את זה? אני). אי לכך ובהתאם לזאת: מוטב שתקבלו אותי יפה.. ולא.. ולא.. ולא..... אני אכעס עליכם! הא..! אתם רואים? אני טוב באיומים..!
---------------------------------------- עד כאן גירבולי המוח שלי ---------------------------------------- ב. את עם הכחול. המממ... כן. כן. שאלה יפה. לי יש הרבה מאד תחביבים. אתם בטוחים שאתם רוצים לשמוע? (מיסטר, אר יו שור? אר יו שור, מיסטר? - לקרוא במבטא הודי..). O.K children.. Grandpa will tell you all you want to know 1. אני אוהב (וויהא!) לשבט את הכבשים שלי לארבע. זה נותן לי סיפוק מדהים (לא כזה, סוטים!). 2. להתגנב למסיבות גייז על אף גילי הנמוך (ידוע ששם יש את המסיבות הכי טובות.. רק בעיה אחת.. כולם מסתכלים עלי כאילו הם עומדים להפשיט אותי וללקק אותי. יאמ. חבר´ס.. אני קטין!) הכל תירוצים. 3. לרכלל ולדברר עם בנות הכיתה ללא הפסקה (עיין ערך: "שיו..! איזה כוסון", "וואי.. אני חייב להשיג את החולצה הזאת"! "יואו! אלהים ישמור..! תראו איזו חנות... והמחירים!! רבקה! המחירים!!" "אם בירושלים יורד ככה שלג (מראים עם הידיים), אז בכפר וורדים יורד ככה שלג (מראים עם הידיים שוב, למרבה ההפתעה)" וכו´ וכו´. 4. להתחנן בפני ההורים שלי ל- "אמא..! רק חמש מאות שקל..!! אני חייב לקנות את הג´ינס הזה/לאכול את מנת הרביולי גבינה עם פטריות הפונגי/לשחד את החבר שלי שיגיד לי "בבקשה..! מה הטלפון של הג´ינג´י- בלונדיני - שטני שהיה במסיבה שלך...?" וכו´ וכו´. 5. אם יש משהו שאני אוהב במיוחד זה (ריקוד? ספורט? בלט? מוסיקה קלאסית?).. לא! אני מת על תל אביב! אחחחח... תל אביב. העיר המופלאה. כמעט כל שבוע אני מסתובב חצי מהופנט במסלול הבא.. : דיזנגוף > הירקון (הטיילת כאילו כזה..) > אלנבי > נחלת בנימין > שיינקין > שדרות רוטשילד.. הסביבה ההיפית והחביבה ביותר "פי תל - אביב" (עם דגש ב- ב´). אם תעקבו אחרי ההוראות המפורטות האלה אולי.. תזכו לראות אותי!! ------------------------------- עד כאן סוף חלק ב´ של גירבולי המוח שלי ------------------------------- זהו. סיימתי לעכשיו... *אנחת רווחה*. אבל חכו לבאות!! שחר- שמזכיר לכולן שהוא בן המין השלישי.
(אני מסמיק מעצמי) טוב.. יש כמה דברים שאתם צריכים לדעת עליי.. א. אני בן/בת המין השלישי. נקודה. (עכשיו אתם שואלים מה זה לעזאזל המין השלישי). אתם: מה זה לעזאזל המין השלישי? אני: המין השלישי.. שאלת השאלות. שאלת מיליון הדולר. שאלת השקל שלושים. כרטיס מועדון בבקשה? ולעייננו. הדבר היחיד שאני יכול להגיד לכם לגבי המין השלישי הוא שהוא (המין השלישי, דיסלקטים) ידידותי, לא נושך, לא יורק וכו-לם אוהבים אותו (אמר שחר בצניעותו האופיינית)(שחר זה.. הממ.. איך נגיד את זה? אני). אי לכך ובהתאם לזאת: מוטב שתקבלו אותי יפה.. ולא.. ולא.. ולא..... אני אכעס עליכם! הא..! אתם רואים? אני טוב באיומים..!