טאם טאם טאם....!! הגעתי!

chill-chill

New member
רק...

בבקשה אל תקרא לי מאמי, או כל שם חיבה אחר (צ´ילי הולך,צ´יל הולך, צ´ילצ´יל גם כן)- כל השאר- שלא תעז
ולו בגלל שאני תפוסה
צ´ילי

Alinush*

New member
איזה מאמי...........

איזה מותק אתה..... בן כמה?????????????? דווקה טוב שיש לנו בן המין השלישי בפורום (כל עוד לא תידבר איתנו על איגרוף ועל כדורגל...איכס
...) טוב ברוך הבא!!!!!
אלינה

No Doubt

New member
רק רציתי להגיד...

א. שחר בן כמה??? ב. אני יכולה להכיר לך ידיד ממש טוב שלי שגם גיי ג. כל עוד אתה בן תפנה אל עצמך כבן או שתדבר באנגלית
עד כאן...

*STARSHINE

New member
תודה על היוזמה המתוקה, BUT אני..

די "במערכת יחסים".. (נשמע מפוצץ להחריד.. אפשר לחשוב שאני קשישה בגיל העמידה שמשתתפת בקבוצת תמיכה להגברת הההערכה העצמית). שחר.

*STARSHINE

New member
זה לא כבר חגגתי.. הממ.. ארבע עשרה-

וחצי אביבים..
2 נ"בתים: נ"ב ראשון: התגלגלתי מצחוק מהמשפט שכתבת בכרטיס האישי שלך.. משהו בסגנון "אם אין לך משהו חשוב לומר, תאמר משפט סיני עתיק". ענק! נ"ב שביעי (אז אני לא אוהב את המספר שתיים. מה תעשו לי? הא? הא?): אני מצטרף ל"איכס" בנוגע לכדורגל והאיגרוף. אותי מעניין רק מחול, שירה וטיפוח החן
. שחר.

Sprite

New member
המממ

אולי זה ישמע קצת מיושן, אבל איך אתה יודע שאתה הומו? כאילו אתה די צעיר... למה איגרוף זה ממש מגניב, האם היית ציני לגבי המחול שירה וטפוח חן??

*STARSHINE

New member
תשובות. ../images/Emo22.gif

ראשית, זה לא נשמע מיושן. איך אני יודע? אני חושב שזה לא משהו שיודעים, זה משהו שמגלים.. פתאום שמתי לב שמה שמעורר.. הממ.. אותי לחיים.. (מספיק להשטתות!
) זה בנים ולא בנות (אגב- זה חס ושלום לא אומר שיש לי משהו נגד בנות!
.. להיפך. כרגע יצאו מהבית שלי שלוש בנות מהשכבה.. טוב נו, הן לא עומדות בפניי..
). שמתי לב שבמקום להתעניין בדוגמניות למיניהן.. אני מתעניין דווקא באלה הזכרים (היי דודי!). זה לא משהו שבחרתי. זה פשוט ככה. (אגב.. טוענים שהמיניות של האדם נקבעת בגיל 6.. אבל מי מאמין למחקרים?) לגבי זה שאני צעיר. יש כאלה שמגלים את זה בגיל 10. יש כאלה שמגלים את זה בגיל 30. ולגבי מחול, שירה וטיפוח החן..
טוב.. לא אכחיש שאני די עסוק.. ב"טיפוח החן" ומחול.. נו, אז זה נחמד. מה תעשו לי?
חוצמזה יש לי גם אימוני שחייה (4 פעמים בשבוע.. לא נורמלי. אני בונה על בייג´ינג 2008
) ועוד תחביבים רבים ומגוונים. איש אשכולות. אשמח לענות על כל שאלה. שחר.

Alinush*

New member
תודה מותק.......

עם קראת את הכרטיס האישי שלי בטח גם הבנת שאני נפולה על בלינק 182 לכן עם תמונות או חומר כל דבר יתקבל בברכה....... אתה חושב שהם חתיכים?????????אני כן! הנה תמונה של טראוויס המתופף ואל תגיד לי שהו לא חתיך! והמשפט הולך ככה: משפט סיני עתיק אומר:"עם אין לך משהו חכם להגיד תגיד משפט סיני עתיק!" כדוגרגל זה דווקה בסדר בל זה פשוט לא המקום לדבר על זה ואיגרוף באמת איכסה שפיכסה......
אלינה

*STARSHINE

New member
הו! לא ולא! ../images/Emo5.gif

מה זה העגיל המזעזע הזה?! אני אוהב את סטייל ה"ילד טוב של אמא", עייני ערך תומר בן דויד מהסדרה "חלום אחר" בערוץ שלוש (היה אתמול, במגרת ראשון בדרמה). ALL I WANT IS JUST TO TAKE TOMER AND.. הממ.. טוב.. עדיף שאני לא אפרט.
שחר.

balcony

New member
התומר הזה הוא אכן משהו משהו,

אבל רק אל תזניח את דודי בלסר... (אוי ואבוי, חשבתי שעברתי את הגיל של הזלת ריר על סלבס...)

למעלה