terroir../images/Emo26.gif חייבת עוד מילה אחת
נכון שכבר ההערות הוערו, והדיון נדון, ושפה זה פורום גורמה, אבל........ אם כבר משתתף בפורום הזה שהוא לא שף ולא אחד שלמד באופן מקצועי, מעלה כאן תמונות ומתכון שהכין במו ידיו להתפאר (ולא סתם העלה בפורום אחר,אלא פה, בגורמה)אז אני חושבת שלפני הביקורת (הבונה??) ולפני הכניסה לדקויות, כדאי אולי קצת לפרגן??????? בכל זאת הבחור עמד והשקיע במנה הזאת, אז למה לא להחמיא קצת, (ותודו שמה שהכין עדידושים,מקסים ומרשים!!!!!) אחר כך אפשר בעדינות להסביר מה כדאי ומה לא כדאי לרשום במתכון ואיך להתייחס אליו. סליחה שאני נשמעת כמו מורה, אבל קצת חרה לי הביקורת שנשמעה מאד תוקפנית ושנכתבה כאן מבלי להתייחס ליופי של המנה. זהו, אמרתי את מה שרציתי להגיד,ואיתכם הסליחה אם לא הייתי רגישה מספיק. שבת שלום