נשמע מגניב.
C caged in a bottle 2 New member 6/11/06 #34 לא אוהבת את הרעיון.... אבל אני אהיה בעדה עם השירים שלה או שיר שיעשו לה במיוחד?
T The Young Amyrlin New member 6/11/06 #39 זה יהיה מעולה אם היא תתמודד, למרות שזה יעלה לה לראש ממש ואולי עדיף לה להישאר במחוזות פינלנד. [ע"ע לורדי, הגיע עד למצב שפתחו להם פורום בתפוז רק בעקבות זכיה באירוויזיוןP:] זו תהיה טעות לשלוח את אפוקליפטיקה בעיניי.
זה יהיה מעולה אם היא תתמודד, למרות שזה יעלה לה לראש ממש ואולי עדיף לה להישאר במחוזות פינלנד. [ע"ע לורדי, הגיע עד למצב שפתחו להם פורום בתפוז רק בעקבות זכיה באירוויזיוןP:] זו תהיה טעות לשלוח את אפוקליפטיקה בעיניי.
D danduuu New member 7/11/06 #45 את יודעת מה יהיה באמת מגניב? אם ישלחו את כולם ביחד שיר שבו אפוקליפטיקה מנגנים ווילה וטאריה עושים דואט גררר לא נשמע מעולה? אני הייתי מבציעה להם
את יודעת מה יהיה באמת מגניב? אם ישלחו את כולם ביחד שיר שבו אפוקליפטיקה מנגנים ווילה וטאריה עושים דואט גררר לא נשמע מעולה? אני הייתי מבציעה להם
B box 5 New member 6/11/06 #42 עם כל הכבוד, ובאמת שיש הרבה כבוד לקול של טאריה, לדעתי אפוקליפטיקה פי מאה יותר מתאימים לייצג אותם באירוויזיון ממנה... אפוקליפטיקה שליטה
עם כל הכבוד, ובאמת שיש הרבה כבוד לקול של טאריה, לדעתי אפוקליפטיקה פי מאה יותר מתאימים לייצג אותם באירוויזיון ממנה... אפוקליפטיקה שליטה
I Itay Simons New member 10/11/06 #50 מצטער לאכזב :\ לא טאריה, לא הים ולא נעליים הראו באיזה אתר את המתמודדים לקדם של פינלנד, הם לא מוזכרים שם בכלל.
מצטער לאכזב :\ לא טאריה, לא הים ולא נעליים הראו באיזה אתר את המתמודדים לקדם של פינלנד, הם לא מוזכרים שם בכלל.