טבלת הדחות מעודכנת, ניתוחים, למי להצביע

קמבילי

New member
טבלת הדחות מעודכנת, ניתוחים, למי להצביע

עומר ושוקי - נא לא לשרשר, כי השרשור הקודם נעשה שרשורפלצת. זו התרשמותי אחרי הצבעת בני הבית להדחה: שפרה: מכולם היא היחידה שלא הצביעה משיקולים אסטרטגיים אלא לפי הלב. בשיחה עם צבר ושי היה נדמה לי שהיא נגררת לתוך הקליקה שלהם. אחרי השיחה תפסה אותה נעמה באמבטיה ואמרה לה שהרגישה לא נעים כשנכנסה לחדר והשיחה השתתקה. שפרה אמרה לה שהיא לא יכולה לספר לה מה צבר אמר לה, וגם לא ניסתה להרגיע אותה כדי לא ליצור לה אוייבת, כמו שעושים אחרים. אפילו אני התרשמתי שהיא מתכוונת להצטרף לקליקה ולהצביע נגד נעמה, אבל לא, היא לא הלכה עם העדר, ובכך שלא התחנפה לנעמה היא גרמה לעצמה נזק, כי נעמה הסיקה ששפרה עם שי וצבר ונפגעה מאד. נעמה הצביעה להדחתה של שפרה. שפרה ואיתי: מעניין ששפרה ואיתי הצביעו הדדית זה לזו מאותה סיבה משני צדדים מנוגדים. שפרה אמרה שאיתי לא יודע את הגבול בין מצחיק למציק, ואיתי אמר ששפרה מתנשאת. מסתבר שזורמים שם זרמים סמויים שהמצלמה לא קולטת. כנראה שפרה מרגישה שאיתי נדבק אליה מדי והיא מנסה להיפטר ממנו. למעשה היא מנסה להיפטר ממנו כבר שבועיים ולא מצליח לה. קרן: קרן גילתה פן אנושי באופיה שלא ראינו קודם. היא הצביעה נגד נעמה כי לא היתה לה ברירה. מה שעומד לזכותה הוא שהעובדה שהיא שמרה לה נאמנות במשך כל השבוע למרות שידעה שהיא כורה לעצמה בור. לפי ההצבעה שלה ברור שהיתה מאד רוצה להתנתק מנעמה, אבל לא רצתה לפגוע בה. אולי היא קיוותה שנעמה בכל מקרה תעוף השבוע, ואולי זה גם יקרה. מוזר איך קרן, האישה הפרובוקטיבית והגאוותנית, הפכה תוך שבוע לאישה ממורמרת שנגררת עם חברתה הדחויה והעצובה. אם נעמה תישאר, ואם לקרן יהיה שכל, היא קודם כל תפסיק לעשן, כדי לחסל את מועדון "שיחות העישון" עם נעמה. ערן: נקודת הזכות היחידה של ערן בכל המשחק היא שהוא בכל זאת המרה את ההוראות של שי ולא הצביע לקרן, אבל זה מעט מדי, הוא אדם דוחה וכולנו כבר מכירים אותו, והוא חייב סוף סוף לקבל סנוקרת שתמחוק לו את הגיחוך מהפרצוף. חוץ מזה, חובה להחליש את קליקת הבנים (על זה בהמשך). רנין וג'ני: פעלו לפי ההוראות של שי, הקדוש הפרטי שלהן. אני חוששת שאנחנו תקועים עם רנין לעוד זמן רב, ואם יש משהו שימאיס עלי את האח הגדול זה הנוכחות הקולנית הבלתי פוסקת שלה. משבוע לשבוע אני מחכה שתועמד סוף סוף להדחה, ונאדה. נעמה: כל מה שקורה הוא ספיחים של הסכסכנות של מיקי. מיקי היא שהתחילה את מסע השנאה כלפי נעמה כשסיפרה לרנין וג'ני שנעמה אמרה עליהן ככה וככה וככה. נעמה הרגישה במסע ההכפשות ונכנסה למגננה, אבל היא היסטרית ולחצנית, ושיחות השכנוע שלה רק הוסיפו לה עוד ועוד שונאים. כבר אמרתי שהיא הקואוצ'רית הכי גרועה שראיתי בחיים שלי. היא לא יודעת לדבר, והרושם שנוצר עליה בצדק או שלא שהיא זו הלכלכנית. הייתי רוצה שנעמה תעוף מהמרקע, אבל בינתיים יש להתאזר בסבלנות. שי: שי קיבל רק הצבעה אחת, זו של נעמה. זה מראה לנו כמה אנשים בתוך הקבוצה אינם קוראים נכון את המצב. אנחנו מתפקדים כאן על תקן אלוהים, אנחנו בוחנים כליות ולב ורואים דברים שנסתרים מבני התמותה. יש לנו אפילו טיפונת מהכוח של האלוהים, בכך שאנחנו יכולים לחסל אנשים. ממש מוזר שאנשים לא עלו על התככנות והצביעות של שי. אילו ההצבעה היתה נערכת אחרי הצרחות בגלל הסיגריות, יוסי ועינב היו לבטח מעלים אותו על הגריל, אבל אל דאגה, בלי שום ספק נזכה לעוד סצינה כזאת בקרוב, ושי הוא הבא בתור, אינשאללה. למה צריך להדיח את ערן: ההפקה העלימה עין משיחות האסטרטגיה של שי וצבר, ואפשרה להם ליצור את קליקת הבנים. שניהם יודעים עכשיו שאין בעיה להמשיך בשיחות כאלה, בעוד האחרים חוששים לדבר. הקליקה חזקה, כוללת את ערן, שי, צבר, ג'ני ורנין בתור גרעין מגובש, ויש להם השפעה על הלוויינים אשר וליאון. אם ערן לא עף השבוע הם יהיו חזקים עוד יותר בשבוע הבא וכבר אי אפשר יהיה להחזיר את הגלגל. התוצאה תהיה שנראה בגמר את שי, צבר, ג'ני ורנין - שני הנחשים ושתי הפרגיות הפתיות. למי להצביע: קודם כל יש להחליש את קליקת הבנים, ולכן יש להדיח את ערן. לשם כך יש להבטיח שנעמה, קרן ושפרה יקבלו מספיק קולות. לעינב לא צריך לדאוג, כי היא תקבל קולות מה"פלח הסוציולוגי" שלה. מבין השלוש נעמה הכי פחות אהודה בציבור לכן קודם כל יש להצביע לה. השניה היא קרן, שגם היא לדעתי די חלשה. השלישית היא שפרה, שאני ממש בטוחה שיש לה המון אוהבים, ומצד שני פוחדת להיות מופתעת... לא, לא יכול להיות, גם שפרה תקבל המון קולות. אז זו ההצבעה שלי: 20 קולות לנעמה 10 קולות לקרן האמידים או הפזרנים ביניכם מוזמנים לחזק את כוחותינו בעוד הצבעות, וגם לשים משהו על שפרה ליתר בטחון.

no nick 1989

New member
להעיף את ערן../images/Emo45.gif

את נעמה תוכלו להעיף גם שבוע הבא,זה לא שאם היא תישאר פתאום היא תהיה חברה של כולם... לגבי ערן לא בטוח שההזדמנות הזו תחזור! ככה שצריך לפרק את קליקת הבנים שיותר מידי בטוחה בעצמה וגם כי נמאס לי לשמוע את ערן הגועלי הזה יורד על לאון...

shy6

New member
טעות לגבי ערן

ערן בחר בדיוק במה ששי אמר לו. הוא התכוון לשים את קרן וגם את נעמה על הגריל(כי שי אמר לו ביום שישי), אבל ברגע האחרון ביום שבת שי אמר לו לשים את נעמה ועינב, וזה בדיוק מה שהוא עשה.

קמבילי

New member
ההוראות של שי היו להצביע לנעמה וקרן

כשצירפו את ונסה הם הסכימו שיצביעו לנעמה ועינב/קרן. משהו הפריע לערן להצביע לקרן. אבל מזמשנה, בכל מקרה הוא זבלול.

shy6

New member
שי אמר לערן בבריכה

לא להצביע לקרן, כי נעמה היא הבעיה ואם היא תלך קרן תהיה איתנו. הוא אמר להצביע לעינב, כי זה ישבור את יוסי והוא ירצה לעזוב. אני בטוח שעוד מישהו ראה את השיחה הזו ביום שבת ויכול לאמת את זה. יום טוב.

אכדית

New member
הטבלה הזאת מזכירה לי את העיתון של הטוטו

אבל אהבתי את הסיכום

FreshF5

New member
../images/Emo45.gif

אוקיי, נשברתי, שיכנעת אותי ורק בגלל שאני רוצה ששי יסבול ויוחלש אני הולכת להצביע לנעמה וגם לקרן (ברמה האישית אני רוצה שהיא תעוף, בכללי אני יכולה לסבול אותה מאשר את שי)

Jason2

New member
הפירוש שלך לא מדוייק לגבי רנין

היא הצביעה לנעמה שיש לה חשבון ארוך איתה בלי קשר לשי והיא הצביעה לערן שהוא דווקא עם שי. זה נראה כרגע שיש לה אינטרסים משותפים עם שי אבל אי אפשר לדעת מה יהיה הלאה. ולשמחתי אין חשש שרנין תועמד להדחה בשבועות הקרובים.

droriko

New member
זה התחביב שלך בחיים תגידי?

לשלוח 20 אסאמסים למישהי שאת אפילו לא סובלת? את צריכה חיים דחוף

droriko

New member
זה לא יחליש את הצבא של שי

אני ועוד מספר אנשים הסברנו למה את אפילו לא טרחת להגיב לנו , ולהוכיח שאנחנו טועים . זה רק מראה שאת בחורה אטומה שאכפת לה רק ממה שהיא כותבת. העיקר שיש לך שפוטים שעושים מה שאת אומרת.

רנין רנין רנין

עוד לא יצא לי לשמוע שיחה עם רנין שהיא לא אמרה "אני שונאת צבועים", "לא מתאים לי המשחק הזה", "זה לא אני", "הצביעות פה", "אין דבר יותר שנוא עלי מצביעות", ואז היא נכנסת לחדר האח הגדול ואומרת- "מה אני הכי שונאת? טפשים וגזענים". וואלה, רנין! ואני חשבתי שאת הכי שונאת צבועים. (ושוב, בישיבת התקציב היא קמה בהפגנתיות ואמרה "תפסיקו לצעוק", "זה לא בשבילי הדבר הזה", אבל חזרה כשהתחילו הדיונים על הסיגריות. וחמש דקות אחרי, שפרה במטבח ורנין נכנסת "זה לא מתאים לי המשחק הזה, זה לא אני". אז תלכי! לכי הביתה! חלאס לשמוע את התלונות שלך כל היום! קרציה!)

יNOT

New member
חחחחחחחח

יש לך הבנה ממש עמוקה לנפש של הזולת אה?! חבריה לווילה שיכנעו אותה להישאר, כי הם והתמונה של החבר שלה הם הכח היחיד שפועל עליה בווילה, היא עדיין לא בטוחה שהיא עושה את ההחלטה הנכונה.

עשה לי טובה

ההבנה שלך בגדר המושלמת ממש... בפעם הראשונה שהיא התבכיינה כולם רצו לשכנע אותה להישאר. בפעם השניה, באו ארבעה. בפעם השלישית באו שניים, ועכשיו רק ג'ני בקול חלש ניסתה להגיד לה לשקול שוב את החלטתה. מה זה החברים בוילה משפיעים? אם היא רוצה לעוף שתעוף, אלה העקרונות שלה, לא? היא לא יכולה עם הצביעות ועם המשחקים האלה, לא? אז מה החברים משפיעים עליה פתאום? הכל בולשיט ותשומת לב. נכנסת לבית הזה ידעת שהכל הולך להיות משחק אחד גדול, כולך "אני לא בשביל המשחקים האלה, גדלתי בבית אחר". כל מה שהיא עשתה בתוכנית זה רק ליילל, להכריז על עזיבה ולצעוק על צביעות. זהו. שום דבר אחר לא. ואליה עוד התייחסו הכי יפה- כל פעם שהיא בוכה באו לנחם אותה, לקחו אותה לסויטה, היא קיבלה מכתב בקולו של חבר שלה- בעוד ג'ני שביקשה אותו דבר לא קיבלה כלום. מתייחסים אליה בכפפות של משי ומה התגובה שלה? "אוי אוי אוי אוי אוי". יאללה, חלאס.

למעלה