או שאת לא עוקבת אחרי התוכנית או שפיספסת בשידור המרכזי , מי הראו שדיבר איתה ומי גרם לה להישאר.
י יNOT New member 22/9/08 #20 או שאת לא עוקבת אחרי התוכנית או שפיספסת בשידור המרכזי , מי הראו שדיבר איתה ומי גרם לה להישאר.
P Prime Time New member 22/9/08 #17 יותר נכון- "אחד הדברים שאני הכי שונאת זה שני דברים..." העולם דפוק, היא בסדר \: בלתי נסבלת, אני לא מבינה איך היא לא עלתה להדחה? לא נמאס עליהם כל הדרמות שלה?
יותר נכון- "אחד הדברים שאני הכי שונאת זה שני דברים..." העולם דפוק, היא בסדר \: בלתי נסבלת, אני לא מבינה איך היא לא עלתה להדחה? לא נמאס עליהם כל הדרמות שלה?
S Saladin New member 23/9/08 #21 כי היא חלשה. היא לא מאיימת על אף אחד חוץ מעל עצמה, בגלל זה כולם רוצים שהיא תישאר ומנסים לשכנע אותה להישאר.
כי היא חלשה. היא לא מאיימת על אף אחד חוץ מעל עצמה, בגלל זה כולם רוצים שהיא תישאר ומנסים לשכנע אותה להישאר.
P Prime Time New member 23/9/08 #23 אז זהו, שאם הם היו מגדילים לחשוב הם היו מבינים שהיא מיעוט, וככזאת היא לא רק זוכה בקולות של המרחמים עליה בגלל כל הדרמות שהיא עושה, אלא גם מקולות המגזר- שביחד זה מתכון מנצח, ככה שהיא הכי מאיימת עליהם.
אז זהו, שאם הם היו מגדילים לחשוב הם היו מבינים שהיא מיעוט, וככזאת היא לא רק זוכה בקולות של המרחמים עליה בגלל כל הדרמות שהיא עושה, אלא גם מקולות המגזר- שביחד זה מתכון מנצח, ככה שהיא הכי מאיימת עליהם.