טבעות - פרויקט רציני!!!

אתי@

New member
טבעות - פרויקט רציני!!!

שומעות??? רציתי לשתף אתכן: אתמול ראיתי טבעת ממש יפה. אל תצחקו, אבל הגימור שלה הוא כמו שפריץ שעושים על הקירות
אבל לא בולט מאוד ושפיצי כמו שפריץ, אלא יותר מרוח ושטוח... הטבעת יפה והמחיר אטרקטיבי (1200 ש"ח לטבעת די גדולה). אני עדיין מתלבטת אם לשלם עוד 1000 ש"ח לטבעת שכנראה תהיה קצת יותר יפה (לא בטוח). ויש לי עוד התלבטות. עד היום שנאתי זהב צהוב. הטבעות שלי בזהב לבן וגם השעון כסוף, יש לי סלידה פסיכולוגית מזהב צהוב. מצד שני כל הטבעות היפות באמת הן בזהב צהוב ולא כדאי להזמין אותן בזהב לבן, כי הן מאבדות מהיופי שלהן... מה שיפה בזהב צהוב לא תמיד מרשים במיוחד בזהב לבן ולהפך... לכן קשה לי מאוד להחליט - להתאים את הטבעת לשאר התכשיטים? לקנות טבעת יפה בזהב צהוב ולקוות למתנת יום הולדת שעון בזהב צהוב
? לא יאמן שהטבעת נעשתה גם היא פרויקט כזה רציני... זהו. סתם רציתי לשתף אתכן...

*שיר

New member
אוי, אל תדכאי אותי...

ואני כבר חשבתי שכל הפרוייקטים הרציניים מאחורינו, אחרי שסיימתי במזל טוב לקנות סנדלים ...

שירי71

New member
טבעת עם שפריץ - מאד יפה

ראיתי משהו כזה אצל יובל קרייתי וזה ממש יפה וגם מאט למדי (למרות שהבנתי שמאט זה דבר זמני למדי...) זה יפה ומאזן את הצבע הצהב של הטבעת. אבל: להוציא 2000 ש"ח על טבעת? נראה לי מוגזם למדי. רק להזכירך, הרבנים תמיד שואלים בחתונה בחופה את החתן אם הטבעת שהוא קנה לכלה עלתה לו פרוטה. וזה הרעיון. לא להכנס לחובות מהטבעות האלה. לא ככה? מה את אומרת? ואגב, תמונה מקסימה יש לך מהמפגש.

אתי@

New member
מה זאת אומרת, מאט זה דבר זמני?

גם לדעתי 2250 ש"ח זה יקר מידי. לגבי התמונה - תודה רבה...

שירי71

New member
אוקיי זה לא מנסיון אבל בחנויות אמרו

לי אתמול (בשתי החנויות שהזכרתי) שמאט זה דבר זמני כי זה מין עיבוד של הזהב ואם הולכים כל הזמן עם הטבעת אז היא מתלכלכת משטיפת כלים וכאלה ואז היא כבר לא מאט. נסיוני האישי לא ממש מראה את זה אבל אל תסמכי על נסיוני אלא תשאלי בחנות.

*שיר

New member
ב"רביד" משייפים בחינם כל פעם שהטבעת

מאבדת את המאט. יש לי טבעת שלהם כבר 3 שנים, וכל פעם הם עושים את זה והיא הופכת חזרה למאט כמו חדשה!

הילית*

New member
גם אצל יובל קרייתי

מבריקים כל פעם את הטבעת ללא כסף ואחריות לכל החיים

שירי71

New member
אוקיי זה לא מנסיון אבל בחנויות אמרו

לי אתמול (בשתי החנויות שהזכרתי) שמאט זה דבר זמני כי זה מין עיבוד של הזהב ואם הולכים כל הזמן עם הטבעת אז היא מתלכלכת משטיפת כלים וכאלה ואז היא כבר לא מאט. נסיוני האישי לא ממש מראה את זה אבל אל תסמכי על נסיוני אלא תשאלי בחנות.

סטארי1

New member
רק זהב צהוב נראה כמו טבעת נישואים

לדעתי, בכל אופן. גם אני, באופן עקרוני, שונאת זהב צהוב, אבל זהב לבן פשוט נראה כסף (וזהב אדום נראה מזעזע על העור הלבן שלי) אז הלכתי על הצהוב. למרות שאני לא רגילה לתכשיטי זהב אני לא מתחרטת. היא ממש יפה. (וחוצמיזה: בשביל מה רצית להוסיף אלף ש"ח לטבעת? מה השינוי שיהיה בה?)

אתי@

New member
ראיתי טבעות יפיפיות אצל זיוה דן

במחירים החל מ 2250 ש"ח.

*שיר

New member
קצת יקר, לא?

ואל תצחקו עלי, אבל אני מקווה להשאר ב-1000 שקל עבור שנינו. יותר מזה נראה לי מוגזם (אלא אם אני אראה משהו ממש ממש מדהים )

אתי@

New member
זה באמת מאוד יקר

אם תקני טבעות בחנות רגילה (לא של מעצב) שמחזיקה דגמים סטנדרטיים, תוכלו לקנות ב- 1000 ש"ח סה"כ. בחנויות האלה זה תלוי במשקל הטבעת, ככה שממש לא בעיה לסגור סיפור ב- 1000 ש"ח.

אתי@

New member
דרך אגב, בחנות רגילה אפשר להזמין

כמעט כל דבר שרוצים. הם מוכנים לייצר טבעות בהזמנה אישית והמחיר לא עולה בגלל זה. המחיר בחנויות האלה תלוי בעיקר במשקל הטבעת. מה שעושים, זה בוחרים מבין הטבעות טבעת שהצורה שלה היא מה שאת רוצה, אח"כ בוחרים דוגמא דומה ומבקשים לעשות את הטבעת בצורה המבוקשת, עם הדוגמא המבוקשת ועם השינויים שאתם רוצים. קל מאוד ולא יקר...

*שיר

New member
תודה אתי@! ../images/Emo25.gif

טוב לדעת את זה. אני חושבת שאנחנו באמת צריכים להתחיל להזיז את התחת ולראות חנויות טבעות. פשוט בעקבות השבוע האחרון בו כל יום מצאתי את עצמי בחנויות מחפשת נעליים, חטפתי כבר גועל מקניונים וחנויות. טוב, נו, בקרוב...

הדסים

New member
שיר-לגבי טבעות

אנחנו הלכנו לרחוב אלנבי בתל-אביב וקנינו 2 טבעות מאוד מאוד יפות בזהב לבן ב 680 ש"ח סה"כ , כדאי להסתובב שם יש המון חנויות תכשיטים ותופתעי לראות כמה הדברים מיוחדים וכמה הם מוכנים לבוא לקראתך ולעזור לך, ואגב כשאחותי התחתנה היא הלכה למעצב מאוד נחשב ואח"כ הלכה לחנות תכשיטים קטנה והם עשו לה העתק מדויק של הדגם שהיא רצתה בהרבה פחות כסף. שווה לבדוק

למעלה