טבעות - פרויקט רציני!!!

petel

New member
אתי, גם אני קניתי אצל זיווה דן

ועלה לי 1400... נשמע לי המון 2200. דרך אגב הטבעת מוכנה כבר אז אולי אני יוכל לצלם אותה איכשהוא ולהכניס תמונה לכאן

אלונהב

New member
טבעות

היי אתי@ , ראיתי את הטבעת שאת סיפרת עליה או בכל מקרה משהו דומה והיא מדהימה ובמיוחד בזהב צהוב. גם תכשיטיי , כמעט כולם בזהב לבן, אבך הצהוב נראה "אמיתי" יותר- את יודעת למה התכוונתי ואסיים בסיפור - זוג חברים כמד להתחתן - הוא ממוצא גרוזוני והיא עירקית, הוריו רצו לקנות לה לחינה זהב והיא התבקשה ללכת ולבחור, אז, כמובן שבחרה זהב לבן ואבא שלו קרא לזה מתכת ועוד שמות "גנאי" , עד שהיא אמרה שאם הוא ירצה שהיא תלך עם זה , אין ברירה, אלא לבן - הוא הסכים כמובן וכששמע את המחיר -הסכים שגם זה זהב!! אני כנראה אהיה בראש של טבעת נישואין צהובה....

אתי@

New member
אצלי הרושם לא כ"כ תופס אלא

חשוב לי לאהוב את הטבעת, ורצוי שהיא גם לא תימאס עלי. לכן ההתלבטות...

אלונהב

New member
הבעיה היא באמת העובדה שהטבעת תימאס

ובנושא זה המון נשים מחליפות את הטבעת כל כמה שנים ולכן גם אני מחפשת משהו שתמיד ישאר איתי (למרות שבכל מרקה, לא נראה לי שאחילף אותה -זה מה שיזכיר לי תמיד את הערב הזה...) אם את מחפשת משהו שתמיד יילך איתך- את צריכה טבעת קלאסית שאף פעם לא תסתכלי עליה ותגידי שהיא איומה ולא אופנתית ...

*שיר

New member
בזה את צודקת מאוד

לכן נראה לי שאנחנו נלך על משהו מאוד מאוד פשוט. שיהיה תמיד נעים ומתאים.

שירי71

New member
גם אנחנו פשוט סולידי וקולע

היום אייל שמע את המחירים של הטבעות שראינו אתמול כמעט התעלף... מצחיק שעל שואב אבק אנחנו משווים בשביל חסוך פה מאה שם מאה שקלים והטבעות הללו זה אלפים זה פשוט גזלה לאור יום ובזה אני לא מתכוונת להשתתף. אקנה פשוטה וסולידית.

אלונהב

New member
טבעות בסגנון הקלאסי -

אלו הטבעות כמו של ההורים שלנו , ואפשר לקנות קצת יותר עבות ורחבות (אולי בזהב מאט ,לא מבריק...)

אלונהב

New member
הבעיה היא באמת העובדה שהטבעת תימאס

ובנושא זה המון נשים מחליפות את הטבעת כל כמה שנים ולכן גם אני מחפשת משהו שתמיד ישאר איתי (למרות שבכל מרקה, לא נראה לי שאחילף אותה -זה מה שיזכיר לי תמיד את הערב הזה...) אם את מחפשת משהו שתמיד יילך איתך- את צריכה טבעת קלאסית שאף פעם לא תסתכלי עליה ותגידי שהיא איומה ולא אופנתית ...

הילית*

New member
תבחרי את מה שיותר אהבת

גם אם הוא עולה 1000 ש"ח יותר. קחי משהו שאת יודעת שלא תתחרטי עליו!

תמרה*

New member
גם אני שנאתי זהב צהוב

וכל התכשיטים שלי היו מכסף אבל בטבעת הנישואים משום מה היה לי ברור שאני רותה זהב צהוב בסופו של דבר, גם ירון וגם אני עשינו טבעות צהובות, אבל ממש צהובות (בזהב 24 קראט, שיש לו צבע מאוד מיוחד) בסוף מי שהתעקש על הזהב היה ירון, שטען שבזה שווה להשקיע כי מדובר בפריט מאוד סימלי ולהרבה שנים

אתי@

New member
אני מסכימה איתך, שאם לוקחים זהב

צהוב, אז שיהיה לפחות 18 קראט כי הצבע שלו הרבה יותר מרשים מאשר של זהב 14 קראט... צבע הזהב יוצא עמוק ונותן מראה מאוד יוקרתי ומיוחד. איך משתלבת טבעת הנישואין שלך עם שאר התכשיטים??? הפסקת לענוד אותם??? יש לי שתי טבעות זהב לבן מקסימות עם יהלומים ואני ממש לא רוצה להפסיק לענוד אותן בגלל טבעת הנישואין. וגם את השעון הכסוף שלי אני מאוד אוהבת.

*שיר

New member
אתי@, אני בעד מגוון וערבוב

אני חושבת שזה לא נורא זהב לבן ליד צהוב, אבל אם זה מפריע לך את יכולה לענוד את הטבעות מהזהב הלבן על יד ימין, ואת הזהב הצהוב על שמאל.

אתי@

New member
להפך ../images/Emo13.gif את הזהב הלבן על יד

שמאל (ליד השעון הכסוף) ואת הזהב הצהוב על יד ימין... חשבתי על זה וכנראה זה מה שיהיה. פשוט אין מה להשוות בין טבעות הנישואין הצהובות ללבנות. הצהובות הרבה יותר יפות ואני נכנעת...

תמרה*

New member
אני גם בעד הניגודים

ביד ימין הטבעות אצלי מתחלפות (אבל כולן כסף או זהב לבן) ויש צמיד בעיקרו כסף (קצת זהב, ממש מעט) וביד שמאל טבעת נישואין ממש צהובה שעון של פוסיל- רצועת גומי שחורה, צבע המתכת כסף והלוח של השעון בכתום צועק וליד זה צמיד של אמארו מאוד צבעוני עם קריסטלים בהרבה צבעים (בינהם כתום) נשמע די דוחה לא? בפועל התוצאה מאוד נחמדה לדעתי

למעלה