טבעת הנישואין שלו

ויקה1222

New member
לא הבנתי מה הבעיה

ולמה ללכת עם טבעת זה יותר רציני ומכובד.
לי אין טבעת בדיוק מאותה הסיבה, זה מפריע לי על היד ואני נשואה כ20 שנה. בעלי הולך עם טבעת אבל לא איכפת לו לחלוטין שאני הולכת בלי.
למה לקחת דבר קטן וחסר משמעות ולהפוך אותו לאישיו כי "מה יגידו האנשים"?

ice1404

New member
כשאני מסתכלת על גבר

שיש לו טבעת נישואין על האצבע זה משדר לי רצינות וכבוד
ראיתי במו עיניי שמתייחסים לגברים בישיבות עסקיות / בנקים ברצינות יותר כאשר יש להם טבעת
אפילו שמתי לב שבעלי ענד אותה פעמיים כאשר היה לפני ישיבה חשובה, כמובן שהוריד אותה מיד אח"כ

יש בזה משהו ואי אפשר להתכחש לזה

זה לא רק מה יגידו אנשים, זה גם מה שאני מרגישה לגבי הגבר שעומד לצידי
גברים בדר"כ לא עונדים תכשיטים, אני מאמינה שלכל גבר זה היה מוזר בהתחלה אבל הם התרגלו
עצם זה שהם עשו מאמץ והם עונדים על אצבעם טבעת נישואין זה ראוי בעיני ולא ישר נכנעו וזרקו אותה לאיזה פינה כי היא לא נוחה להם על האצבע

ויקה1222

New member
אפשר להתכחש לזה

עובדה שאני עושה את זה. צר לי, אבל משפט כמו: "ראיתי במו עיניי שמתייחסים לגברים בישיבות עסקיות / בנקים ברצינות יותר כאשר יש להם טבעת" הוא לחלוטין לא נכון ומצביע על ההתייחסות (המאוד שמרנית ) שלך בלבד. זה פשוט לא כך (אני במקרה עובדת במוסד שמקיים ישיבות מהסוג שהזכרת) והדבר האחרון שמסתכלים עליו בישיבה זה האם יש למישהו טבעת נישואין (אלא אם זה מטעמי רכילות).
לפי מה שאת אומרת, גבר או אישה שאינם נשואים יקבלו יחס פחות רציני ופחות מכובד כי אין להם טבעת נישואין וזה כבר ממש מוזר ובעצם מפלה.
לא זרקתי את הטבעת לי מתוך כניעה לאיזו פינה אלא פשוט איני עונדת אותה כי היא לא נוחה לי (אין לי טבעות מסיבה זו) ואני מבטיחה לך שהיחס שלי לנישואי מאוד רציני וראוי.

ice1404

New member
שימי לב שביבי ואובמה עונדים טבעת נישואים

יש בזה משהו שמשדר יותר רצינות
תחשבי על זה

sweetdreams

New member
את מכונסת מאוד בדעה שלך ולא מקשיבה לדעה של מישהו אחר

הסיבות שלך אולי מצויינות בשבילך, וזו הסיבה **שאת** עונדת טבעת. אבל לו זה פשוט לא נוח, וגם לא מסמל את אותה משמעות עבורך.
אז תניחי לו, ותפסיקי לחפש בכוח צרות איפה שאין (ואם יש, אז אני מבטיחה לך שזה לא בגלל שהוא לא עונד טבעת).

ice1404

New member
רציתי לומר תודה רבה לכולכם

על התגובות
החלטתי לקחת הכל בפרופורציות
בשבוע האחרון לא הערתי ולא ביקשתי, כמו שכתבתי למעלה, פשוט שחררתי
לא שווה לי לריב איתו על זה גם אם אני חושבת אחרת
אם ירצה - יענוד אותה, לא בגלל שאני ביקשתי
תודה לכולכם

sweetdreams

New member
ההודעה שלך כבר לא קופצת, אז אני מקווה שגם אחרים יראו..

.. את העדכון. בכל מקרה, אני שמחה מאוד שהסתדר.

&nbsp
בהצלחה בחיי הנישואים!

למעלה