טבעת נישואין שאלון

yuvalmines

New member
טבעת נישואין שאלון

לגברים שביננו או לנשות הפורום שעונות בשם בעליהן האם אתם מסתובבים עם טבעת כן/לא? האם זה נובע מתוך סיבה?(פרט) או סתם ככה זה המצב? לנשים שביננו או לגברי הפורום שעונים בשם נשותיהן האם היית רוצה שבעלך יסתובב עם טבעת כן/לא האם זה נובע מתוך סיבה?(פרטי) או סתם ככה זה המצב?

בעלי הולך בלי טבעת נישואין

(גם אין לו אחת כזו...) אני גם לא רוצה שילך עם טבעת, טבעת זה משהו נשי ולדעתי זה ממש לא יפה לגבר.

שרונס21

New member
בעלי נטול טבעת בכלל...

הייתי רוצה,אך הוא מסרב...ואני לא לוחצת,קודם שאני אסתובב עם הטבעת.

שנינו בלי ../images/Emo13.gif

לאישי אין בכלל טבעת נישואין- כי לדעת רבותינו מדובר במנהגי גויים. גם לו יצוייר שהיו מתירים- אין סיכוי בעולם שאישי היה הולך עם טבעת, או שהיה לי רצון שכזה.. .
אני אישית הפסקתי ללכת עם טבעת הנישואין מאז שהיא לוחצת לי... ובכלל, אני לא טיפוס של תכשיטים, אז ממש לא בוער לי ללכת לצורף להרחיב אותה... אגב, אחלה שאלה

ע ד י ו ש

New member
אני יענה בשם הבעל...

אז כהה... הוא הולך עם טבעת גם כי אני רצית וגם הוא רצה. חוץ מזה הוא לומד בבר אילן... (איזה קנאית אני...) אז עניתי על שני החלקים ביחד... שבוע טוב!

yuvalmines

New member
בר אילן

גם כשאני למדתי שם רציתי עוד לפני החתונה ללכת עם טבעת לפעמים זה חוסך הרבה כאבי ראש מיותרים ומצבים לא נעימים

../images/Emo2.gif בר אילן?

לא עוזר. יש לי חבר שחשב כך. אבל מה כבר אומרת טבעת. הסכת ושמע מעשה שהיה. מגוייסתי (אחותו של חבר, צריך להמציא לזה מילה בעברית כבר...
) למדה בבר אילן. יום אחד נגש אליה עלם חמודות ושפך את ליבו שהוא "שם עין" על אחת הסטודנטיות אך אינו יודע כיצד לגשת אליה. הבחור ביקש בנימוס אם תיאות לגשת לאותה אחת ולהציא את הקשר. האחות הסכימה בשמחה, איזו מצווה חשובה נזדמנה לה! אבל כיצד תדע מי המדוברת? שאלה את העלם וזה השיב: "קצת נמוכה, יש לה קורסים ב-{א, ב, ג}, בד"כ חובשת כיסוי ראש ורוד כזה...

yuvalmines

New member
אני יענה

אני הסתובבתי עם טבעת ועכשיו פעם ב... מסתבר שאישתי מאכילה אותי כמו שצריך כי יש מצבים בהם הטבעת לא כלכך עולה עליי ואנחנו מתעצלים ללכת להרחיב אותה קצת.

אמרתי לבשורות...

אני מקדים רפואה למכה- כבר מעכשיו מתצפת על הפורום, לעיתים נוחת לביקור חטוף ומיד ממריא חזרה לתצפית, כך שבעיתו ובזמנו הנחיתה תהיה רכה ואוכל לבנות כאן את משכני בבטחה/tapuzforum/images/emo8.gif

את בטוחה?

אני חושש שיש באמירתך יותר משמץ ניצול ציני של חוסר יכולת מצידי לבצע חיפוש כדי להיווכח בצדקתי. אבל ניחא

למעלה