טבע מדווחת על תוצאות ניסוי קליני מוצלח

dw

Well-known member
מנהל

dw

Well-known member
מנהל
הנייר טס כבר 18%. ווליום 85 מלשח.

אווווף, איזה טרייד פיספוס. על המילימטר. |פנים|
מה בער להם לפרסם את הבוננזה הזו עכשיו?

dw

Well-known member
מנהל
20% והנייר פורץ שיא שנתי. ווליום 135 מלשח.

יופי טבע - למרוח לי מלח על הפצעים. אח, איזה פיספוס. |פנים|
(לא שמתלונן על הקפיצה בפוזיציה הקיימת כן? אבל זה מה זה מעצבן, היה יכול להיות טרייד צליפה בול בפוני)

dw

Well-known member
מנהל
בארה"ב הנייר של TEVA מטפס כבר 25%, בווליום של פי 5 מהרגיל.
חושבים שזה הרבה? חישבו שוב - סאנופי, טיקר SNY, עולה 7% אבל... זה נייר של 120B$ (!)
מה שכן קצת קשה להאמין ש TEVA הזעטוטה שלנו יכולה לזנק 40% ביום.

בזמנו אני זוכר שהיתה ביקורת על טבע על כך שמכרו די בחיניי חינם חצי מביצת הזהב העתידית שלה לסאנופי בזול (500M$ אז פלוס מיליארד דולר עכשיו), כאשר תרופות מועמדות כאלה לקרוהן נקנו ב... 7B$
לכן מה שבטוח היום זה שסאנופי עשו עיסקה מצויינת, אבל צריך לזכור שטבע היתה אז עלמה במצוקה, והיתה חייבת מזומן כדי לצמצם חוב.
אם התרופה הזו תקבל אישור fda אז כנראה מדובר במגה בלוקבאסטר - בדיוק מהסוג שמעניין גורילות כמו סאנופי.
לא פוסל גם שתגיע עכשיו הצעת רכש (נגיד 30$ למניה? מוכרים? ), או שסאנופי תציע לטבע סכום פסיכי תמורת החצי השני של התרופה.

נערך לאחרונה ב:

dw

Well-known member
מנהל
בארה"ב הנייר של TEVA מטפס כבר 25%, בווליום של פי 5 מהרגיל.
חושבים שזה הרבה? חישבו שוב - סאנופי, טיקר SNY, עולה 7% אבל... זה נייר של 120B$ (!)
מה שכן קצת קשה להאמין ש TEVA הזעטוטה שלנו יכולה לזנק 40% ביום.

בזמנו אני זוכר שהיתה ביקורת על טבע על כך שמכרו די בחיניי חינם חצי מביצת הזהב העתידית שלה לסאנופי בזול (500M$ אז פלוס מיליארד דולר עכשיו), כאשר תרופות מועמדות כאלה לקרוהן נקנו ב... 7B$
לכן מה שבטוח היום זה שסאנופי עשו עיסקה מצויינת, אבל צריך לזכור שטבע היתה אז עלמה במצוקה, והיתה חייבת מזומן כדי לצמצם חוב.
אם התרופה הזו תקבל אישור fda אז כנראה מדובר במגה בלוקבאסטר - בדיוק מהסוג שמעניין גורילות כמו סאנופי.
לא פוסל גם שתגיע עכשיו הצעת רכש (נגיד 30$ למניה? מוכרים? ), או שסאנופי תציע לטבע סכום פסיכי תמורת החצי השני של התרופה.
נו נו, כבר 26% :p

אין מצב שכל בתי ההשקעות המסקרים את הנייר לא יוציאו המלצה מעודכנת.
SNY כבר עולה 8%. זה mega event שחייב להתבטא גם אצל teva.

למעלה