נו נו, כבר 26%בארה"ב הנייר של TEVA מטפס כבר 25%, בווליום של פי 5 מהרגיל.
חושבים שזה הרבה? חישבו שוב - סאנופי, טיקר SNY, עולה 7% אבל... זה נייר של 120B$ (!)
מה שכן קצת קשה להאמין ש TEVA הזעטוטה שלנו יכולה לזנק 40% ביום.
בזמנו אני זוכר שהיתה ביקורת על טבע על כך שמכרו די בחיניי חינם חצי מביצת הזהב העתידית שלה לסאנופי בזול (500M$ אז פלוס מיליארד דולר עכשיו), כאשר תרופות מועמדות כאלה לקרוהן נקנו ב... 7B$
לכן מה שבטוח היום זה שסאנופי עשו עיסקה מצויינת, אבל צריך לזכור שטבע היתה אז עלמה במצוקה, והיתה חייבת מזומן כדי לצמצם חוב.
אם התרופה הזו תקבל אישור fda אז כנראה מדובר במגה בלוקבאסטר - בדיוק מהסוג שמעניין גורילות כמו סאנופי.
לא פוסל גם שתגיע עכשיו הצעת רכש (נגיד 30$ למניה? מוכרים? ), או שסאנופי תציע לטבע סכום פסיכי תמורת החצי השני של התרופה.
ההסבר של BofA - מכפיל 9.25 על ה EBITDA ל 2025bofa עידכנו מחיר יעד של teva ל 25$
Why Teva Pharmaceutical and Sanofi are surging
Teva price target raised to $25 from $23 at BofA | Markets Insider
גם UBS משדרגים - מ-26 ל-28!bofa עידכנו מחיר יעד של teva ל 25$
Why Teva Pharmaceutical and Sanofi are surging
Teva price target raised to $25 from $23 at BofA | Markets Insider
יפהגם UBS משדרגים - מ-26 ל-28!
ביום הראשון אכן נפתח פער תמוה בין הקפיצה של טבע לקפיצה של סאנופי. ביום השני המשך העליה של טבע והירידה של סאנופי צמצמו מאד את הפער הזה, וכעת זה כבר יותר עושה שכל. היום שתיהן עולות קצת.DW, לאור העובדה שטבע וסאנופי 50/50, הייתי מצפה ששתיהן יעלו באותו שווי שוק - ולא כך...
סאנופי עלתה בכמה מיליארדים יותר מטבע ביום הראשון (3-3.5 אם אני לא טועה). אתמול חלק מהפער נסגר כשטבע המשיכה לעלות מעט וסאנופי ירד אבל עדיין יש פער...
האם זה בגלל שטבע חשופה יותר למקרה של כשלון (פגישת המיילסטונים) או משהו אחר? אשמח לשמוע את דעתך. תודה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.