טבע מדווחת על תוצאות ניסוי קליני מוצלח

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
לידר מעלים את ההמלצה על teva ל... 30$
קצת הפתיע אותי. הלוואי. |הלוואי| הנייר עלה אתמול בארה"ב מעל 22$ כך שמתקרבים לאזור ה 23-24$ שהיה ב 2018. שיא רב שנתי של שנים אחרונות, כך שמן הסתם כל מי שקנה את המניה בשנים האחרונות מרוצה היום |מצדיע|

דו"ח על מניית טבע TEVA של סבינה לוי, מנהלת מחלקת המחקר בלידר שוקי הון

סבינה מסבירה כי מחיר היעד מבוסס על הצפי שלה למכפיל 11 ל 2025 ו 10 ל 2026, כלומר אני מסיק צפי שלה לרווח של 2.7$ בשנה הבאה ו 3$ למניה ב 2026?
:unsure: פששש, זה יהיה די מרשים, כי כיום ב 2024 מדובר על סדר גודל של 2.4-2.5$ למניה אני חושב, כלומר צפי לצמיחה די נאה, והשוק האמריקאי מוכן בד"כ לשלם יפה על צמיחה מתמשכת. אם האמריקאים ישתכנעו בצמיחה שכזו הם עשויים להסכים לשלם גם מכפילים גבוהים מ 10. |הלוואי|

מישהו השיג את האנליזה של לידר ויכול לצרף אותה, כדי שנראה מהיכן אמורה להגיע הצמיחה?

dw

Well-known member
מנהל
מסתבר שמיליארדר בשם Stanley Druckenmiller מוכר את כוכבות ה ai:
nvda ו pltr , אשר הגיעו למכפילים מרקיעי שחקים, וקונה... teva :oops:
נו נו. נאחל לטבע ראלי משוגע בשנים הקרובות כמו שנבידיה ופלנטיר עשו |הלוואי|

Billionaire Stanley Druckenmiller Is Selling Nvidia and Palantir and Piling Into One of Wall Street's Hottest Drug Stocks Ahead of 2025

dw

Well-known member
מנהל
סמנכל הכספים של טבע היום בכנס ביזפורטל:
אלי כליף: "טבע תמשיך ליצור ערך למשקיעים"

dw

Well-known member
מנהל
טבע ואלבוטק מדווחות על התקדמות עם עוד תרופת ביוסימילר
Alvotech and Teva Announce Filing Acceptance of U.S. Biologics License Applications for AVT05, a Proposed Biosimilar to Simponi® and Simponi Aria® (golimumab)

Teva Pharmaceutical Industries Ltd. - Alvotech and Teva Announce Filing Acceptance of U.S. Biologics License Applications for AVT05, a Proposed Biosimilar to Simponi® and Simponi Aria® (golimumab)

נערך לאחרונה ב:
למעלה