טהורה ונקייה או דפוקה ומתוסבכת?

in my own words

New member
טהורה ונקייה או דפוקה ומתוסבכת?

חברה שלי, בת 22, בתולת שפתיים. אין לה ניסיון בזוגיות ומעולם לא היה לה חבר.
היא רואה את מצבה בתור משהו שצריך להתבייש בו, אני רואה את מצבה בתור משהו שצריך להתגאות בו.
הראייה שלה נובעת בעיקר בגלל סיטואציות של שיחות עם חברות, שמדברות על הא ועל דא ועל בנים וכו', ולה אין שומדבר לתרום; חוצמיזה היא חושבת שגם בנים רואים את זה בתור חיסרון, שכביכול אין לה ניסיון בשומדבר - וכשיבוא הרגע המתאים עם הבחור המתאים היא תקפא ולא תדע מה לעשות.
אני טוענת שלהפך, אולי בשיחות עם חברות אין לה ניסיון אישי לדבר ממנו, אבל תמיד היא יכולה להביע את דעתה; כמו כן, לפי שיחות שלי עם בנים, ככל שאת פחות שרמוטה=ככל שאת יותר בתולה ותמימה זה דווקא נתפס יותר "שווה" מבחינת בנים, כי את כמו דף חלק.
היא טענה שמה שאני אומרת נכון אולי בגילאים צעירים (בנים בני 20-24), אבל ככל שאת גדלה (30) נראה כאילו יש בך משהו דפוק ומתוסבך, ולא בהכרח משהו טהור.

כדי להוכיח לה את הנקודה שלי, רציתי לשאול מה דעתכם?
אנא ציינו את מינכם!

Hawkgirl

New member
מציעה לך...

לפתוח את השרשור בפורום חסרי נסיון זוגי ומיני בגיל מאוחר

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2353

היא ממש לא דפוקה ומתוסבכת. אבל אין ספק שיש כנראה משהו שעוצר אותה מלפתח מערכת יחסים.
ברוב המקרים זה ביישנות, חוסר בטחון עצמי, או חרדה כלשהי...!
כך שלא משנה מה הסיבה(ויש סיבה, בין אם היא מוכנה להודות בזה או לא) היא תצטרך לעבוד על עצמה כדי לשפר ולהתעלות מעליה

מה אתן יכולות כדי לעזור לה..?
אם מישהי מכן מכירה בחור כלשהו שמחפש להכיר מישהי, תנסו אולי לשדך בניהם.
לפחות שתצא לדייט אחד כדי לחוות. לא צריך ישר לנסות לדחוף לה מישהו שיתנשקו או יקפצו למיטה.
אני מאמינה שדברים כאלו צריכים לבוא אך ורק מתוך אהבה, ולא בכוח.
ואם זה יעבוד בינהם אז גם האינטימיות תגיע. אבל ממש לא לדחוק בה לזה.

mad alot

New member
אוקי אז היא לא דפוקה,

זה לא שיש בה משהו פגום, וזה לא היה מונע ממני מלצאת עם מישהי כזו.
אבל זה כן מצביע על סוג של תסביך, ואני לא הייתי רואה את זה באור חיובי.

אבל כל מקרה לגופו.

ofleibo

New member
דפוקה ומתוסבכת?! באמת?!

בחיים לא!
איזה הגדרה מגעילה!

שהיא רגיש שזה נכון זה יהיה נכון בשבילה. זה הכל. לא שום הגדרה מעבר!

hadarh111

New member
אני לא חושבת

שהיא דפוקה.. אני כן חושבת שיש לה משהו שאולי מעכב אותה..
ואומנם בגיל 22 זה עוד בסדר.
אבל אם זה ימשיך ככה כן הייתי במקומה בודקת מאיפה זה נובע .
כי היא לא תרצה להתעורר בגיל 30 ולהבין שהיא נשארה באותה נקודה.

מה שכן מפריע לי בהגדה זה הנקיה וטהורה
כי אם מישהי שלא התנשקה היא טהורה
אז מי שבגילה ושכן התנשקה היא מטונפת וטמאה?
ומי ששכבה? היא זולה ונותנת?
לא רואה את זה בכלל נכון להגדיר את הדברים האלה ככה.

in my own words

New member
בקטנה ההגדרות, סתם הקצנתי אותן

נא לא לקחת אישי... גם אני עברתי בחיים דברים וחוויות שהיו מביישים את חלקנו

ShacharDawn

New member
מסכימה!

"נקיה וטהורה" זה מונח בעייתי. ואם אותה בחורה נחמדה מתוסכלת מינית בגלל העניין הזה, היא עדיין טהורה? האם זה עדיין נחשב דבר טוב בשבילה ה"טוהר" או שמא מקור לסבל?

אני מציעה קודם שתעבוד קצת על הבטחון העצמי שלה, על קשרים עם אנשים, שתנסה להגדיל את מעגל החברים שלה. שתברר למה לא "הולך לה" עם בנים.
באיזשהו שלב זה כן עלול להפריע, וזה גם תלוי בבן אדם שמולה, כי ההתחלה היא הבעייתית ואחר כך ניסיון אפשר לצבור מהר מאוד אם רוצים.

spaysi8

New member
לא דפוקה, אבל..

לא מבינה אותה..
אלא אם כן זה מתוך רצון לשמור נגיעה (שאגב, גם את זה אני לא מבינה, אבל זה בגלל סיבה דתית אז שם כבר אין לי מה להגיד בנושא..),
אז אני לא רואה סיבה "לשמור" את עצמה ועוד לרמה של לא להתנשק..

לגבי איך בנים מסתכלים על זה?
חלק ככה וחלק ככה.
יש בנים שנורא אוהבים תמימות, אבל שוב- בד"כ הם מדברים על סקס, לא בטוחה איך יגיבו על בחורה שבכלל לא התנשקה..
יש בנים שנרתעים מבנות ללא נסיון כלל כי הם מפחדים שהיא תהיה "בלוקית" כזו ולא יהנו איתה, או שיש לה בעיות כלשהן..

בקיצור- תלוי בגבר..
אם זה מה שבחרה לעשות, שתמשיך, בלי לחשוב על מה גברים (או אני:p) יחשבו על זה כי זה ממש לא משנה..

in my own words

New member
לא בהכרח מבחירה

היא פשוט לא מצאה אף פעם בחור כדי להכנס איתו לקשר זוגי...
זה מצב שנוצר כתוצאה מהמציאות, לא בכוונה תחילה (כמו שמירת נגיעה)

משהו שם לא מריח טוב...

ככל שהגיל עולה זה רק מראה שזה בעייתי...
נראה לי מוזר (בתור גבר) שבחורה לא מצליחה למצוא ולו בשביל לחוות על מה כולם מדברים.
זה נראה יותר כמו איזה חסם ריגשי מאשר משהו להתגאות בו.

Cade Foster

New member
אם זה המצב שלה והיא מתביישת בו

אז זה הכל חוץ מ"טהור ונקי". "טהור ונקי" זה כשאת עושה או לא עושה משהו מתוך עיקרון, לא מתוך חוסר יכולת/מחסום פסיכולוגי כלשהו.

אמרת הכל

"ככל שאת יותר בתולה ותמימה זה דווקא נתפס יותר "שווה" מבחינת בנים, כי את כמו דף חלק."

כן, מבחינת בנים, עם תפיסה אינפנטילית, שובינסטית ומתחסדת - להיות תמימה זה יתרון.

גבר לא יראה את זה ככה
ויעדיף בחורה שיודעת מה היא רוצה
מרגישה בנוח עם עצמה ועם הגוף שלה
ויודעת גם לספק את הבנזוג שלה - פיזית ומנטאלית

ואני בכוונה לא מייחסת שום משמעות למילה שרמוטה כי אני חושבת שזו המילה הכי דבילית וחסרת משמעות בעולם.

Black Hawk B

New member
חוסר ניסיון יכול להרתיע גם הרבה מאוד גברים

גברים ש"אין להם כוח" ללמד את הבחורה כביכול את העולם המיני, וסוג של להדריך אותה ו"להחזיק לה את היד" במהלך כל התקופה שבה היא מתנסה לראשונה בדברים מיניים, ולפי מה שאני קורא פה עליה, תיכנס לתוך כל התהליך הזה בחוסר ביטחון מוחלט.

זה נראה כאילו עד עכשיו חוסר הניסיון שלה עם בנים גם כן נבע מחוסר ביטחון שכזה. לא קשור בכלל לשרמוטה או לא.

למעלה