טהורה ונקייה או דפוקה ומתוסבכת?

dori78

New member
אף אחת משתי ההגדרות שנתת.

ראשית, בניגוד ל-Hawkgirl אני לא ממליצה לך לפתוח שרשור כזה בפורום חסרי ניסיון, בטח לא עם ההגדרות שנתת. יש שם הרבה אנשים במצב הזה וזה רק מעליב ומייאש. חוסר בטחון עצמי שקיים גם כך אצל הרבה מאיתנו, בהחלט יכול להביא לכך שאנשים יקחו מההודעה שלך רק את "דפוקה ומתוסבכת", למרות שאת דווקא תומכת בהגדרה השניה. מה שכן הייתי ממליצה, זה לשלוח לפורום את החברה שלך, שתראה שהיא לא היחידה, שזה לא כזה נורא ושיש תקווה.

שנית, אם להתייחס לשאלתך - יש הרבה סיבות שיכולות להביא אדם להיות חסר ניסיון בגיל מאוחר (ולא, 22 זה לא כזה מאוחר).
מלבד א-מיניים (שבגדול פשוט לא חשים צורך במגע מיני) ואלה ששומרים נגיעה, אני לא חושבת שיש מישהו שבוחר בזה.
קרה, הגיעה בחורה לגיל מסוים בלי ניסיון משלל סיבות. גבר שיפסול אותה בגלל זה, לא משנה אם זה כי הוא חושב שהיא מתוסבכת או ש"אין לו כח ללמד אותה" - ההפסד כולו שלו. היא לא מפסידה כלום, כי היא זקוקה לאדם שיהיה מספיק קשוב ורגיש. יש לא מעט מקרים של בחורות שהתביישו להגיד שהן זקוקות להקשבה ורגישות והפעם הראשונה שלהן נגמרה באי נעימות במקרה הטוב ובחצי אונס במקרה הפחות טוב.

"דף חלק" מבחינה מינית הוא מושג קצת בעייתי.
מי שלא מגן על עצמו ויש לו עבר עשיר בפרטנרים - הסיכוי שהוא מביא איתו לקשר שאריות בדמות מחלות כאלה ואחרות גדל.
אם טרח והגן על עצמו - מה זה משנה כמה פרטנרים היו לו? למה עבר עשיר נחשב "מלוכלך"?
יש טוב לצד רע בכל דבר. ה"כדאיות" בכניסה לקשר עם אדם תלויה בעיניי באישיות שלו, לא בעבר מיני כזה או אחר.

אגב, יש גם בנים במצב זהה או דומה. למה אליהם את לא מתייחסת בשאלה שלך?

אייני

New member
אני חושב שאתן שתי ילדות.

למה? כי רק ילדים רואים את העולם בשחור ולבן. את רואה את מצבה בתור משהו שצריך להתגאות בו, היא רואה את מצבה כמשהו שצריך להתבייש בו. גם זה וגם זה לא נכון.
המצב שלה הוא מצב עובדתי ותו לא. אין מה להתגאות בזה בדיוק כמו שאין מה להתבייש בזה. אין שום רע בלקיים הרבה סקס, כמו שאין שום רע בלא לקיים סקס בכלל.

ככה שלמעשה - הכל שאלה של *הסתכלות* על המצב הזה. האם היא מרוצה במצבה, או לא. במידה והיא מרוצה - אין בעיות. במידה והיא לא מרוצה - אז זה משהו שצריך לעבוד עליו. ייתכן אולי אפילו שנדרשת עזרה מקצועית יותר (אני בספק רב מאוד לגבי זה, אבל ייתכן).
היא מוזמנת כמובן להגיע לפורום הזה או לפורומים דומים (כמו שהציעו לה) ולשתף לגבי למה אין לה חבר ואולי אפילו יעזרו לה קצת. בינתיים בכל מקרה אני חושב שלראות את זה כבעיה רצינית זה קצת מוגזם - כי היא עדיין צעירה מאוד, ויותר סביר שזה סתם צירוף מקרים גרוע או התנהלות לא כ"כ טובה עם המין השני מאשר באמת בעיה רצינית שיש להתבייש בה.

לגבי בנים - יהיו בנים שיראו במצב הזה חיסרון ויהיו בנים שיראו במצב הזה יתרון, ושניהם לגיטימיים. אבל גבר שיפסול או יאשר (זה בניגוד אגב ללראות בזה פשוט יתרון או חיסרון) רק על סמך המצב הזה ולא על סמך שאר הדברים כמו האישיות שלה, האופי, המראה, וכד' - הוא בדוגרי גבר שסביר להניח שהיא לא הייתה רוצה. אז מה זה משנה?

h a j b i

New member
בתור בחורה לפחות, זו לא סיבה לבושה

אבל גם לא לגאווה גדולה. הרי אם היא נראית סביר ואף פחות מזה היא עדיין יכולה להיכנס לאיזה פאב ולצאת עם זיון, סביר להניח שגם פגשה בחייה כאלה שהיתה שמחה לשכב איתם אבל לא עשתה זאת. עצם זה שהיא רואה בזה משהו שצריך להתבייש בו אומר שהיא לא עושה את זה מתוך אידאולוגיה אלא שהיא פשוט חרדה. וחרדה זה לא משהו שאמורים להתבייש או או להתגאות בו.
בנוגע למה בנים חושבים, לא עשיתי סטטיסטיקה אבל בגדול חלק יירתעו משרמוטות וחלק יירתעו מבתולות. יש משהו במה שחברתך אומרת. ככל שהגיל של הבחורה עולה אני מעריך שכמות אלה שיירתעו ממנה כבתולה יגדל וכמות אלה שיירתעו ממנה כשרמוטה יקטן.
בגדול אני חושב שחברה שלך יותר צודקת ממך. בכלל, תחשבי איזה סוג של גברים היו מעדיפים בתולה...
נ.ב
שרמוטה = אחת ששוכבת עם הרבה. לא מביע דעה לחיוב או לשלילה, רק משתמש במונחים שלך עצמך.

ליה כהן1

New member
מסכימה עם חברה שלך

בגלאים מבוגרים עניין הבתולין נעשה תמוה יותר ויותר בחברה שלנו. עם זאת, לא הייתי נכנסת למיטה בעד שום הון שבעולם כדי לענות לתכתיבים החברתיים. כשמתאהבים במישהו הדברים הללו הופכים להיות לא רלבנטיים לטעמי.

N o R i K o

New member
איזו הגזמה,

גם בהודעה שלך וגם בתגובות.
וואלה, אני מכירה המון (!) בנות בסביבות הגיל שלי (20-23) שהן בתולות, ולא, אף אחת מהן היא לא דפוקה ומתוסבכת, גם אף אחת מהן היא לא בחורה שישבה והתחסדה. פשוט כולן ילדות טובות, מחכות לקשר רציני ולא לסתם בחור רנדומלי במועדון (וגם לא לסתם דייט שלישי נחמד...) ועד עכשיו לא ממש יצא להן להיכנס לכזה. זה הרבה יותר נפוץ משזה נראה, פשוט החברה בימינו כל כך מהללת סקס שילדות בנות 16 מתגאות שהן כבר עשו את זה וזה גורם לבחורות מבוגרות יותר להרגיש שהן לא בסדר ולהסתיר את זה.
כשיבוא הרגע המתאים עם הבחור המתאים, הוא יהיה גם בחור שיבין אותה ויקבל אותה והיא תעבור את זה... אין סיבה שהיא תקפא ולא תדע מה לעשות

למעלה