טה טה טה טה טה טה טה טטה טה
הולה

כי אולי היא לא ביצעה את הפעולה, למה יש לך

הוכחה שכן? אולי זה האמריקאים?, אולי זה הסורים? אולי זה סיכסוך פנימי? חוץ מזה, למה שתודה? היא גם ככה מואשמת בביצוע, זה גם לא משנה, מה שמשנה זה שהוא מת, טוב שהוא מת והלוואי שזה יהיה גורלו של כל טרוריסט עוד לפני שהוא מצליח לעשות פיגוע טרור, צריך לנקות את כדור הארץ, צריך לפעול למען איכות הסביבה וזו אחת הדרכים.

מצטרף ברצינות לשאלה.

חוץ מהעובדה שהאיש היה אחראי לרצח של מאות בני אדם ואפשר לומר שהקדיש את חייו לתכנון רצח מאורגן, איזה דבר חיובי באמת אפשר לומר עליו?

טוב מאד שרב במרצחים הזה מת, לא מעניין אותי

מי הוריד אותו, זה גם בכלל לא משנה, גם ככה אנחנו מואשמים בזה.

יוולת ברמות על

התקשורת באופוריה, ליברמן מחבק את אולמרט במזנון הכנסת, סוף סוף יש קצת נחת לאולמרט. הרי כל ההוצאה להורג הזאת נעשתה על מנת לשקם את התדמית הלוזרית שדבקה בו. אין שום אסטרטגיה ארוכת טווח ומחושבת, הכל בממשלה הזאת זה צעדים מיידים הנקבעים ע"פ הרייטינג של מחר או מקסימום שבוע הבא. את הדבר הפשוט ביותר שצריך לעשות- למידה מניסיון קודם, אף אחד לא עושה. צה"ל התנקש במוסאוי, והנקמה הגיעה בפיגועים המחרידים בארגנטינה. בתור בונוס קיבלנו את נס'ראללה כמחליף של מוסאוי. וגם אז כשהתקשו בחייו של מוסאוי הריעו אצלנו, בדיוק באותו עיוורון של היום. מכל ה"גאונים" שפירשנו אתמול בזחיחות בטלויזיה, הכי כדאי להקשיב לאישה קשת היום מקרית שמונה, שאמרה למצלמה בחיוך נבוך לאחר ההתנקשות "עכשיו אני קצת בלחץ"...

respecta1

New member
כן אה..האמת שלא.

מה אתה אומר בעצם לתת להם לרצוח בנו בלי לעשות כלום? בלי שנרדוף אותם? אנחנו אלה שצריכים לפחד מהתגובה? ראה מה שהגבתי ל"אקרא לוחם אמיץ "

מה שאני אומר נדב, זה שאם חס חס חס וחלילה

מישהו יקר לך היה הולך לאבד את חייו בפיגוע הנקמה שיבוא, אני חושב שהיית מקלל את אבי אביו של זה שיזם את ההתנקשות בחייו של מוע'נייה. וגם אני אותו הדבר. מה שחשוב זה האם יהיה פה עוד נקמה של מרחץ דמים, ולא מי מפחד יותר ממי, כי הרי האמת היא שכולם מודעים לעניין הנקמות וחוששים, רק שזה בסופו של דבר לא משנה כלום. אם על המאזנים עומדים מצד אחד עשרות אזרחים שיירצחו בפיגוע נקמה גדול כמו שהיה בארגנטינה, ומצד שני ההנאה שתדגדג לי בבטן שבכירי חזבאללה חוששים לחייהם, אתה יודע בעצמך מה יותר חשוב.

mike00

New member
עמית,מעניין אותי לדעת מה לדעתך ישראל אמורה

לעשות במצב שאליו היא נקלעה...... מוע'נייה שייך לארגון חיזבאללה,ארגון שחרט על דגלו את שיחרור לבנון מידי הכיבוש הציוני.. והנה הכיבוש הציוני "נס על נפשו" מהפחד שלוחמי החופש הלבנונים הטילו עליו,אין כיבוש ציוני יותר בלבנון.. בינתיים הארגון לא התפרק,לא הפסיק את התגרויות בישראל,לא הפסיק לחטוף חיילים/אזרחים ישראלים ולא הפסיק לשלוח רקטות אל ישראל[לא רק במלחמה האחרונה אלא לפניה ואחריה]... נוצר בעצם מצב מעניין שבו ישראל מותקפת בין כה וכה על ידי הארגון,מצב שבו מוע'נייה מתכנן ומבצע פיגועים כנגד הכובש הציוני שכבר הפסיק לכבוש מזמן... אז מה לפי דעתך ישראל צריכה לעשות?? לשבת ולחכות לפעם הבאה שחיזבאללה ירגיש מספיק בטוח לפגוע בנו שוב? לא להגיב לשום פרובוקציה של הארגון מכיוון שעלולים להפגע חפים מפשע בתגובה לכך?? הרי גם ככה אמורים להפגע חפים מפשע מכיוון שחיזבאללה מעולם לא הפסיק לנסות לפגוע בנו למרות שהכיבוש נפסק כבר מזמן...... אני בעד תגובה בכל זמן אפשרי במי רצח ומנסה לרצוח באזרחי ישראל,ללא שום התחשבות בתגובה שתבוא ממילא,אם זה בגלל פעולה שלנו ואם זה בגלל שהיתה להם הזדמנות לעשות זאת ללא שום סיבה,כמו שהם כבר הוכיחו שהם עושים...

mike00

New member
אז מהתגובה שלך אני מבין שאתה מסכים לתגובה

הישראלית לחטיפת החיילים?? ודרך אגב,כן היתה פרובוקציה,מוע'נייה תיכנן פיגועי נקמה על הפעולה הישראלית בסוריה לפני כמה חודשים...

respecta1

New member
צודק במאה אחוז

אם מישהו יקר לך היה הולך לאבד את חייו בפיגוע הנקמה שיבוא, אני חושב שהיית מקלל את אבי אביו של זה שיזם את ההתנקשות בחייו של מוע'נייה. זה בדיוק מה שאני אעשה אני אקלל את אבי אביו של זה שיזם את ההתנקשות ( אגב הסורים עצרו פלסטינים על זה והחיזבאללה מאשים את החמאס) אבל זה בגלל שהרגש עולה על כל הגיון זה דומה גם לעניין החטופים כשמדברים על זה תמיד אומרים לי בגלל שאני מתנגד לשחרר 1000 מחבלים בשביל החטופים שאם אלה היו הילדים שלי לא הייתי מדבר ככה, וכן נכון לא הייתי מדבר ככה - כי הייתי מדבר מהרגש מצידי שיתנו את המדינה רק שיחזירו את הילד אבל תודה לאל עכשיו אני לא מדבר משום רגש, אני מדבר מהגיון בסיסי ומראיה של מה יקח פחות חיים..אם במקרה של החטופים שהכי נורא זה שחס וחלילה חס וחלילה חס וחלילה יהרגו את שלושתם..ולעומת זאת ש1000 מחבלים יחזרו לרצוח ויהרגו יותר מ3 שלא נדבר על זה שזה יראה שלחטוף זה כדאי וכו'.. או במקרה הזה, שלהרוג רוצח המונים כזה שמצד אחד להרוג אותו יציל את חייהם של כל האנשים שהוא עוד היה הורג (אמרו שהוא היה בסוריה בשביל לתכנן מגה פיגוע נגד ישראל על מה שהיה בסוריה עם המתקן וכו'..) בנוסף פשוט מאוד יביא רוצח המונים על עונשו, אין שמץ של סיבה שמישהו שרצח עשרות על גבי עשרות אנשים ישאר בחיים ! ועכשיו יבוא פיגע גדול נגד ישראלים? נחיה ונראה, אם להגיד לך את האמת? ממש לא נראה לי.. ובכל מקרה על כל דבר שישראל עושה הם אומרים שהם יעשו "נקמה".. בסדר אז אמרו ואם הם יוכלו הם בטח יעשו - הם היו עושים את זה מימלא.. אם באותו זמן או אם חודש אחרי או אם שנה אחרי.

וכיצד קבעת שישראל היא העומדת מאחורי החיסול?

קודם כל בוא נזכור שזו ספקולציה, ומכאן ואילך גם אני אניח שיש בה משהו מן האמת. שנית, זה לא שאני צוהל ושמח במיוחד על החיסול (בלי קשר לתגובה של חיזבאללה אם בכלל תהיה), אבל מצד שני אין לי סיבה להתאבל ולהתעצב אל ליבי בגלל רוצח המונים שפל כזה, שבשבילו המטרה הצדיקה את אחד האמצעים המלוכלכים ביותר שיש. או במילים אחרות: יום החיסול הוא עבורי יום רגיל. לא שמח יתר על המידה אבל בטח לא יום אבל לאומי.. חשש מתגובה? חיזבאללה תמיד יחפשו סיבה לפגוע בישראל, ולולא החיסול הזה - הם היו מוצאים אחת כזו במוקדם או במאוחר. פרט לחיזבאללה יש מספיק אירגוני רשע ושחור ש"מתים" לפגוע בישראלים - כך שלחשוש יותר משאני כבר חושש - אין מצב
ולגבי מדיניות החיסולים - ברור שמבחינה מוסרית זו שיטה בעייתית שבימים כתיקונם אין לה מקום. אלא שכל עוד היא מכוונת במדוייק ובאופן איכותי כמו שראינו אתמול, כלפי רוצחי המונים שמבצעים חיסולים של אזרחים ללא כל אבחנה - אנו עדיין ביתרון מובהק על הצד השני. טכנולוגית, וגם מוסרית. כן, החיסול הזה היה חיסול א-י-כ-ו-ת-י, כי רק רוצחים בני עוולה שחרטו על דגלם את שיטת הרצח נפגעו ממנו. שום אזרח בסביבה לא נאלץ לשלם בחייו על פשעיהם של אחרים. עכשיו לך תשווה את זה למה שהצד השני מכנה "פיגוע איכותי", ותבין מדוע אני בוחר שלא להלין על הממשלה כל עוד אלה האוייבים וזו ה"תגובה האיכותית" שעלי לצפות לקבל מהם.

מפחיד מה שאומר נסראללה

בנאום הוא מבטיח נקמה מאוד קשה, כי עכשיו מבחינתו כל החזיתות כשרות למלחמה בישראל אחרי שהעבירו את שדה המלחמה מלבנון לסוריה, מפחיד מאוד מה שהולך לקרות.

אני מבין שישראל יכלה כבר לעשות שלום עם השכנים

בלי החיסול הזה....... הרי נסראללה כבר כמעט סיים לנסח הסכם שלום! והנה באה ישראל הרצחנית ומחסלת כמה שיותר אזרחים סורים חפים מכל פשע, רק כדי שלא יפרוץ השלום השנוא על כולנו....
או ברצינות: נסראללה הזה יחפש תמיד סיבות לפגוע בישראלים. כשאין סיבות, הוא כבר ימציא אותן. ומה כבר יכול לעורר חשש יותר מהמחשבה שהמיינסטרים אצל שכנינו שונא אותנו ומייחל ליום שנשחה בים בלי חגורות הצלה?

למעלה