תענוג לעיניים ול והשם פסיפסימו ובגדול!
H hoch New member 19/2/06 #15 פינקי, הדמויות שלך משגעות ומיוחדות וטכניקת העבודה כל כך מיוחדת. כמה זמן לוקח לך להכין כזו עבודה?
פ פינקי 1 New member 19/2/06 #19 בין יומיים לשלושה אבל זה כשאני מתעסקת עם הפימו 8 שעות ויותר כל יום אם צריך, הבעיה כשמתחילים קשה להפסיק וגם תלוי מה גודל העבודה .
בין יומיים לשלושה אבל זה כשאני מתעסקת עם הפימו 8 שעות ויותר כל יום אם צריך, הבעיה כשמתחילים קשה להפסיק וגם תלוי מה גודל העבודה .
א אלפי החדשה New member 19/2/06 #16 אוי ויי, הנושא של ההודעה הזאת כ"כ דומה לנושא של ההודעה הקודמת שלך שכמעט פיספסתי את כל הדברים הנפלאים שהעלית פה. איך יש לך ס-ב-ל-נ-ו-ת
אוי ויי, הנושא של ההודעה הזאת כ"כ דומה לנושא של ההודעה הקודמת שלך שכמעט פיספסתי את כל הדברים הנפלאים שהעלית פה. איך יש לך ס-ב-ל-נ-ו-ת
N nulichi New member 19/2/06 #17 נדהמתי מהקודמת ואני נדהמת גם מזו כל כך יפה ומקורי והצבעים... פשוט תענוג לעיניים.
א אופל כחול New member 19/2/06 #1 פינקי ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif תמונה מהממת. . . מרהיבה. . . מרשימה . . . שילוב צבעים נפלא. . . והטכניקה - ייחודית ונפלאה. . . כמה סובלנות ועבודה הושקעה . . .מסירה הכובע בפנייך על עקביות נמשכת בטכניקה הזו . . .על יצירתיות נמשכת. . .
פינקי ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif תמונה מהממת. . . מרהיבה. . . מרשימה . . . שילוב צבעים נפלא. . . והטכניקה - ייחודית ונפלאה. . . כמה סובלנות ועבודה הושקעה . . .מסירה הכובע בפנייך על עקביות נמשכת בטכניקה הזו . . .על יצירתיות נמשכת. . .
H hanit3 New member 19/2/06 #24 פינקי עבודות משגעות יש לך אני אוהבת ליצור עבודות שהתוצאות שלהן מיידיות ומכאן שאני ממש מעריצה אותך על ההשקעה והסבלנות
פינקי עבודות משגעות יש לך אני אוהבת ליצור עבודות שהתוצאות שלהן מיידיות ומכאן שאני ממש מעריצה אותך על ההשקעה והסבלנות
פ פינקי 1 New member 20/2/06 #32 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
מ מוניק מוניק New member 20/2/06 #27 ../images/Emo106.gif גם יפה וגם מיוחד הפסיפסימו לא הבנתי בדיוק מה הטכניקה של העבודה, אבל ברור שהיא מצריכה טונות של סבלנות, כל הכבוד!!
../images/Emo106.gif גם יפה וגם מיוחד הפסיפסימו לא הבנתי בדיוק מה הטכניקה של העבודה, אבל ברור שהיא מצריכה טונות של סבלנות, כל הכבוד!!