טוב אז אני אפתח שרשור חח מישו כאן בכלל!?
R redgirl2 New member 7/12/06 #9 חחח למה? דווקא אחלה שירים!! טוב אני אשמע להוראות של אלון ולא אתרגש.. בכל זאת אני מרוקאית שכונתית פקאצתית מנתיבות
חחח למה? דווקא אחלה שירים!! טוב אני אשמע להוראות של אלון ולא אתרגש.. בכל זאת אני מרוקאית שכונתית פקאצתית מנתיבות
R redgirl2 New member 7/12/06 #18 חחח לא נעלבתי..../images/Emo9.gif סתם היה לי מוזר ולא מובן באותו רגע חחח כן תמיד יש את מי להאשים אה? חחחחח
חחח לא נעלבתי..../images/Emo9.gif סתם היה לי מוזר ולא מובן באותו רגע חחח כן תמיד יש את מי להאשים אה? חחחחח
S ShukyD New member 7/12/06 #40 סתם אל דאגה את חביבה אפילו מספיק חביבה בשביל שנוכל לקמבן משהו ולהתעלם מהרושם הראשוני של השם שלך
R redgirl2 New member 7/12/06 #6 נחמדה נחמדה ..לוחמות בוחרות!! =) כבר מזהההה התבאסתי אמרתי איזה אהבלה יצאתי פתחתי שרשור ראשון ואף אחד לא בא חחחחח וגם אתה הולך..טוב תהנה היום =)
נחמדה נחמדה ..לוחמות בוחרות!! =) כבר מזהההה התבאסתי אמרתי איזה אהבלה יצאתי פתחתי שרשור ראשון ואף אחד לא בא חחחחח וגם אתה הולך..טוב תהנה היום =)
S ShukyD New member 7/12/06 #8 קורה לכולם! בעצם לא לכולם אבל בטוח קרה למישהו פעם עד שלא יצאת ונטיל - את לא באמת חלק מהפורום אז.. ממ.. מזל טוב?
קורה לכולם! בעצם לא לכולם אבל בטוח קרה למישהו פעם עד שלא יצאת ונטיל - את לא באמת חלק מהפורום אז.. ממ.. מזל טוב?
T tkuihehr New member 7/12/06 #13 מצטרף ../images/Emo45.gif מזל טוב! קורה לכל אחד שרשור מעפן וקטן, קרה לי רק שבוע שעבר, כשפתחתי שרשור סינגלס של שלישי שעבר, והייתי לבד, לגמרי לבד [וחפרתי לבד, וזה הספיק ]
מצטרף ../images/Emo45.gif מזל טוב! קורה לכל אחד שרשור מעפן וקטן, קרה לי רק שבוע שעבר, כשפתחתי שרשור סינגלס של שלישי שעבר, והייתי לבד, לגמרי לבד [וחפרתי לבד, וזה הספיק ]
T tkuihehr New member 7/12/06 #10 צריך לדעת מתי לפתוח../images/Emo3.gif יום ראשון, מבטיח לך, את פותחת את השרשורסינגלס
T tkuihehr New member 7/12/06 #15 תודה, תהני גם את תגרמי לליאורה לפתוח שרשור המסור, היא לבד תחפור לך 100 הודעות [ואם יהיה איתה מישהו, אז בכלל]...
תודה, תהני גם את תגרמי לליאורה לפתוח שרשור המסור, היא לבד תחפור לך 100 הודעות [ואם יהיה איתה מישהו, אז בכלל]...
R redgirl2 New member 7/12/06 #19 לא בטוח שאני אהיה כאן בשביל זה..חח נראלי שאני מפתחת איזה מחלה או משו.. ב-10 אני פורשת לטלויזיה עם תה חם מתחת לשמיכה חח =)
לא בטוח שאני אהיה כאן בשביל זה..חח נראלי שאני מפתחת איזה מחלה או משו.. ב-10 אני פורשת לטלויזיה עם תה חם מתחת לשמיכה חח =)
T tkuihehr New member 7/12/06 #22 אז ליאורה תתבאס לא נורא, היא רגילה לזה, היא עושה אותו דבר אצלה בבית ושומעת המסור [כי מה כבר יש לראות בטלוויזיה]
אז ליאורה תתבאס לא נורא, היא רגילה לזה, היא עושה אותו דבר אצלה בבית ושומעת המסור [כי מה כבר יש לראות בטלוויזיה]