טוב אז אני אפתח שרשור חח

redgirl2

New member
טוב אז לסיכום..

בתור שרשור ראשון בהתחלה היה קצת מבאס חחח אבל אז אלון ויואב באו ועשו לי שמח =) אסף אני יודעת שזה צ'רנילס ולא צ'רלינס אבל אתה תסלח לי נכון!? חחחח תמשיך להיות סמיילי! כיף לשמוע אותך משדר =) ועכשיו לרשימת השירים של השעה שניה - לוחמי מגב רמאללה נכון להיום - זוהר ארגוב נשל הנחש - מאיר אריאל המתוקות האחרונות - אריק ברמן Hips Don't Lie - שאקירה שאקירה Daddy Cool - Boney M. אח של סאלים - שוטי הנבואה האהבה הישנה - שלמה ארצי Three Little Birds - Bob Marley Unfaithful - Rihanna תודה לך - רז חדד Susanna - Company Art יונתן שפירא (תעשה לי ילדים) - איה כורם אז עכשיו אני הולכת להתפנק עם תה חם מתחת לשמיכה וסרט טוב שיהיה לכולכם לילה טוב וחלומות מתוקים =) וכמובן סופשבוע רגועעעעעע וכיפי (בגלגלצצ חח) ביי ביי

dragonit12

New member
איזה סרט?!

חח תהניי ותודהה=]=]

ShukyD

New member
אההההה

מיי קיינד אוף גירל רק תחליפי את התה בשוקו כל כך כיף

ShukyD

New member
יאללה מה שתקתם?? להציף!!!

!!! וואי אני מצחיק
מנשמע? סבבה הורוסקופ שלי! - הרגשות ובעיקר הרומנטיקה, מודגשים במיוחד בסוף השבוע הזה. הירח במזל סרטן מאפשרים לכם לצאת לחיזור עדין , לבילוי מהנה התורם גם לנפש ולגישה יצירתית בתחום יחסים. בהמשך עובר הירח למזל אריה, אלמנט שמזמין השקעה בבית ובסביבתו, ושיחות נפש עד השעות הקטנות. תחזית שבועית שלי!! - כל מה שקשור לקריירה ולאתגרים גדולים בחייכם, הופך משמעותי במיוחד. מעברם של מרקורי ומרס למזל קשת, שם דגש מיוחד על כל מה שקשור לאמביציה, שדרוג ההופעה שלכם, והצורך להוכיח לעולם מה אתם שווים באמת. איזה כיף! אני גם אנהל שיחות נפש בסופ"ש וגם אהיה כוסון במשך השבוע!! ונומי לא תהיה פה אז אפשר לנצל את זה
חהחהחה! סתם
נראה לי שגם אני נהיה חולה <לפי הנוסחה של רקפת> אז עכשיו כשאני יודע שיהיה לי סופ"ש ובכלל שבוע שלם ל-פ-נ-י-ם אפשר ללכת לישון ולהתעורר בחמישי הבא! היה שלום ידידי שמור על ג'וני הקטן. <וכך יצא השריף לדרכו> אלון.. סתם רציתי לכתוב את השם שלך! יאללה לילה טוב שיהיה

redgirl2

New member
חחחחח יואב תהיה בריא! ../images/Emo3.gif

חחחחח הנוסחה הזאת נכונה רק לגביי... נכון לעכשיו כנראה שאתמול זאת הייתה רק עייפות אז אני מרוצה חח ובקשר לשוקו אתמול..לא יכולה לשתות שוקו..אז אני מסתפקת במליון סוגי תה אפשריים חחח חחח יפה לך ההורוסקופ..תבלה לך =) אהה כן..לא רציתי להתחיל איתך אבל בכיף שלך לכתוב את זה חחח =) יום טוב =)

למעלה