טוב אז אני מעלה עוד תמונות

מאיוש י

New member
והסיגרים כפי שהבטחתי

סיגרים ממולאים בגבינה ודובדבנים טבולים בסירופ דובדבנים טעים טעים טעים טעים טעים טעים
 

יוכי68

New member
מאיוש, הכל נראה מעלףףףףףףףףףף../images/Emo24.gif

הסיגרים סוףףףףףףףףףףף.
 

יוכי68

New member
אל תשאלי....הילדה לא מפסיקה ליילל

אני מתחילה להכין, היא בוכה....פתאום טלפון.........הבצק כבר תפח 3 פעמים..........הכנתי עיגול גדול עם חיתוכי פרחים בקורצן......לא שמתי ליבי לכך שבחלק מהמקומות נוצרה חתיכת בצק דקיקה שהתחילה להיקרע לי.......הילדה צועקת..אז הדבקתי ככה בפזיזות והכנסתי לתנור....נראה מה יצא....שמתי על נייר אפייה....לדעתי הרעיון מצוין......צריך סבלנות ושקט בסביבה........חחחחחחחחח.
 

יפית מן

New member
בוקר טוב לכולכם,והמשך יוםנעים

מתכון לעוגת גבינה משגעת עשיתי אותה לכבוד האורחים ונחטפ אוגת גבינה ואגוזים,בטעם קפה המצרכים לפרורים כוס וחצי קמח תופח 1 מרגרינה(אפשר 1 כוס שמן) 1 חלמון ביצה 3 כפות סוכ1 סוכר וניל חופן אגוזים טחונים(לא חובה) לגבינה 1/2 כוס אגוזים טחונים חצי כוס סוכר 3 גביעים גבינה לבנה 5% 3 חלבונים כפית תמצית וניל כפית קפה נמס מומס במעט מים 5 כפות קמח חצי כוס חלב 3/4 כוס סוכר אופן ההכנה לערבב בקערה קמח,מרגרינה,/ או שמן,חלמונים ,סוכרים,סוכר וניל,ואגוזים לשטח בתבנית בינונית ולאפות בחום הינוני כ-10 עד 12 דקות,להשגיחשלא ישרף ניתן אפילו קצת לפני הזמן מפני שהיא נאפת שוב עם הגבינה. לערבב בקערה אגוזים,סוכר,גבינה 2 חלמונים ת.וניל קפה להמיס בעעט מים רותחים להוסיף לקערה קמח,חלב, * בקערה נפרדת להקציף 3 חלבונים עם מעט סוכר ולהוסיף לגבינה בתנועות קיפול, יוצקים על הבצק האפוי ומכניסים שוב לתנור לחום בינוני,כשעה לקרר את העוגה בתוך התנור כשמתקררת -למרוח על העוגה שכבת ריבת חלב. מעולה הרבה מחמאות..
 

יוכי68

New member
טוב, לא לצחוקקקקקקקק../images/Emo8.gif

הטכניקה מעניינת אבל יש צורך בשיפורים נוספים......זזכרו אין לי מכשירים מקצועיים......חחחחחחחח תמונה של רידוד הבצק (רידדתי דק דק....אולי יותר מידי)
 

יוכי68

New member
עיצוב הצורה

הייתי צריכה להשאיר יותר רווחים........הבצק כבר נקרע.........
 
למעלה