מעניןן מאוד..... יצירתי ביותר היית צריכה לקרוץ חורים קטנים יותר לא?
מ מאיוש י New member 14/11/07 #19 מעניןן מאוד..... יצירתי ביותר היית צריכה לקרוץ חורים קטנים יותר לא?
מ מאיוש י New member 14/11/07 #21 פעם הבאה את יכולה להכין במקום עם מטריצה לרדד דק כמו שעשית ואז עם פקק קטן של בקבוק או משהו בגודל דומה לקרוץ חורים ואז נראה לי זה יהיה מדהים ואם יש לך קורצנים בצורת פרח או כוכב זה יהיה עוד יותר הורס.
פעם הבאה את יכולה להכין במקום עם מטריצה לרדד דק כמו שעשית ואז עם פקק קטן של בקבוק או משהו בגודל דומה לקרוץ חורים ואז נראה לי זה יהיה מדהים ואם יש לך קורצנים בצורת פרח או כוכב זה יהיה עוד יותר הורס.
מ מאיוש י New member 14/11/07 #26 הרעיון מעולה רק שהקורצנים גדולים מדי אם הם היו יותר קטנים זה היה מושלם. אני לא דואגת בטח נכין את זה עוד כמה פעמים עד שנגיע למושלמות......
הרעיון מעולה רק שהקורצנים גדולים מדי אם הם היו יותר קטנים זה היה מושלם. אני לא דואגת בטח נכין את זה עוד כמה פעמים עד שנגיע למושלמות......
י יוכי68 New member 14/11/07 #30 זהו.....אני רעבההההההההההההההה../images/Emo67.gif הילדה נרדמה רק עכשיו......היתה נודניקית ולא רגועה..........
זהו.....אני רעבההההההההההההההה../images/Emo67.gif הילדה נרדמה רק עכשיו......היתה נודניקית ולא רגועה..........
מ מאיוש י New member 14/11/07 #31 בקיצור הגעתי למסקנה שאפשר להכין כל דוגמא אבל להכין על הנייר אפיה לא על הסיר ואז להניח את זה על הסיר כך זה יותר קל.
בקיצור הגעתי למסקנה שאפשר להכין כל דוגמא אבל להכין על הנייר אפיה לא על הסיר ואז להניח את זה על הסיר כך זה יותר קל.
ח חנהפ Active member 14/11/07 #32 משגע, ורעיון יפה, אבל תכלס, מה עושים עם הסלסלה אחרי שגמרו להגיש בה לחמניות??
מ מאיוש י New member 14/11/07 #33 אוכלים אותה, לא ברור הטעם משגע והיא קריספית יש לה טעם של גרסיני המקלות המלוחים. והסלסלה נתנה לי רעיון להכין מקלות כאלה בכל מיני טעמים .
אוכלים אותה, לא ברור הטעם משגע והיא קריספית יש לה טעם של גרסיני המקלות המלוחים. והסלסלה נתנה לי רעיון להכין מקלות כאלה בכל מיני טעמים .