טוב אז בהמשך לעצתכם

• פותח הנושא nh5
  • פורסם בתאריך

nh5

New member
טוב אז בהמשך לעצתכם

החלטתי שלא לקנות את הנגן השחור ההוא. אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על נגנים שיתאימו לדרישות שלי שהן: - איכות קול טובה - יציאה שמתחברת למערכת FM (אני כבדת שמיעה ככה שזה חשוב) - lyrics מלא בעברית ובאנגלית +תגיות (גם כאן הlyrics חשוב בגלל השמיעה) - נגן קומפקטי וקל עם ממשק נוח לשימוש - נגן שאפשר ללכת איתו לטיולים, כלומר עמיד יחסית כל שאר התוספות כמו מסך צבעוני ודברים מגניבים נוספים שנועדו כדי להרשים, לא חשובות בעיני בכלל. אז אני יודעת שיש לי הרבה דרישות, אבל יש איזה שהם נגנים מתאימים לדעתכם? (לא צריך יותר מ1 ג'יגה, אני צריכה את המכשיר כדי לתרגל את השמיעה על השירים, אני ומוזיקה לא מתחבבים במיוחד אחד על השני..)

יאיר B

New member
דרישות קצת בעייתיות

במיוחד נושא העברית. הנגן היחיד שיש לו כיום עברית בליריקס הוא אותו נגן שחור לא מוצלח במיוחד. בכלל, כל נשוא הליריקס קיים כמעט רק בנגנים הגנריים וכמעט לא קיים באיכותיים (לא יודע למה זה). חיבור למערכת סטריאו: כל נגןם ניתן לחבר דרך יציאת האוזיות למערכת סטריאו עם כבל מתאים (לא מסופק). יש גם אפשרות דרך LINE OUT שזה יותר טוב, אבל נמצא בנגנים יקרים יותר (למשל: סדרת H300 של איריבר שעלותה כ-1800 ש"ח ומעלה). עמידות זה נגני פלאש. אנחנו נטים להציע נגנים של איריבר ו-IAUDIO שהם טובים (אבל יקרים מאוד). עד כמה חשבו לך נושא הליריקס בכלל ובעברית בפרט? כי זה הדבר הכי בעייתי במפרט שאת מבקשת.

g3 תומך בלירקס ....

אבל מה הטעם בכך אם צריך להוריד כל לירקס בנפרד לכל שיר ? כלומר אי אפשר לחבר למערכת סטריאו וישר לראות מילות השירים ! http://www.tgp-il.net/Reviews/iAudioG3U2.php

nh5

New member
אבל הליריקס לא בעברית.

מה שכן הם מתוארים שם כמכשירים עמידים למגי עם איכות סאונד טובה... בחיי שאני לא יודעת במה לבחור.

nh5

New member
אני יודית שזה בעייתי.....

נושא הליריקס חשוב מאוד עבורי (במיוחד בעברית, כי הבעיה אצלי היא כעיקרון שאין לי את היכולת לזהות את המילים ולהפריד אותם מהמוזיקה, הכל נשמע כרעש גדול, כשיש לי את המילים יותר קל לי לזהות את הצלילים בין המוזיקה כי אני יודעת מה לחפש). אמרת שהדבר כמעט לא קיים באיכותיים,משמע בכל זאת יש מעט שזה קיים בהם נכון? האם יש בהם ליריקס גם בעברית? הבנתי שהחיבור קיים בכל נגן (ויש לי כבל מתאים) השאלה היא אם הוא יהיה מתאים בכל הנגנים או שהיציאות שונות? אם אתפשר עמידות בטלטולים לא תהיה הדבר החשוב ביותר, אבל מה לגבי איכות השמיעה? יש נגנים בולטים יותר בתחום? סליחה על ריבוי השאלות, באמת שאין לי ידע רב בתחום.

לדעתי מה שאת צריכה לעשות ובגלל

שלך יש דרישות מיוחדות מומלץ לבדוק את הנגן לפני הקניה ! אגב , את רוצה בעיקר להמיר את המוזיקה שלך(שקנית) ולשמוע אותה בנגן תוך כדי ליווי של המילים ? או שימוש אחר ?

weird dust

New member
חיבור לFM וכ'ו

חיבוא למערכת סטריאו היא לא בייתית, ניתן לקנות משדר רדיו (לא מומלץ) בכדי לשדר לרדיו שזה גם משהו. באמת ה-G3 שתומך בליריקס וידוע לי כי הוא עובד מנסיון של חבר פורום אבל ארין עיברית רק אנגלית. ה-G3 הוא נגן פלאש והוא מאוד עמיד בגלל זה.

nh5

New member
אבל למעשה אני לא צריכה חיבור לרדיו

החיבור הוא למכשיר FM שמתחבר ישירות למכשיר השמיעה שלי. היתרון בשימוש במערכת הזו היא שהיא מרכזת את כל הצלילים למקום אחד, ישירות למכשיר השמיעה, הצלילים לא נאבדים בדרך וכך השמיעה יותר טובה. המערכת מורכבת ממשדר ומקלט.

weird dust

New member
כלומר את מחברת ליציאה של האוזניות

ואז דרך שם? יש בעיה למצוא ליריקס בעיברית, אבל אני יכול להגיד שיש דברים אחרים שמראים מילים אבל לא זזים לפי הנגינה של השיר. האופציה הזאת היא קריאת קיבצי טקסט (TXT).

nh5

New member
כן.. דרך שם.

ישבתי עם אבא שלי (חח אני בת 14 אני עדיין תלויה בו כספית...) והחלטנו שאי אפשר לוותר על הדרישה הזו, כי היא למעשה הניעה אותנו מלכתחילה לקנות mp3 (כששמענו שיש כזה דבר). החלטנו לקנות את השחור הזה, ולשאת בתוצאות אם הוא לא יהיה בסדר (גם אם זה אומר להחליף כל שנה נגן.) עכשיו שאלתי היא האם הנגן עד כדי כך גרוע? קראתי את הכתבה שלכם (או מה שזה לא היה) ובכל זאת זה 2 מקרים.. בנוסף התיעצתי עם חברה שגם לה יש נגן שחור, והיא אמרה שלא היו לה בעיות עד עכשיו.

weird dust

New member
לפני כמה שעות פירסם מישהו שאלה על

כך שהנגן מאוד חלש, הם באמת בעיתיים. עכשיו, אם קונים נגן שחור לוודא שזהו נגן של חברת טופ. לא של חברה אחרת. ראיתי בקרביץ נגנים שלהם.

יאיר B

New member
אכן, לנגן של טופ יש עברית והוא

היחיד עם עברית מלאה (תראי את ההודעה הנעוצה). אני גם יודע שאופיס דיפו משווקת של טופ. ואפשר גם באתר שלהם (www.ttl.co.il). תקפידי שיהיה באריזה את קלף האחריות של טופ (למקרה שהוא יתקלקל) ושיחתימו אותו. עוד דבר שאפשר לעשות: קחי איתך סוללה AAA 1.5V וזוג אוזניות ותבדקי את הנגן לפני שאת יוצאת מהחנות. אם יש בעיה על ההתחלה (כלומר: שמראש האו תקול) - תוכלי לבקש במקום שיחליפו לך אותו.

stardust19

New member
ומה עם IBEAD???

אז ככה אם כבר החלטת לקנות דווקא את הנגן השחור את יכולה לחבר אותו למשדר שיש לך. עד כמה שאני מבין בנושא המשדר כולל בתוכו סוללה חיצונית או פנימית משלו ואינו תלוי בהזנה ממקור חיצוני שמתחבר אליו. לפי הניסיון שלי אני בניתי כמה אנזיות אלחוטיות ולפי דעתי עם הנגן יחזיק מעמד מס' חודשים הוא יהיה די טוב בשבילך. אני לא מכיר נגנים שמציגים את ה LYRICS ,ככה שאני לא יכול להציע איזה נגנים לקנות. בגדול הנגן שהחלטת יעבוד די טוב עם המשדר שיש לך

weird dust

New member
הוא מציג טקסט

הוא לא מזיז לבד. מה שכן אני יכין מראש שלשירים בעברית לא ניתן למצוא ממש קיבצי LRC מתאימים וזה סיפור לא נורמאלי להכין כאלו. אז רק שלא יהיו אכזות אחר כך

nh5

New member
אוקיי.

אני ארכז כל מה שאמרתם לי כדי לראות אם משהו נשכח: - לברר שזה מטופ - לבדוק שם את המכשיר (מה אם שם לא ירדו לי?) - לבדוק שיש קלף אחריות חתום עוד משהו? וכמה שאלות - איפה אני אמצא lyrics בעברית? אם אתם אומרים שזה קשה.... אמממ אני לא אכין לבד. אין לי מספיק כישרון טכני וזה מסובך מדי, אבל אם זה עד כדי כך קשה למצוא.. אולי אין טעם?

weird dust

New member
בקשר לליריקס

את צריכה את זה כשזה זז או כשזה פשוט כתוב? כי אם רק כתוב זה יהיה פשוט יותר.

nh5

New member
היי שוב

קיבלתי הודעה ממישהו מהפורום, שהמליץ לי על הנגן הבא: http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=314&catId= מה יש לכם להגיד לי עליו? הוא טוב, לא טוב? איך האיכות? והאם יש שם ליריקס בעברית כמובטח? תאמת שלא אכפת לי אם התפריט באנגלית.

למעלה