../images/Emo24.gif נשמע שקשה לך
ונשמע שכנראה יש לך הורים מסוג מאוד מסויים... זה עצוב לי לשמוע שהורייך מעדיפים לא לראות אותך ואת יערה כי אתן מטיילות לאט. זה מאוד מוזר לי שהורים עושים כזו העדפה. אבל לא על זה כתבתי, אלא על משהו אחר ולאו דווקא באופן אישי עלייך! בכלל בכלל לא! פשוט אני רואה כל כך הרבה הורים צעירים שמסתמכים על ההורים שלהם שיטפלו להם בילדים, שיעשו ביביסיטר, לפעמים עד כדי כך שהם מטפלים בילד יותר מההורים שלו עצמו... אל תיעלבי - לא כתבתי שום דבר עלייך באופן אישי אלא בכלליות, כי לדיון הזה השרשור הוביל. תראי, אני רוצה להגיד לך שאני מגדלת פה שתי ילדות בעשרתו של הבעל שלי בלבד. ההורים והמשפחה של שנינו מאוד מאוד חמים ונפלאים, והיו רוצים ומעדיפים לבלות בחברתנו כמה שיותר. הבעיה היחידה היא בעיה של לוגיסטיקה - קצת קשה להעלות את אמא שלי על טיסה של 9 שעות כדי לבוא ולשמור לי על הילדות בערב כשאנחנו רוצים לצאת, או כשמישהי חולה ואנחנו צריכים להיות בעבודה. אצלנו זה פשוט עניין אחר, של מרחק פיזי, ולא ריחוק כמו שאת מתארת... להגיד לך שזה קל? לא, זה לא קל. להגיד לך שקשה לי בטירוף והלואי שאמא שלי היתה מטר ממני ויכלה לעזור לי? לא, לא יכולה להגיד גם את זה. אם אני צריכה עזרה, יש לי בעל. ואם הוא לא יכול כי הוא עובד בעצמו, אני לוקחת עזרה בתשלום. אני לא רוצה לחיות בהרגשה שעושים לי טובות או שחייבים לי. גם אם זה הורים או בני משפחה. כאמור - אצלי המצב שונה מאוד, והמשפחה המורחבת שלנו היא כנראה שונה משלך כי הוריי והורי בעלי תמיד היו מעדיפים את חברת הנכדות על כל דבר אחר. ועם זאת - יש להם חיים משלהם, ואני מכבדת אותם. ואת צודקת - מה שחשוב זה שהדברים נעשים באהבה וברצון. אם זה לא נעשה כך, עדיף שלא יהיה בכלל.