שרשרת חרוזי ונציה
ש שרונירוני New member 30/1/06 #31 את כל כך חרוצה../images/Emo178.gif והדברים ממש יפים, אבל חלק מהתמונות באיכות לא טובה,ולא הצלחתי להתקרב ולראות את העבודה כמו שצריך. לדוגמא השרשרת עם חרוזי הונציה.
את כל כך חרוצה../images/Emo178.gif והדברים ממש יפים, אבל חלק מהתמונות באיכות לא טובה,ולא הצלחתי להתקרב ולראות את העבודה כמו שצריך. לדוגמא השרשרת עם חרוזי הונציה.
R rotemshi New member 31/1/06 #36 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif וואו זה לא פייררר למה כולם יודעים לעשות את הטבעת הזו ורק אני לא? אפשר הסבר בבקשההה?
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif וואו זה לא פייררר למה כולם יודעים לעשות את הטבעת הזו ורק אני לא? אפשר הסבר בבקשההה?
מ מר טיני 1 New member 30/1/06 #24 אחלה שירשור של התמונות אבל... למה בלי הסברים איך לעשות את זה?? למה לגרות אותי סתם???
W wildspirit New member 30/1/06 #27 אל תדאג מר טיני גם אתה תדע אני אעלה לכם היום כמה תמונות של תרשימים בערב כשאני אגיע הביתה שתוכלו להתחיל לעבוד קצת ולהראות לנו תוצאות
אל תדאג מר טיני גם אתה תדע אני אעלה לכם היום כמה תמונות של תרשימים בערב כשאני אגיע הביתה שתוכלו להתחיל לעבוד קצת ולהראות לנו תוצאות
ל ללוש2 New member 30/1/06 #25 מקסים.. תודה על השיתוף../images/Emo42.gif אם תוכלי להסביר איך עשית זה יהיה נפלא
W wildspirit New member 30/1/06 #26 ווי רחל תודה רבה ../images/Emo24.gif איזה אוסף מדהים ככה בשקט את חורזת ולא מדברת? ואת כל כך קרובה את חייבת להתייצב אצלי מיד
ווי רחל תודה רבה ../images/Emo24.gif איזה אוסף מדהים ככה בשקט את חורזת ולא מדברת? ואת כל כך קרובה את חייבת להתייצב אצלי מיד
R rachel1234 New member 31/1/06 #33 כן המפקדת!..רגע..כשאני חושבת על זה (כשאני כבר טורחת לחשוב..) אז המרחק ממני אלייך הוא כמו המרחק ממך אלי..)
כן המפקדת!..רגע..כשאני חושבת על זה (כשאני כבר טורחת לחשוב..) אז המרחק ממני אלייך הוא כמו המרחק ממך אלי..)