טוב אז הבנו שימין מלא מלא זה להרוג כמה שיותר ערבים השאלה למי זה עוזר אם בכלל

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
או אז היה נכון מצידנו להגן בכל מחיר על השטח שעליו האום הסכים שיהיה לנו אבל נתנו לנו אצבע לקחנו את כל היד ויש לזה מחיר דמים לצער כולנו

ביטניקט

Active member
האסטרטגיה צריכה להיות מאוד פשוטה לשאול את האום מה השטח מחייה שלנו לחיות רק בשטח הזה ולהגן עליו ברמה הכי גבוהה ומתוכו לעשות שלום עם כל מדינות העולם
אם תשאלו את האו"ם תקבל תשובה 0 שטח מחייה ליהודים, כל השטח למוסלמים.

Harrington

Well-known member
מנהל

טוב אז הבנו שימין מלא מלא זה להרוג כמה שיותר ערבים השאלה למי זה עוזר אם בכלל​

לא יודע ממי הבנת מה, אבל אני רואה את עצמי כנטוע עמוק בצד ימין של המפה הפוליטית ואין לי שום עניין "להרוג כמה שיותר ערבים" או השקפה שכך צריך להיעשות.

marabo

Well-known member
ימין מלא זה ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
הרג ערבים זה ממש לא העניין, לא באנו לכאן להרוג ערבים, ירצו לחיות אתנו בשלום - סבבה, לא ירצו ולחמו, יקבלו מלחמה

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אז אתה קובע שכבר נגאלנו על פי מה אתה קובע את זה?

זה שכבר נהרגו 1800 ויותר בגלל ההזיות שלכם?

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אנחנו לא חיים לבד בעולם ותאמין לי שאתה לא רוצה שנחיה לבד בעולם ויש לזה השלכות ויש לזה סיבות לכן אני אומר לקבל עלינו את מרות האום ולעבוד חכם להגן ברמה הכי גבוהה להראות לכל מדינה בעולם שאנחנו לא מזיקים לה וגם לעזור לה במה שצריך וככה ליצור שלום עם כל מדינות העולם ואז אפילו שהשטח הרשמי שלנו יהיה קטן נוכל לצאת ולהיכנס מכל מדינה בעולם

ביטניקט

Active member
אז אתה קובע שכבר נגאלנו על פי מה אתה קובע את זה?

זה שכבר נהרגו 1800 ויותר בגלל ההזיות שלכם?
מי שאשם בהרג 1800 ויותר זה השמאל והזיותיו שיש פרטנר בקרב המחבלים הרצחניים כבר שנים על גבי שנים. הקונספציה השמאלנית הזאת הביאה למותם של אלפי ישראלים.

ביטניקט

Active member
אז כנראה שגם השמאל טועה כי גם הוא לא יישם לחלוטין את רצון האומות המאוחדות
האו"ם זה הארגון הכי אנטישמי שונא ישראל שיש היום בעולם. רצון האו"ם הוא השמדת ישראל. כך שרק מטומטם מוחלט יישם לחלוטין את רצון האומות המאוחדות

הרבבונות העולמית מתכננת כבר למעלה משנתיים, להקים את ישראל מחדש באוקראינה.
הבעיה היא שלא הולך לה כי בולו בולו פקה פקה היא לא מצליחה לשכנע או להפחיד מספיק אנשים בשביל שיברחו לשם...
כי פקה פקה בולו בולו ליותר מדי אנשים פה, יש עסקים וחברים...ופקה בולו בולו פקה הרבבונות העולמית לא חשבה על במקום אזעקות,
לסדר שעל כל הארת ישמעו הקלטה של מישהו אומר שהמשיח כבר כאן, והוא מצווה על כולם לעבור לאוקראינה וששם יתחילו ימות המשיח ובית
המקדש השלישי ייפול מהשמיים...הרי זה בטוח יגרום לכולם פה להאמין אוטומטית ולעבור לשם, שהרי אפילו החילוניים הכי גמורים, רוצים שהמשיח יבוא
ואז הכל יהיה רק טוב.
והנה לכם עוד סיבה להעתיק את ישראל או לאוקראינה או למקום אחר שבו האדמה פורייה :
העובדה שכבר שנה שלישית ברציפות, יש פה מיעוט גשמים, שמוביל למחסור בתוצרת חקלאית שעוד יוביל לרעב.
אז הפתרון הכי טוב הוא פשוט להעתיק את ישראל.
ככה גם לא יהיו בעיות עם ערבים, וגם יימנע הרעב.
באמת, האדמה פה כבר לא פורייה כלל.
בקצב הזה נהיה כמו קטאר וכאלה, שכל מה שצומח אצלם זה תפוחי אדמה ותמרים.

למעלה