אוקי
הוא יצא ב-1987 אם אני לא טועה, ובכלליות מספר על חבורת נערים (כמו תמיד) שנוסעת לאיזה בקתה (חור באמצע שום מקום) ל"חופש". אני לא יודע כמה אפשר לספר בלי שיהיה ספוילרים אבל הם מגלים שם משהו שמתחיל לרצוח אותם, או יותר נכון לגרום להם לרצוח אחד את השני ... בצורות מאוד אכזריות (המממ מוות אכזרי) ואז מתחיל מאבק הישרדות שכזה. הרעיון עצמו די דפוק (יופי, זומביים, מפלצות, שדים ... כמו תמיד), אבל מה שיפה בו הוא ההפקה שנעשתה בתקציב זעום ועדיין העריכה והעיבוד מדהימים ... אגב, זהו אחד מהסרטים הזוועתיים ביותר כנראה (בסגנון HELLRAISER ואפילו יותר) .... למרות העלילה הצולעת משהו, הסרט עצמו מרתק, מפחיד (כדאי כדאי כדאי לראות על מסך ענק) ומרשים! אחד מסרטי האימה האהובים עלי. לגבי המשכים - הסרט השני הוא כזה REMAKE. אותו סיפור שחוזר על עצמו פשוט יותר חדש, עם תקציב גדול יותר ואפקטים מרשימים יותר. אפשר להגיד שהשני יותר טוב מהראשון, אבל חסר לו מקוריות וחידוש ... פרט לזה, השני הרבה יותר טוב. לפי מה שהבנתי, הסרט השלישי הוא כבר בכלל משהו אחר ... לא ראיתי אותו ואין לי ממש מושג מה קורה שם, לכן אני לא אנסה לפרט, אבל ללא ספק נראה לי כדאי.