טוב, אז הגעתי למסקנה שכנראה יש לי

• פותח הנושא cj20
  • פורסם בתאריך

pertal

New member
אחי אני בספק אם מישהו יקנה ממך.....

במיוחד שאפשר להזמין מחול כנראה בפחות.... אבל בעצם זה גם הזמנה והכל אז הגיוני שמישהו שמש רוצה לראות יקנה... אבל מצד שני יש לו ספריית ווידאו ותמיד אפשר לקחת שוב ושוב ולראות סרט 15 פעם עד שנמאס..... תעשה מעשה טוב ותתרום למישהו :) (לא דיברתי אלי, אני אפילו לא מכיר תסרט אז זו לא הייתה רמיזה או משהו )

thepunk

New member
מה הקטע היום עם הודעות כפולות?

גם לי זה עשה את זה קודם ....

thepunk

New member
כן

אחרי שכותבים הודעה זה נשאר על הדף של ADDMSG ואז שעושים REFRESH זה מוסיף אותה עוד פעם ....

europe1990

New member
לא בדיוק- אפילו אחרי כמה דקות

ששלחתי את ההודעה, אני לוחץ ריפרש, וזה רושם לי הודעה כזאת, ואז זה מוסיף לי את ההודעה האחרונה פעמים.

austin1

New member
אין לי בעיה גם להחליף

יש לי גם את מעורר השאול הראשון והשני וקנדימן 1 ו2 והמחיר ממש גמיש

europe1990

New member
חחח כול הסרטים האלה משודרים

בכבלים- אז רק צריך לקפוץ על ההזדמנות ולהקליט אותם.

cj20

New member
אז עכשיו ראיתי את EVIL DEAD

הראשון והשני. במילה אחת - מגניף! השני בהחלט יותר טוב מהראשון וזה היה פחות מגעיל ממה שציפיתי... מעניין כמה זמן הם עבדו על הסצינה שכולם מסובבים את הראש ביחד באותו הזמן... בטח התאמנו הרבה עם הכוריאגרף של בריטני ספירס
ומאוד מאוד הגיוני שכשנכנס למישהו ענף לגב, הוא מסוגל עדיין להמשיך לקרוא כל מיני לחשים מדפים עתיקים. טוב, תראו איפה חיפשתי הגיון, בסרט אימה... וגם נורא מוזר ולא ברור הסוף עם כל האבירים, אבל בטח אני אבין יותר כשאראה מחר את הסרט השלישי...

thepunk

New member
שאלה

איך ראית אותם? על טלויזיה או על מסך גדול? ואם התשובה "על מסך גדול" אז איפה???? אני מניח שהתשובה תהיה בטלויזיה (בטח DVD, הכי נוח) אבל אני חייב חייב לראות את הסרט השני על מסך גדול וכבר הרבה זמן אני רוצה לארגן את זה ... באוניברסיטת ת"א התחילו שנה שעברה להקרין סרטים חופשי לקהל הרחב (בטווח גיל סביר כמובן) כל שבוע ונראה לי יהיה אפשר לארגן הקרנות גם של סרטים ישנים, שכפי שכבר ציינתי חסר נורא בארץ (מה לעשות אני רוצה לראות סרטים מלפני שנולדתי) נראה לי זו תהיה התחלה טובה ואני אעבוד על זה שנה הבאה

Nino Schibetta

New member
זאת באמת סצינה מרשימה לדעתי

הכוונה לסרט השני כשארבעתם עומדים ושומעים את הרעשים מכל הכיוונים גם זויות הצילום מרשימות וגם תנועות הראש שלהם ביחד. חוץ מהסצנה הזאת, אהבתי מאוד גם את הקטע עם היד שלו והצלחות למי שזוכר

Nino Schibetta

New member
אבל הסצנה הכי טובה

כמובן הקטע של המפלצת הגדולה מכולם הכוונה לצילום מתוך העין שלה שהיא רודפת אחרי ברוס קמפבל זה עשוי ממש מרשים איך עשו את זה כל כך יפה שהמצלמה רודפת אחריו

europe1990

New member
חחחח הכוריאגרף של ברטני ספיירס

חחח- אני יודע שבריטני ספירס מתאמנת עם לינדה בלייר- חחח

cj20

New member
ועכשיו ראיתי את השלישי

סרט ממש מצחיק, מפחיד הוא לא. בעצם אין קשר לאימה בכלל... בשלב מסויים התחיל להזכיר לי את "שר הטבעות". אפילו יש כפיל של גנדולף... יש סוף שונה ממה שראיתי? אני ראיתי
שהוא מתעורר מאה שנה מאוחר יותר... זה אומר שיהיה סרט המשך?

austin1

New member
דרך אגב בקלטות המקוריות

שנגמר הסרט יש חצי שעה של מאחורי הקלעים איך עשו את הסרט

למעלה