טוב אז החטלתי סופית לשוב+שרשור חדש של מאש"ע!

YEEZUS

New member
הוא ו-Pretty Hurts הכי חלשים באלבום לטעמי.

רק ש-Partition טוב ממנו באופן משמעותי. זה שיר ממש טוב, אבל הוא היחיד שהצליח להימאס עלי מהאלבום.
Pretty Hurts פשוט חרא של שיר. די כבר, שתפסיק עם כל המנוני ההעצמה המעצבנים האלה. זה פשוט לא עובד.

Drunk in Love

New member
לאוזניי הוא היה טוב בשמיעות ראשונות בעיקר

בגלל שהוא השיר הכי ''instant'' וקליט באלבום, אבל אין ספק שהוא אחד החלשים שם ועוד אחד מהמון שירי העצמה שמאוד דומים אחד לשני, מהרבה בחינות, לחן, הפקה מיינסטרימית רדיו-פרנדלית וכמובן שליריקה.
למען האמת חוץ מ- Drunk in Love ו- Rocket הרבה זמן לא שמעתי את האלבום ואני באמת רוצה לחזור אליו. התעייפתי ממנו די מהר. בכלל, אני חושב שהוא שווה בעיקר בגלל האומץ והביצים שלה, הרעננות והרעיון שמאחורי המוזיקה וההפקה. בסך הכל רוב השירים עוברים לידי ולא עושים לי יותר מדי.

YEEZUS

New member
אפילו אחרי 4 חודשים אני אוהב כל שיר ושיר שם.

כמובן שיש כאלה שאני שומע פחות וכאלה שאני שומע יותר.

שירים כמו Blow, Drunk in Love ו-No Angel הם בול מה שרציתי שביונסה תעשה.
אלבום מוצלח למדי.

YEEZUS

New member
עם הזמן אני רק יותר ויותר מעריך אותו.

היא פעם ראשונה הצליחה להעביר את ההשקפות הפמיניסטיות שלה בצורה יעילה.
חברים שלי ממש אוהבים אותו, וכל פעם שאנחנו שומעים אותו ביחד את שומעת את כולם חוזרים על הנאום. אפילו יצא לנו כמה פעמים להיכנס לשיחה על פמיניסטיות ופעם ראשונה שמעתי מה ידידות שלי חושבות בנוגע לזה.

פשוט ניסיון מוצלח, במיוחד מבחינה מוזיקלית.

Drunk in Love

New member
כך גם אני חשבתי בשמיעות הראשונות.

ממש שנאתי אותו, חשבתי שהוא השיר המיותר באלבום.
לאט לאט הוא התחיל יותר ויותר לחלחל אצלי והתמכרתי לפזמון. מהר הבנתי את הגאונות שלו וכמה שהוא מוזיקלי ונפלא. ג'אם R&B איטי ויחיד במינו שהיא באמת לא עשתה עד האלבום הזה. השני\שלישי האהוב עלי באלבום

Pretty Hurts אכן שיר חלש ומיותר.

וגם אני יותר אוהבת את Partition מ-Younce אבל ביחד זה שילוב מנצח. ההפרדה מיותרת.

קטע כ"כ אדיר!!! אני אני הכי אוהבת שהוא משולב

ביחד עם Partition כשיר אחד. לא מתה על ההפרדות שיש בשירים.
כמו למשל ההפרדה בין Ghost ל- Hunted השיר הזה ככ מעולה כשלם כששתי החלקים ביחד. זה אולי השיר הכי טוב באלבום והכי טוב שלה אברררר!!!
(למרות ש-drunk in love מתחרה רציני). באלבום שאני הורדתי שלה, אין את ההפרדות האלה וזה פשוט מעולה!!!
קיצור- אני חולה על התחת של האלבום הזה!!! ברמות אחרות!!!

דווקא לא!!!!

Haunted מתעלה עליו. הלחן שלו ממכר בטירוף. אבל מה, Ghost הוא סוגשל פתיחה ככ מדהימה ומוצלחת, שהיא עושה את Haunted הרבה הרבה יותר מוצלח מאשר כשהוא בפניי עצמו.

Drunk in Love

New member
Ghost מטריף ואם הוא היה שיר מלא הוא היה

אולי הכי מדהים באלבום (יחד עם Drunk in Love). הפזמון (אם אפשר בכלל לקרוא לזה פזמון בשיר כל כך קצר) ענק.

אין ספק שמדובר הקטע מטורף.

גם אני מתאבדת עליו. אבל מה שאני אוהבת זה את השילוב המצמרר עם האנטד. הם מאוד משלימים אחד את השני.

ערן1987

New member
The Black Keys - Turn Blue

שיר חדש מתוך האלבום החדש שלהם.. לא התלהבתי מהסינגל הקודם (Fever) אבל זה דווקא אחלה

Drunk in Love

New member
Iggy Azalea - The New Classic

לפי הערכתי כל מי שייגש לשמוע את האלבום הזה יצא עם כמה פייבוריטים ושירים שהוא אוהב, חלק יאהבו הרבה רצועות וחלק יאהבו רק מספר רצועות.

למעלה