הילה, את בטח תשנאי אותנו על זה מה לעשות? 2 בלילה, היה משעמםXD תראי את זה בתור הנקמה
A adida33 New member 3/11/07 #18 הילה, את בטח תשנאי אותנו על זה../images/Emo6.gif מה לעשות? 2 בלילה, היה משעמםXD תראי את זה בתור הנקמה
הילה, את בטח תשנאי אותנו על זה../images/Emo6.gif מה לעשות? 2 בלילה, היה משעמםXD תראי את זה בתור הנקמה
A adida33 New member 3/11/07 #19 אוף בגלל שזה קטן כשרואים את מורגן ואל הוא אומר לה "אז את באה לפה הרבה?" וכשרואים את ריד בסוף הוא אומר "לפי הסטטיסטיקות אמילי היא חצי קוף וחצי שימפנזה מצויה" או משהו כזה
אוף בגלל שזה קטן כשרואים את מורגן ואל הוא אומר לה "אז את באה לפה הרבה?" וכשרואים את ריד בסוף הוא אומר "לפי הסטטיסטיקות אמילי היא חצי קוף וחצי שימפנזה מצויה" או משהו כזה
4 4hilla4 New member 3/11/07 #20 אוי אלוהיםםםםם!!! חכי חכי.. הנקמה תהיה מתוקה!!! [ברגע שאני אדע איך להכין סרטון ]
4 4hilla4 New member 3/11/07 #24 וואי הייתי בטוחה שקוראים לך מאי! לא משנה, הפרנציפ היא שהיא בחיים לא תהיה עם ריד חהחהחהחהחהחהחה
4 4hilla4 New member 3/11/07 #25 אויש נכון את אביטל ועדי זאת עדי!!.. מאי זאת משהו עם חיפושית בסוף נכון?!
T The Girl Who Lived New member 3/11/07 #37 היי?../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif
T The Girl Who Lived New member 4/11/07 #40 ../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif
A adida33 New member 3/11/07 #27 אני לא מאי../images/Emo12.gif כתוב עדידה וגם עם ג'יי ג'יי לסבית עם אמילי-זה לא משנה את העובדה שאמילי מכוערת וג'יי ג'יי מהממת
אני לא מאי../images/Emo12.gif כתוב עדידה וגם עם ג'יי ג'יי לסבית עם אמילי-זה לא משנה את העובדה שאמילי מכוערת וג'יי ג'יי מהממת
4 4hilla4 New member 3/11/07 #30 כןןן...שמתי לבב... אמילי לא מכוערת!!!! אני לא אומרת שג'ייג'יי מכוערת, היא יפה- אין לי בעיה איתה יש לי בעיה עם ריד מכועררר
כןןן...שמתי לבב... אמילי לא מכוערת!!!! אני לא אומרת שג'ייג'יי מכוערת, היא יפה- אין לי בעיה איתה יש לי בעיה עם ריד מכועררר