טוב אז החלטתי שאולי כדאי בכל זאת

טוב אז החלטתי שאולי כדאי בכל זאת

להחיות את השממה הפורום החברתי הזה כי כמה חבל שיש מקום כלכך יפה ושיוזנח כך לא מתאים לנו חייבים להחיות כאן את השממה מי באה? ומי בא? אני כאן ראשונה ברוכים הבאים

ברוזונת

New member
../images/Emo25.gif יקירתי..

בהחלט מקום יפה.. אבל כמו שאת רואה כבר לא נכנסים לכאן.. איפה כל דרי הבית קפה? רנה מאקי וואן חיבוקיתי נועה מסקוטלנד ועוד רבים וטובים..

ולא סתם להחיות את השממה כאן אלא

בתקווה לקרוא למאקי לחזור לחזור לפורום מתכונים ולחברתי ומבקשת מכאן מהמנלת שתסיר את חסימתה לאלתר אנא מכם הצביעו
לחזרתה המיידית של החברת היקרה מאקי תודה לכולם

silvey

New member
הי זיוי, הי ברוזונת ../images/Emo24.gif

באמת עצוב לראות מה קורה כאן בחברתי וזה לא מפתיע כשיש שרשור
בפורום עצמו, מידי יום ביומו, והמקום החברותי הזה כבר לא ממלא את יעודו הבסיסי. הפורום החברתי ישוב לאיתנו מאותו רגע שלא יהיה שרשור יומי שם... ובקשר למאקי בפרט ולכל הנחסמים בכלל; תמיד חבל לי על כל חסימה וחסימה, למרות שאינני יודעת מה הרקע לה ולא תמיד אני מספיקה לעקוב בפורום בזמן אמת אחרי התרחשויות כאלה. אני משערת שהיתה סיבה מוצדקת לחסימה מאחר שלעניות דעתי פנינה ומאקי חברות טובות גם בריאליטי ולא רק בוירטואלי ולכן חומרת ה"עבירה" נראית לי גדולה יותר, אך אני מקווה עוד יותר שייושרו ההדורים ושמאקי שלנו תחזור אלינו במהרה. המשך שבוע נעים במיוחד לכולנו, צביה.

אהובה.א

New member
נותנת ../images/Emo45.gif לחזרתה של חברתנו היקרה

לא יתכן שלאחר כל כך הרבה שנים , תיחסם מאקי מהפורום שבו היא נמצאת , תורמת ונותנת מליבה. בחודשים האחרונים אני חשה שהפורום הוא לא כמו שהיה פעם. מידי פעם הפורום עובר תהפוכות וגלים גבוהים. הדבר הכי טוב הוא להכניס ראש פנימה ולעבור את הגל. לא יודעת מה קרה עם מאקי וזה ממש לא מענייני, אולם באותה מידה שמאקי נחסמת כעת , אפשר לחסום גם אותי על מילה שאומר. אפשר לחשוב שאנחנו כאן במלחמת כוחות. די עם זה. מתי זה ייגמר?

wan

New member
../images/Emo140.gifתוחזר מאקי לאלתר ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

ולך זיוי כל הכבוד..גם על היוזמה וגם על הרצון להחיות את השממה. הפורום הזה תסס בעבר.. וחלק מכותביו נעלמו..וזה מובן.. מקווה שיחזרו אט אט... ולאלה שלא נכנסים ממתכונים לא ברור לי למה..אך זכותם.... לא נשכו פה מעולם אף אחד... האוירה פה היית תמיד נעימה... למעט קילקולים מדי פעם... שמקווה שלא יחזרו על עצמם. מסכימה אתך סלבי שהOFF במתכונים הורס את הפורום כאן... ומראש הפורום הזה נפתח בדיוק לנושאים עליהם כותבים ב- OFF ולברכות . וחבל . אולי ישנו . ואם לא... לפחות שיתנו שקט.... שבוע טוטב.

פל

New member
../images/Emo45.gif גם אני מצטרפת, אם כי הבנתי

שזה לא יעזור ומי שחסום צריך לבקש להסיר את החסימה. אני את דעתי בעניין חסימות כבר אמרתי ואחזור - חסימה ככלל לא מתאימה לאינטרנט שאמור להיות פתוח לכל וגם לדברים שלא נעים לקרוא ( אפשר להתעלם ולהמשיך הלאה ממשהו שלא מוצא חן וכך אני עושה). יש להשתמש בחסימה רק במקרים קיצוניים ביותר. נראה לי שנעשה שימוש פזיז מדי ב"נשק" זה בעת האחרונה ובהרבה מקרים זה ממש לא משהו חמור שיצדיק צעד כזה, לעומת מקרים בולטים של התנקלות , השמצות והטרדות שהיו - ולא נחסמו, אפילו אם מדובר בכל מיני "טרולים" שניכנסים לעשות צרות - וברור שזו מטרתם. אם אני מצליחה לזהות אותם אז ברור שמנהלות הפורום יכולות - ודווקא אז לא נעשה דבר. יום טוב ושבוע נהדר

rivkaman

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מה שכתבה פל

גם אם נעשו טעויות ובטוח שלא בכוונה , זו לא סיבה לחסימה. לי כל זה מזכיר התנהגות ילדותית , ילדים שלא מסכימים אחד לדעתו של השני מוצאים אותו מהמשחק או עושים עליו חרם. יום טוב לכולם.

noa scotland

New member
מסכימה עם כל מילה של פל

אם כי קשה לי להביע דיעה על המקרה הספציפי של מאקי כי אין לי מושג מה קרה שם. מקווה שכל ה"פוליטיקה" מאחורי הקלעים תיפסק. רוצה ליהנות מהמתכונים המעולים, וקצת גם מה"חברותא" שנוצרת. מלחמות ופוליטיקה יש מספיק בעולם החיצוני

pimpf

New member
תומכת ../images/Emo45.gif ולא בעד חסימות בכלל,

אלא במקרים ממש גרועים. סעיף ראשון אצלי בתקנון אומר "אין להשמיץ/לקלל/להקניט אף אחד מחברי הפורום" ומי שכן עושה זאת- ההודעה נמחקת והוא מקבל מסר אישי מדוע. מחיקה אצלי בפורום- רק לטרולים (כאן עושים בדיוק ההיפך, טרולים משום מה נשארים...). והפורום שלי- שקט להפליא!
(טפו טפו טפו)

למעלה