טוב אז החלטתי שאולי כדאי בכל זאת

סימונה 5

New member
זיוי יקרה,כאחראית על שרשורי "שובו

הביתה" אולי תוכלי לפתוח שרשור לשיחרור חסימתי מפורום "תרבות" מרוקו , נחסמתי שם רק בגלל שכתבתי שמבטטה מסלוקה מכינים פסטל לתדהמתי אני רואה (כן, כן, אני מציצה) שיש שם אנשים שומו שמיים שמגדפים ומקללים ולא נחסמים אז אם תוכלי (אני יודעת שאת מאד מוערכת שם) , אודה לך, ואז אוכל סוף סוף לסגור את העמותה שהקמתי לקידום הכנת פסטלים מבטטות (
) בתודה מראש סימונה

סימונהמונה מדימונה ../images/Emo140.gif

את יודעת שאת חביבה מאוד ומוערכת מאוד מאוד אצלי אז בואי נצא מנקודת הנחה שפורום תרבות מרוקו לא ממש חסר לך ויש לך את מתכונים ויש עוד את רק לא נכנסת לשם וזה כמובן לפי בחירתך וכנראה שזה הכי טוב לך כי זו בחירתך בקשי מהמנהלת שנשארה שם בתרבות מרוקו התרה היא בוודאי תסכים ואני גם בטוחה בכך ערב טוב חביבתי ובאהבה רבה וגלישה מהנה קבלי ממני

r66

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה <<לא מבינה למה זה קשה

כל-כך
>>

leegil

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת גם להחזרתה של מאקי

לפורום המקסים הזה!!

Nאקי

New member
שלום לכם.

ראשית תודה לזיוי על הכל ולתומכים פה ובמסרים. פניתי מ 16.4 פניתי במסר לפנינה ולהנהלת הפורמים בהתנצלות ובקשת פתיחת החסימה אני מקווה שהפעם יעזור ואוכל לכתוב כבעבר איתכם פה. מאקי

גם אני מהבית הסמוך מצטרף לבקשת זיוי

ועד שיתקבלו התוצאות, תתכבדו בינתיים מהקישואים האלה. (ואם תכבדו למנהלת יכול להיות שהיא תתרצה...)

סימונה 5

New member
איזה אורחים מפורום מרוקו, ברוך הבא

ביקום
שבו איתנו ותהנו
תשתו כאס ד'אתיי מע'ה קמומיל (מאד מרגיע) בינתיים תתכבדו בבטטה בתנור
לילה טוב
תבואו גם מחר אולי יהיו פסטלים

המממ... טעים כאן! אבל פרוסות כאלה

אני אוהב בתחתית של האורז הפרסי.... ואם פנינה קדם רוצה נספח "תרבות מרוקו" אצלכם, אנחנו מוכנים לשבת למו"מ למינוי מאקי כמתאמת פעולות...

עלמה 3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני בעד

וקצת שוחד - מטבוחה אפשר לנגב עם פיתה
הבטטות נגמרו לי, צ'טערתתתת

ואם כבר אנחנו כאן עלמה, אז אולי

נכין להם ארוחת ערב מאוחרת... ואת כמובן תביאי את המפיות........

YYY מתי לבוא?

יאווארדי נראהההההההההה דליקטס איזה נחת תודה לך
מראה מלבב ביותר מרשה לעצמי להזמין אותך לפורום הכי הכי בעולם פורום מתכונים = 75 ברוך הבא

אני מסתכן בלהראות לך גם את המילוי

אנו יודע ש-wan תעורר "לקול" הריחות ותגיע בריצה לקבל את חלקה...

wan

New member
יפה מצדכם עלמה ושלמה לבוא לכאן

אבל למה כשאני ישנה? מה עם הגריעאת נשאר משהו בשבילי גם? ומטבוחה? אךךךךךך נעשיתי רעבה...
תביא קצת מהמלית יא שלמה נראה נפלא...............וכמה צנוברים .
ומקווה שנשמע רק בשורות טובות. יום מוצלח לכולם.

למעלה