טוב אז המנהיגי העולם הנבלות עשו עוד צעד לצמצום האנושות חרגיל

טוב אז המנהיגי העולם הנבלות עשו עוד צעד לצמצום האנושות חרגיל

קבלו את : התכנית ל"הצלת כדור הארץ".
http://news.walla.co.il/item/2914951

הנה מה שזה אומר בפועל
http://www.ahava528.com/info/agenda-analyzing/עכשיו-זה-התקררות-גלובאלית

וhttp://www.ahava528.com/info/agenda-analyzing/אקו-פאשיזם-נעים-קדימה
דרך אגב אם אג'נדה 21 תצא לפועל כפי שזה נראה שהולך לקרות אז אנחנו נחזור לתקופה הפיאודלית אחורה בזמן רק שתדעו
ובני אדם הולכים לכרוע מעומס המיסים החדשים שיוטלו

בקיצור שעבוד האנושות בדרגה גבוהה יותר

והנה החומר על אג'נדה 21 כי ועידת האקלים והאג'נדה הולכים

ביחד...
http://www.ahava528.com/info/agenda-analyzing/כל-האמת-על-אגנדה-21

וסתם שתדעו שהמטרה של זה זה לצמצם 80 אחוז מהאוכלוסייה בעולם נדמה לי שאפילו הם כתבו את זה שם אבל אין לי כוח לבדוק כי נמאס לי להתעסק עם החומר שעומד להתגשם בקיצור אם תדפקו והחיים שלכם יהיו גרועים יותר לפחות תדעו למה

נ.ב. תגידו שלום למכונית שלכם כי האיחוד האירופי החליט להחרימה

"ובכן לא מזמן האיחוד המשיך לצעוד במגמה האקו פאשיסטית שלו והחליט שעד 2050 כל המכוניות יוחרמו מהאזרחים. "

http://www.ahava528.com/info/agenda-analyzing/אקו-פאשיזם-נעים-קדימה

זה נקרא אקופאשיזם תהיה מעין משטרה ירוקה
ודרך אגב תגידו שלום לעוד חירויות פרט שלכם.
סתם שתדעו. תגידו תודה למנהיגי העולם המתחשבים ולארה"ב
הזכויות יוצרים על הרעיון שלהם

מהכתבה למעלה מדגישה פסקה כי היא חשובה

"
זה אומר שלא יהיה עוד מקום למכוניות קונבנציונליות המונעות על ידי דלקים במרכזי הערים", "אכיפה תבוצע, חקיקה, אכיפה אמיתית לשינוי התנהגות",כך אמר. האיחוד הבריטי של הנהגים (BDA) דחה את ההצעה להחרים מכוניות כמפגע עצום לכלכלה והגבלה "מטורפת" על יכולת התנועה/תמרון.
"אני מציע שיחפש לו מקום במוסד לטיפול נפשי", אמר היו בלאדון, דובר הBDA.
"אם הוא רוצה להביא בכל מקום לעצירה מוחלטת ולהטביע את כולנו חזרה בימי הביניים החשוכים, הוא בדרך הנכונה. אנו צריכים להמשיך לפעול. הבן אדם הזה יצא מדעתו".
מר קאלאס הכחיש שתוכניות האיחוד האירופי לחתוך בשימוש הרכב הפרטי בחצי ב20 שנה הקרובות, לפני החרם הכולל עד 2050, יגביל את התנועה של האזרחים, או יקטין את התחרותיות של הכלכלה האירופית.
"

נ.ב. 2 נו מה כבר אפשר לצפות מחבורה של שטניסטים? ( אנשים

שסוגדים לשטן שהוא חביבם של האליטות ומנהיגי העולם).
אפשר לצפות מאנשים כאילו רק לסיפוק תאוות שלהם, אגואיסטיות,
וחוסר פחד לזרוע הרס וחורבן מה שהם כבר עושים עכשיו
רק שעכשיו קנה מידה של ההרס יתרחב מאוד גלובאלית

דמיינו עולם שלעץ יש יותר זכויות מלאדם שאפשר לסגור לכם

את החשמל בלי לשאול אותכם בטענה כוזבת שאתם גורמים להתחממות כדור הארץ שיטילו עליכם מיסים דרקונים על שימוש במכונית ובהמשך יאסר השימוש בה לחלוטין ותאלצו לנסוע בתחבורה ציבורית בלבד. שישלטו בכל פן בחייכם גם על הילודה שיגרמו לכם להיות מוגבלים בתנועה וגם בבריאות שלכם יפגעו בשם שמירה על כדור הארץ. יתכן שבחורף לא יאפשרו שימוש מספק בתנורים
גפ הקרקעות יהיו בבעלות המדינה והיא תוכל להעיף אותכם מהבית מתי שיתחשק לה. וקיבלתם שליטה כמעט מוחלטת על אנשים דרך שיטור "ירוק" . זה מה שיקרה בקרוב אם לא יקרה משהו דרסטי שיעצור את זה לדעתי מי שרוצה לדעת עוד שיחפש עם אג'נדה 21 וכמובן על ועל ועידת האקלים הידועה לשמצה.
וכמובן בעוד האנשים בכל העולם יהיו סגורים במתחמים ויוכלו לנסוע בתחבורה ציבורית בלבד עשירי העולם יהנו מהטבע יטוסו במסוקים יהנו מבריאות טובה וממנעמי החיים לא יהיה עוד מעמד ביניים זהו רק עשירים ששולטים על כל העולם ודואגים שהשאר יהיו חלשים וחסרי זכויות הפנטזיה החולנית שלהם עומדת להתגשם במלואה וחלק מהפנטזיה כולל כמובן צמצום רב האנושות ( כבר כתבתי שהם רוצחים?)

kikona126

New member
אבל למה שאני אדמיין עולם שאני לא רוצה לחיות בו?

שימי לב שגם את תורמת להגשמה של הפנטזיה שלהם.
&nbsp
כמו שכבר ציינתי פה באחת ההודעות שלי, למילים יש כוח, באמצעות המילים אנחנו יוצרים מציאות.
&nbsp
חתימה על חוזה כזה או אחר יכולה להיות רעה לכולנו, אבל מצד שני יכולה להיות גם חסרת משמעות אם לא ננסה להגשים את מטרת החוזה (כלומר לתמוך ביצירה שלו, בעזרת מילים, דמיון שיכול ליצור אותו... ועוד) דוגמא לחוזה חסר משמעות את יכולה לראות בהסכמי אוסלו, חתמנו על חוזה שלום, אז מה? יש פה שלום? חוזים הם עוד דרך לערער את החופש שלשמו העולם הזה נברא, הם עוד דרך לערער את האמונה שלך, את התהליך שלך, את התפתחות הרוחנית שלך.
&nbsp
ועכשיו בואי נראה איך החוזה הזה יכול בעצם לעשות שינוי תודעתי חיובי. חוזה שכזה יכול לגרום לאנשים להתעורר ולהתמרד בבחירת השלטון. חוזה כזה יכול לגרום להבנה שלא יכולה להיות מדינה שולטת שתחילט בשביל אחרים, חוזה שכזה יכול לגרום לאנשים לקחת אחריות על החיים שלהם ולא להפקיר אותם בידי העיליתה.
&nbsp
אז בואי נשנה את קו הדמיון שלנו, תדמיני לעצמך עולם בו היתה דמוקרטיה אמיתית, בו האדם ה"קטן" זה שבעצם נקרא בורג במערכת, הוא האדם הגדול, הוא האדם שמחליט ומפשיע וסולל לעצמו את הדרך בחיים, הוא זה שבוחר בעצמו כי יש צורך בשינוי אופן החיים כדי להגן על היצירה הכי נפלאה של האל - העולם שלנו. אותו האדם הוא לא לבד, כמוהו יש עוד הרבה בני אדם אשר שותפים לאותו הרעיון, וכולם ביחד מחליטים, כל אחד בדרכו, לתרום מעצמם לטיפול ולטיפוח היצירה המרהיבה הזו. ותרומה זו מגיעה ממקום של הבנה. הבנה כי אנחנו חלק מהעולם הזה בדיוק כמו שהעולם הזה חלק מאיתנו.
&nbsp
ולשאלתך שהולכת להגיע, התשובה היא כן, גם אחרי חתימה על חוזה שכזה יש מוצא, והמוצא הוא ההכרה וההבנה שלנו שכולנו חלק מהוויה האלוהית, כולנו חלק מהיצירה, כולנו בעלי החלטה עצמית שניתנת למימוש, גם אם לפעמים בראיה הסלקטיבית שלנו קשה לנו לראות את זה ולהודות בזה.

לא יודעת רב האנשים לא יודעים מה החוזה אומר

ובחדשות לא מפרטים כי אם אנשים היו יודעים הם היו זורקים עליהם אבנים ובצדק

לא חושבת שאנשים אפילו בשלב הדימיון הם פשוט בבלק שחור לגבי הנושא. וזה נשמע להם מומצא. התמרדות אפשרית אבל זה יגבה קורבנות כי הם בהחלט עשויים להשתמש בנשק. אין להם אלוהים ( טוב יש להם שטן אבל זה האנטיתזה
). לא יודעת נראה כרגע המצב נראה לא מזהיר טוב אני צריכה לזוז . בי

kikona126

New member
נעשה קצת עבודה?

(כשתחזרי...)
&nbsp
ההודעה שכתבת יכולה להיות אינפורמטיבית, ללא קללות כלפי אותם האנשים שחתמו על החוזה, קחי בחשבון שחלקם לבטח קראו רק חלק ממנו, עברו שכנועים כדי לחתום עליו או כל סיבה אחרת, וזאת בעיה שלהם ולא שלך, אבל כמו שאת חלק מהיצירה בעולם הזה, גם הם, הם נוצרו בדיוק על ידי אותו היוצר שלך, ולכן גם להם יש השפעה ומקום בעולם הזה, אל תתני לאנרגיה שלהם להשפיע עליך, להפך תני לשלך להשפיע עליהם.
&nbsp
נסי לרשום את אותן ההודעות באופן אינפורמטיבי שמסביר על מה החוזה שנכתב ללא שימוש בקללות, ללא יצירת עולם שהחוזה ממומש בו, ללא פחד ממשמעות החוזה, ובסופו, תעלי תובנות שלדעתך יכולים לשנות את החוזה, ברמה האישית שלך, ברמה קבוצתית ולבסוף ברמה עולמית.
&nbsp
&nbsp
וזה אפשרי, אני אתן לך דוגמא קטנה מהחדשות של אתמול, מזה שנים אנשים מנסים לשנות את החוק בו כלב שנשך נכנס להסגר. והנה כשהיה מקרה שכזה במשפחה של ראש ממשלה רוצים לעשות שינוי בחוק זה. ניראה לי שהשיא היה בברכת הדלקת הנרות של שרה נתניהו שהיא באה ואמרה שהיא מאחלת להולכים על 4 שהם יצאו מהחושך אל האור. זה איחול חזק, וזה איחול שהגיע רק לאחר שהמשפחה למדה לחיות עם אנרגיה של בעל חיים. צעד קטן לכלב צעד גדול לאנושות...

elar84

New member
חבל שהשינוי עם הכלבים הנושכים קרה רק עכשיו

עדיף מאוחר מבכלל לא.
אבל למה מחוקקים כאלה חוקים דבילים?
המון דברים כאן עקומים...מבחינת חוקים וזה ממש מחליש את העם כבר.

הכלב שלי שהיה כלב ממש ממש טוב יום אחד באמת נשך במפתיע.
והוא הלך להסגר... זה היה קורע לב. הם בכלל לא מבינים וזה עונש מטופש.

kikona126

New member
זה לא בהכרח דבילי..

זה דבילי כשכלב מחוסן. זה לא עונש לכלב, אלא עונש לבעלים שלא שמר על הכלב, לצערנו יותר קל להעניש כלב מאשר בעלי כלבים.
בנוסף, מבחינת משרד הבריאות זה לא עונש, זאת פעולה מניעתית ובקרה. מה שקורה זה שתסמין של כלב שפתאום נושך, במיוחד אם הוא לא נשך אף פעם לפני כן יכול להראות כי לכלב יש כלבת. 8 -10 ימים זה זמן התפרצות המחלה ובגלל זה מבודדים אותם. עם זאת יש מקום להקלה בחוק ולהגביל את החוק לכלבים לא מחוסנים בלבד.
&nbsp
היה לפני כחודש סיפור על בחורה שלקחה 3 כלבים לאומנה בנוסף ל4 שהיו לה, אחת מהכלבות באומנה עדיין לא היתה מחוסנת ולאחר כחודשיים בבית שלה התפרצה אצלה מחלת הכלבת שכניראה דגרה עוד מהתקופה שלה ברחוב, הסיפור לא נגמר הכי יפה, כל הכלבים הומתו (למרות רוחה של הבחורה) גם הכלבים שהיו מחוסנים.
&nbsp
&nbsp
החוק הזה ניראה לך דבילי? באנגליה כשרוצים להכניס כלב למדינה הוא נמצא בהסגר במשך חצי שנה כדי לוודא שאין לו כלב (כניראה שזה זמן דגירת המחלה)

elar84

New member
אני יודעת שזה בגלל המחלה

אני רק חושבת שאם כלב חוסן מה הסיבה שעושים זאת? למה החוק לא מבחין בין בעלים שהם בסדר וטיפלו בכלב שלהם.
אם כלב מעולם לא נשך, וזה לא כלב בעייתי למה צריך להעניש אותו כך.
אני לא מדברת על בעלי כלבים שלא טפלים בכלבים שלהם. שלא מחסנים אותם.
אם כלב נשך צריך לחייב את הבעלים לחנך אותו או וכל דבר שימנע זאת בעתיד.
כמובן במידה והכלב חוסן ולא מהווה בעיה לציבור.

את יודעת שהאישה שאותה הבעלים נשך הלתוננה עליי במשטרה. זאת אחריי שנשארתי לסייע לה וממש לא התחמקתי.
למרות זאת היא התלוננה, שזאת זכותה. אבל את יודעת איך חקרו אותי בצורה אכזרית עד כדיי גיחוך... אם היית מכירה אותי היית מבינה שאני ממש רחוקה מלהראות עבריינית שחוקרים אותה בשל רשלנות. זה מצחיק שאת מי שכן צריך לחקור לא חוקרים.
כשאותי הטרידו ברחוב איש מוכר כלא שפוי , שום משטרה לא הייתה באה לקראתי. ואם היו חוקרים אותו אך אחד לא היה מבטיח לי שהאיש הזה לא יתנקם בי בגלל שהתלוננתי עליו.
כשלאחותי גנבו את האייפון, פרצו לה למייל ולפייסבוק וזה התגלה כערבי, המשטרה ממש צחקה עליה במקום לעזור. ויש לי עוד המון דוגמאות.
למה הכול הולך כאן עקום, על זה אני מדברת.
כשבאמת יש כלבים מסוכנים ברחוב, אף אחד לא מטפל בזה.
וזה מרגיז.

kikona126

New member
שאלה טובה

עכשיו נקווה שיהיה שינוי לטובה בחוק.
&nbsp
היה לי גם מקרה עם המשטרה ועם פריצה לבית, אחרי תקופה ארוכה שהוא הציק לי שחררתי אותו. אז גנבו העיקר שכולם בריאים ושלמים... ושהמשכנו ולא שקענו בזה

רותי 11

New member
לא נכנסתי לכל מה שנכתב כאן ובכל זאת

אני אגיב כי הבנתי את רוח הדברים בערך
כל מה שכתבת (הקוסמת) כנראה נכון אבל
וכאן נכנס האבל הגדול כפי שאמרו לך המיקוד
שלך במה שאת כותבת בסופו של דבר יוצר
את המציאות שלך.
לכל מצב יש מספר סיטואציות או אלטרנטיבות
ובמקום לצעוק זה מה שיקרה אפשר לומר
שזה עלול לקרות אם לא ניקח את האחריות
על החיים שלנו בידיים ונתעורר במהרה ותאמיני
לי שהיום ההתעוררות הרבה יותר מהירה ממה
שנדמה לך, וכן העולם הולך להשתנות ודווקא
לטובה, כל התחזיות הקטסטרופליות האלה
לא בהכרח יקרו אם נחליט אחרת זה יהיה אחרת
לכן אני מודעת לדברים האלה אבל לא באמת
נותנת להם במה בחיים שלי אני יותר מתמקדת
(משתדלת) לחשוב על הטוב שהעולם צועד אליו
ומה באמת עומד לקרות להערכתי ועם זה גם יתר
קל לחיות וגם אני נכנסת לשלווה שתוביל לחיים
ותוצאות טובות יותר

רותי 11

New member
מבחינתי להתעורר זה להיות באמת ער למה

למה שקורה בעולם ואיך הוא באמת מתנהל
ולא מה שמאכילים אותנו בתקשורת או הממשלות
ואז לקחת אחריות ולא לאפשר להם לעשות את זה

אבל עדיין רבים מאמינים למוצא פיו של אובמה

לא אומר שהוא אהוד על רבים כי הוא לא
אבל עדיין מרגישה שאני ועוד קומץ בין היחידים שרואים מי הוא באמת ואת מי הוא מייצג ואת כוונותיו מאחורי המילים היפות
רק קומץ יודע באמת שהכל זו מכבסת מילים

kikona126

New member
ככל שהקומץ הזה יגדל

ולא יגדל בגלל פחד, אלא בגל שיפתחו לו העיניים (הרוחניות) אז עוד אנשים יהיו בגישה שלך.
כל עוד אנחנו הולכים על הדרך של אובמה ומפחידים אנשים, אז גם אנחנו בעצם לא עוזרים להם לפתוח את העיניים, אלא שולטים בהם.

elar84

New member
מתחברת לגישה

גם אצלי קרה כך. העסיק כמה ימים ואחכ החלטתי לא לתת לזה מיקוד.
ברגע שהחלטתי, שחררתי וגם כבר לא ראיתי את אותו אדם.
לגביי הכלב שלי, תודה לאל שההסגר
לא עשה לו טראומה ואחריי יום, הוא חזר לעצמו.

למעלה