טוב אז המנהיגי העולם הנבלות עשו עוד צעד לצמצום האנושות חרגיל

kikona126

New member

אין מילים טובות להגיד על ההסכם

בגדול מעבר להחלשת אנשים וצמצום אוכלוסייה מאסיבי זה נועד לכבול אנשים לשילטון טוטליטרי בו לחוקי הפרט לא תהיה כמעט משמעות ההיפך מדמוקרטיה כמו בתקופה הפיאודלית שהיו עשירים וכל שאר העם הצמיתים היו כבולים להם וההסכם נועד להגדיל את שליטת האליטות על כל תחומי החיים של האנשים מים אוכל טריטוריה נסיעות ילודה בריאות וכולי. אני אפילו לא בטוחה אם יהיה מותר אינטרנט בתנאים כאילו אם תהיה הגבלה חמורה על החשמל הם רוצים שיהיו מקורות חשמל לא מזהמים רוח ושמש אבל הם לא מפיקים מספיק חשמל לאוכלוסייה שלמה. בלי קללות ההסכם הוא רוע לב צרוף משולב בתאוות בצע ודם

הם רוצים לרכז את כל השליטה אצלם

שממשלה אחת תשלןט על כל העולם שהם ישלטו באופן טוטאלי. זה נקרא סדר עולמי חדש

המשך שכחתי להוסיף הם המציאו

שקר שפחמן דו חמצני גורם להתחממות כדור הארץ ולכן יש התחממות . וא המגמה היא התקררות שנית הפחמן לא גורם להתחממות בקנה מידה כל כך גדול כמו שמציגים אותו זה עיוות ושיבוש נתונים בשקר הזה הם ישתמשו בהטלת מיסים רבים על אנשים ותעשיות בטענה שזה יעזור להציל את כדור הארץ. הרבה תעשיות כנראה יסגרו כתוצאה ממהלך זה ובהמשך בטווח הארוך עוד אחת מהמטרות שלהן היא בעזרת אותה טענה שקרית גם יקחו לאנשים את המכוניות והשימוש בהן יאסר

kikona126

New member
מצטערת אבל אני לא מקבלת את התשובה שלך

לא ביקשתי דברים טובים על ההסכם, ביקשתי לספר על ההסכם באופן אינפורמטיבי ללא כניסה לדיעות אישיות והאם הוא טוב או רע. ולאחר מכן לפרט איך את יכולה להשפיע על קיום או אי קיום ההסכם, איך קבוצה יכולה ואיך קבוצה בגודל עולמי יכולה...
&nbsp
לפעמים צריך לקחת צעד אחד אחורה ולהתבונן. אבל התבוננות ביקורתית, ביקורתית כלפי האחר וכלפי עצמי. מה אני לומד מזה? מה אני לוקח מזה? איך אני פועל עכשיו?
הסוד בהתבוננות ביקורתית הוא איפוק, לא ישר להגיב.
&nbsp
אני מסכימה איתך שההסכם הזה הוא לא טוב. אבל הנה היום הסתבר לי שפתחתי כמה תדרים אצל אדם נוסף, שגילה שגם אם הוא אדם לא מאמין ולא רואה עצמו דתי הוא יכול לדבר עם אלוהים, ולהענות ולקבל את הבקשה שלו. במיוחד בימים של חושך שהוא ואשתו חוו.
&nbsp
את התשובה שלך אני לא מקבלת כי זאת תשובה שמגיעה מהאגו, מהמקום הלא מאופק שבך, תתבונני בדברים תכתבי את מה שאת כותבת ממקום נקי בלי שיפוטיות. ומהמקום הזה, תבקשי את הבקשה שלך תנסחי אותה מהמקום הזה ללא ביקורת כלפי מה שהאחרים עושים, ללא אשמות, ללא מילים שליליות, אלא מכוונה ומהרצון לשינוי, ובסוף הבקשה תכתבי שהכל יהיה לטובה (ובהזדמנות אני אספר למה להוסיף את זה בסוף הבקשות שלנו)
&nbsp
וקוסמת, אל תעשי את זה עכשיו על רגל אחת, קחי את הזמן, זה יכול גם לקחת מספר ימים, אבל בקשה כזו, כשהיא תצא ממך, היא תהיה כל כך עוצמתית (זה מה שאני מקבלת, ואומרים לי גם לידע אותך שאת תקבלי סיוע אם תרצי/תפתחי לזה)

לגבי הפירוט האינפורמטיבי טוב אבל יותר מאוחר

אני עסוקה ואין לי כרגע ראש לזה בסדר אני אפרט באובייקטיביות לטובה אני לא אכתוב שזה אבל יכול להיות שאחרי שמלא אנשים יפגעו תצמח מזה טובה כלשהי לאנושות כרגע אין לי זמן וחשק אני רוצה לפרט כמו שצריך. אכן זה יקח זמן. אבל אני מצטערת אני לא אגיד שזה לטובה . ואגב השיטה שלך ידועה אני מכירה אותה זה בסדר אני רק אגיד ובאמת באובייקטיביות שההסתכלות בהסכם על האנושות בכללותה היא בגדול הסתכלות כאל וירוס. כלומר הטבע קדוש והאנושות נחשבת כוירוס שהורס אותו מתוך כך אכן יוצאים כל החוקים ובסדר אולי בהמשך השבוע

kikona126

New member
אני לא אמרתי שאני לא מסכימה איתך

ההסכם הזה הוא לא טוב.
אבל הסתכלות מנקודת מבט שאין בה התערבות אנרגתית שלך יכולה להעלות מחשבות לשינוי הגזרה. או לאי נפילה אנרגתית שלך.
&nbsp
ושוב קחי את הזמן זה לא צריך להיות היום... זה עוד שיעור בחיים.

kikona126

New member
דרך אגב

שימי לב שאין צורך לכתוב באובייקטיביות לטובה אלא באפן אינפורמטיבי לא מושפע ולא משפיע.
&nbsp
&nbsp

למעלה