מצטערת אבל אני לא מקבלת את התשובה שלך
לא ביקשתי דברים טובים על ההסכם, ביקשתי לספר על ההסכם באופן אינפורמטיבי ללא כניסה לדיעות אישיות והאם הוא טוב או רע. ולאחר מכן לפרט איך את יכולה להשפיע על קיום או אי קיום ההסכם, איך קבוצה יכולה ואיך קבוצה בגודל עולמי יכולה...

לפעמים צריך לקחת צעד אחד אחורה ולהתבונן. אבל התבוננות ביקורתית, ביקורתית כלפי האחר וכלפי עצמי. מה אני לומד מזה? מה אני לוקח מזה? איך אני פועל עכשיו?
הסוד בהתבוננות ביקורתית הוא איפוק, לא ישר להגיב.

אני מסכימה איתך שההסכם הזה הוא לא טוב. אבל הנה היום הסתבר לי שפתחתי כמה תדרים אצל אדם נוסף, שגילה שגם אם הוא אדם לא מאמין ולא רואה עצמו דתי הוא יכול לדבר עם אלוהים, ולהענות ולקבל את הבקשה שלו. במיוחד בימים של חושך שהוא ואשתו חוו.

את התשובה שלך אני לא מקבלת כי זאת תשובה שמגיעה מהאגו, מהמקום הלא מאופק שבך, תתבונני בדברים תכתבי את מה שאת כותבת ממקום נקי בלי שיפוטיות. ומהמקום הזה, תבקשי את הבקשה שלך תנסחי אותה מהמקום הזה ללא ביקורת כלפי מה שהאחרים עושים, ללא אשמות, ללא מילים שליליות, אלא מכוונה ומהרצון לשינוי, ובסוף הבקשה תכתבי שהכל יהיה לטובה (ובהזדמנות אני אספר למה להוסיף את זה בסוף הבקשות שלנו)

וקוסמת, אל תעשי את זה עכשיו על רגל אחת, קחי את הזמן, זה יכול גם לקחת מספר ימים, אבל בקשה כזו, כשהיא תצא ממך, היא תהיה כל כך עוצמתית (זה מה שאני מקבלת, ואומרים לי גם לידע אותך שאת תקבלי סיוע אם תרצי/תפתחי לזה)