טוב אז.... הפורום התרחב... ולא כולם מכירים

טוב אז.... הפורום התרחב... ולא כולם מכירים

את הבדיחה... וצריך תירוץ להתחיל עם שרשור שכזה
....
איי גיב יו....
קחו את זה
מיליון שירי אהבה
שימי את ידך כנגד חיי, מה את שומעת? מיליון מילים שרק מנסות להרכיב את שיר האהבה של השנה.. תסגרי את עינייך אבל אל תשכחי מה ששמעת גבר שרק מנסה לומר שלוש מילים המילים שגורמות לי לפחד
מיליון שירי אהבה אחר כך כאן אני נמצא מנסה להגיד לך, שאכפת לי מיליון שירי אהבה אחר כך כאן אני נמצא
מסתכל על העתיד כעת, זה מה שאני רואה מיליון הזדמנויות שפספסתי, מיליון הזדמנויות לאחוז בך. קחי אותי בחזרה, קחי אותי בחזרה לאיפה שהייתי פעם להתחבא מהאמת שלי, דרך האור אני רואה. מיליון שירי אהבה אחר כך, והנה אני שמנסה להגיד לך.. שאכפת לי מיליון שירי אהבה אחר כך, כאן אני נמצא... ואתם מוזמנים להצטרף אליי עם תרגומים משלכם..

בובה../images/Emo11.gif

עד כמה ערס זה נשמע...??
הגעתי אל דלתך.. לראות אותך שוב, אבל איפה שפעם עמדת- היה איש זקן במקום
שאלתי איפה היית, הוא אמר "היא המשיכה הלאה, אתה רואה כל מה שיש לי הוא מספר, תשאל אותה- לא אותי" אז הרמתי את הטלפון וחייגתי את המספר שלך לא בטוח, אם לנתק או לדבר
ואז בקול שהכרתי פעם ענה בקול מתוק היא אמרה שלום אז עצרה לפני שהתחלתי לדבר בובה, אני כאן שוב, אני אומר לך, אני כאן שוב
איפה היית? בובה, חזרתי שוב, אני אומר לך אני כאן שוב איפה היית? החזקת את הקול שלך טוב, היו דמעות אני יכול להבחין אבל איפה היית עכשיו? האם תספרי לי בזמן??!!!
תני לי רק עיר ואני אלך ישר לשם! יש לי כל כך הרבה לספר לך על איפה הייתי .. כאשר אני הולך במורד הדרך שלך, לא יכול לחכות כדי להיות קרוב אלייך לא יכול לשמור את ההרגשה בפנים
-גבות- כשאני עומד ליד הדלת שלך ענית בקול מתוק אמרת שלום ואז עצרת לפני שהתחלתי לדבר בובה, אני כאן שוב, אני אומר לך, אני כאן שוב... איפה היית? בובה, חזרתי שוב, אני אומר לך חזרתי שוב (היא שמעה!) איפה היית? הפניתי את מבטי, ראיתי את פנים מאחורייך לך ילד קטן עמד ליד הדלת שלך וכשהסתכלתי שוב וראיתי את שפניו זרחו היו לו את העיניים שלי, היה לו את החיוך שלי
בובה, אני כאן שוב, אני אומר לך, אני כאן שוב חזרתי בשבילך! בובה, תקחי אותי בחזרה! תקחי אותי בחזרה! חזרתי הביתה שוב! בובה! בבקשה תחבקי אותי חזק, חבקי אותי קרוב, כמו שפעם עשית
בובה, רק אני ואת.... את ואני..... וואי, אני מתה לראות את זה בהופעה....!!

MissPop

New member
../images/Emo6.gif הרסת אותי../images/Emo6.gif

תכלס, בתור שיר מזרחי זה יהיה להיט!

השיר הכי פואטי שלהם אבר....

תעשי מה שאת רוצה
סוכר, ממתק אם רק כולם ידעו
ריבה, לא יכול למרוח עכשיו שלקחת לי את הלחם
אנרגיה, רק עבודה, אין מנוחה אין משחקים אני עצמי ואנוכי נעדיף להיות לבד שוב -גבות- אז את יכולה לעשות מה שאת רוצה את לא צריכה לשאול אותי
תעשי מה שאת רוצה לא צריכה לספר לי פאי דובדבנים את לא חמודה כמוני קרח לעולם לא יוכל להיות קר כמוך מתכון, את מערבבת אותי מבפנים אני עצמי ואנוכי נעדיף להיות לבד שוב

עוד סדק בליבי../images/Emo14.gif

עוד סדק בליבי אני רק אדם אחד עם זוג אחד של עיניים אני לובש בגדים רגילים ואני לא מנסה להסוות אני מחפש את האהבה איך שזה עשוי להיראות אני אף פעם לא אחזור לקבוצה שמצנחת תמיד(???) אולי אני צריך לנסות לחיות לבד, או להרים את הדגל של רחמים עד ללא ידוע (אהמ) אולי אני צריך לרוץ ולהסתתר משם עד יום אחר עוד סדק בלב שלי, עוד תמונה על הקיר עוד דרך נוספת לבלות את הערב כאשר אין אף אחד שם בכלל עוד נשיקה כדי לומר שלום, עוד איקס על הטבלה עוד מזוודה ליד הדלת עוד סדק בליבי בליבייייייייי
היו לי דליפות וריגושים של אהבה והחזקתי אותם ביד שלי החזקתי חזק עד שהוא נשבר ואני התרסקתי אל הקרקע אהבה לא יכולה להיות בצד שלי זה ברור יותר מיום ליום כי כל הזמן שאני מושיט ידי לאהבה זה תמיד בורח אולי אני צריך לנסות לחיות לבד, או להרים את הדגל של רחמים עד ללא ידוע או אולי אני צריך לרוץ ולהסתתר עד יום אחר עוד סדק בלב שלי, עוד תמונה על הקיר דרך נוספת לבלות את הערב כאשר אין אף אחד שם בכלל עוד נשיקה כדי לומר שלום, עוד איקס על הטבלה עוד מזוודה ליד הדלת עוד סדק בליבי בלב שליייי

זכויות יוצרים למורי../images/Emo23.gif../images/Emo69.gif

זה רק לוקח דקה זה לוקח רק דקה ילדה, להתאהב מה זאת שעה ביום? אנחנו לא מנצלים לפחות אחת. מסתובבים ברחובות חצי שנה, מנסים למצוא קרירה חדשה. אם יש לך התקפת שפעת, שלושים יום אתה על הגב, לא רוקד אפילו ריקוד אחד, בובה תני לי חצי נסיון. זה לוקח רק דקה, להתאהב להתאהב זה לוקח רק דקה, להתאהב עכשיו בחיים החסרי תעסוקה את יכולה לבזבז את החיים בקריאת סימנים, מחכה לראיון שלך הם יצלמו את כל היום בשבילך עכשיו החורף יתחלף לאביב, ועוד לא השגת כלום אז מותק את יכולה לעשות קצת זמן כי אף פעם לא תדעי מה הולך בראש לי זה לוקח רק דקה ילדה, להתאהב להתאהב X2 אני הלכתי קישטה למיטה...
המשך יבוא

נו טוב, אחד אחרון../images/Emo189.gif

נותנת לי הרגשה טובה
השיר הכי סוטה שיצא לי לתרגם
את חייבת להחזיק אותי, ולשלוט בחלומות שלי אני רוצה למלא את הצרכים שלי, אני מרגיש את זה בובה (חתיכת חרמן) משהו טוב הולך לקרות!
אני לא מאמין בעולם הזה שאני רואה אני מושיט לך יד, תשחררי אותי מהשלשלאות האלה (קינקי) אני מחזיק מעמד, משתדל קשה רק שתדעי שאני כאן מחכה לך ש... תתני לי הרגשה טובה בובה אני יודע, ההרגשה הזאת לא תלך-גבות- גורם לך לרצות להיות חופשי בעולם שבו אנחנו נעוף, נעוף, נעוף אל תיתני לי ללכת, אני אהיה אסיר שלך (סאדו?) תחזיקי אותי למטה אני אתן לך את הסיבות שלי
לאהוב אותך, להיות זקוק לך, לא יכול בלעדייך ואם את חושבת שאני משוגע בגלל שאני אוהב אותך בובה ואז אני אראה לך את ההרגשה נאחז, מנסה בכל הכוח רק שתדעי שאני כאן מחכה לך... זהו. אני רשמית בוכה... זה היה מרגש
הלכתי להשתין מרוב צחוק
לילה טוב

מרוצה ../images/Emo6.gif

בייבי אני צופה לך לראות אני לא אוהב את הדרך בה את מתייחסת אליי הבטחתי לך כלום ונתתי לך הרבה יותר התעלסות היא כל מה שאתה רוצה אותי
את אף פעם לא מרוצה, את אף פעם לא מרוצה אם את תפתחי את דעתך תראי כי את יכולה להיות מרוצה ממני (WTF??) בייבי יש לך ביקורת על כל צעד שלי תראי, את לא רואה אין לי שום דבר להוכיח היה לי מספיק, זה עניין של זמן אולי אנחנו נעשה את זה איפשהו לאורך הקו (
) אתה יכול להיות אם אתה רוצה להיות [x 3] לעתים קרובות אני תוהה מה אני רואה בך את לא עושה את הדברים שאני רוצה לעשות אני פוקח את עיני ואת חלום זה בסדר אולי אנחנו נעשה את זה ביחד הערב.

WTF?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המממ יש לי נקודת מחשבה חדשה

הבטחות

"הבטחות" עומד מאחור אני לא מאמין איך את כבר הובלת אותי ואם לשפוט על פי הדברים שאת אומרת משהו חייב להיות לא בסדר מה את אומרת לי כי את לא מתכוונת לזה מה את אומרת לי כי אני לא מאמין בזה ההבטחות שלך לא היה דבר שעשית להם להיראות אז מה אתה הולך להבטיח לי הפעם את משקרת כל כך רגיל לראות, את מנסה לעשות צחוק ממני אז מה את הולכת להבטיח לי הפעם אני רוצה לדעת הייתי משחק את המשחק שלך ואיך את חושבת שניצחת אבל כאשר את סופרת את מה שאת כבר צברת את אחת בודדת [פזמון x 2] לעולם לא אדע מה אתה אומר לי על.

הכל משתנה

"הכל משתנה" ילדה, בואי לפה (אממממאאא) תני לי לחבק אותך במשך זמן קצר(טוב נו) ותזכרי אני תמיד אוהב אותך לנצח הכל משתנה, חוץ ממך אמרנו שלום, מונית מחכה עכשיו את לא בוכה, סתם עוד נשיקה לפני שאני צריך ללכת ילדה היי אני יודע המצב שונה וכל כך הרבה חדש, אבל משהו בחיי נשאר אותו דבר כי הכל משתנה, חוץ ממך אנחנו אלף קילומטרים זה מזה אבל את יודעת שאני אוהב אותך הכל משתנה, חוץ ממך את יודעת כל יום אני אני אחשוב עלייך השמועות נכון, את יודעת שיש לי שאחרות כבר מה אני יכול לעשות, אני אומר לך בובה שהן לא אומרות כלום עכשיו ילדה לא ללכת ולזרוק את אהבתנו משם אני אגיע הביתה בקרוב בחזרה לזרועותיך לשמוע אותך אומרת את זה הכל משתנה חוץ ממך אנחנו אלף קילומטרים זה מזה אבל את יודעת שאני אוהב אותך הכל משתנה, חוץ ממך את יודעת שכל יום אני אחשוב עלייך הכל משתנה, חוץ ממך אנחנו אלף קילומטרים זה מזה אבל אני עדיין אוהב אותך אני מבלה כל יום בלחשוב עלייך למרות כל השינויים סביבנו (בייבי אל תבכי ) אנחנו נהיה כמו קודם יותר הכל משתנה, חוץ ממך אנחנו אלף קילומטרים זה מזה ואני עדיין מתגעגע אליך מותק הכל משתנה, חוץ ממך את יודעת שכל יום ביומו אני אחשוב עלייך הכל משתנה,חוץ ממך אני אחשוב עלייך, לחשוב עלייך הכל משתנה, חוץ ממך כי את יודעת שאני אוהב אותך יודעת כי אני אוהב אותך הכל משתנה,חוץ ממך אני אחושב עלייך, לחשוב עלייך הכל משתנה, חוץ ממך אני אוהב אותך, אני אוהבת אותך

תזרח ../images/Emo42.gif

אתה, אתה כזה כוכב גדול בשבילי אתה כל מה שאני רוצה להיות אבל אתה תקוע באיזה חור ואני רוצה לצאת אני לא יודע מה יש לראות אבל אני יודע שהגיע הזמן בשבילך לעזוב כולנו פשוט דוחפים יחד מנסה להבין את זה החוצה, החוצה, החוצה. כל הציפייה שלך מושך אותך למטה כאשר אתה יכול לקבל את כל זה, אתה יכול לקבל את כל זה. אז קדימה, קדימה, לקבל את זה על אני לא יודע מה אתה מחכה הזמן שלך מגיע אל תאחר, היי היי אז בואו לראות את האור על הפנים שלך תן לזה לזרוח פשוט תן לזה לזרוח תן לזה לזרוח. תפסיק להיות כל כך קשה על עצמך זה לא טוב לבריאות שלך אני יודע כי אתה יכול לשנות אז לנקות את הראש שלך תבוא אתה רק צריך לפתוח את העיניים אתה יכול פשוט לקבל הפתעה גדולה וזה עלול להרגיש טוב מומלץ לחייך חיוך, חיוך. אל תיתני השדים שלך למשוך אותך למטה "כי אתה יכול לקבל את כל זה, אתה יכול לקבל את כל זה. היי תן לי לדעת שאתה אתה כל מה שחשוב לי היי תן לי להראות לך אתה כל מה שחשוב לי. היי תני לי לאהוב אותך אתה כל מה שחשוב לי היי לבוא הלאה כן תזרח כל האור שלך מעלי.

השיר הכי דבילי ever!!!!!

"קח את זה & ותחגגו בוא, בוא, בוא, בוא לקחת את זה ותחגגו בוא, בוא, קדימה, לקחת את זה: כל חלק שאת גורמת לי להרגיש כי אני חייב כבר לגעת בך את יודעת אם רק היית יודע מה במוחי אני לא מאמין שאת הבחורה הזאת בוא, בוא, בוא, בוא לקחת את זה ותחגוג בוא, בוא, קדימה, לקחת את זה: אין לתפוס את הנפילה כאשר אני משחק ממש קשה אתה אף פעם לא אפסיק את כל המשחקים שלי אם רק היית יודע מה במוחי אני לא מאמין בעולם הזה [פזמון x 2]

תכלס הכי דבילי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח תכניסי את התרגום הזה לשלט שלנו אז בכלל....

לא להאמין שזה השיר שגרם לי להתאהב בהם,תפילה,

כאשר הזמן יתקרב לי להראות את האהבה שלי עוד אני הלך ולא מתחבא מילה אני צריך לשמוע עכשיו לא חושב שאני אשמע את זה שוב אבל הלילות היו חמים תמיד איתך מחזיק לך זכות לצידי, אבל הבוקר תמיד מגיע מוקדם מדי לפני שאני אפילו עוצם את העיניים כל מה שאני עושה כל לילה זה להתפלל מקווה שאני אהיה חלק ממך שוב יום אחד כל מה שאני עושה כל לילה הוא חושב על כל הפעמים אני סוגר את הדלת כדי לשמור על האהבה שלי בתוך אם את לא יכולה לסלוח על העבר אני מבין לא יכול להבין למה עשיתי את זה לך וכל הימים והלילות אני מצטער על זה אני אף פעם לאהראתי לך את אהבה שלי אבל הלילות היו חמים תמיד איתך מחזיק לך זכות לצידי אבלהבוקר תמיד מגיע מוקדם מדי לפני שאני אפילו עוצם את העיניים כל מה שאני עושה כל לילה היא מתפלל מקווה שאני אהיה חלק ממך שוב יום אחד כל מה שאני עושה כל לילה הוא חושב על כל הפעמים אני סוגר את הדלת כדי לשמור על האהבה שלי בתוך אנחנו חייבים להיות בטווח ראייה של החלום לנו הרבה זמן לחיות אם עוצרים לרגע את עיניכם תוכלו התמונה לי בפנים קר לי כל כך לבד, ישר אלי כל מה שאני עושה כל לילה היא מתפלל מקווה שאני אהיה חלק ממך שוב יום אחד כל מה שאני עושה כל לילה הוא חושב על כל הפעמים אני סוגר את הדלת כדי לשמור על האהבה שלי בתוך

למעלה