טוב אז.... הפורום התרחב... ולא כולם מכירים

orlyshka1

New member
טוב, חייבים משהו חדש....

הצפה - עומד, על שפת לנצח, בתחילת כל מה, צועק אהבה בעולם. אז, היינו כמו אנשי מערות, היינו הקורה על הירח והכוכבים, ואז אנחנו סלח להם. ניפגש לך שם האורות, המגינים, האמונה אנחנו. איפה הרעם מסתובב הם ארוץ כל כך קשה לנו אקרע את הקרקע משם. אתה יודע שאף אחד לא מת, אלה העיר אהבה שקרים, דרך העיניים שלנו אוהב טבע, ואנו צופים לך לישון הלילה. אף אחד לא הבין שאנחנו מסתירים את המבול, ללמוד איך לרקוד את הגשם. היינו מסתירים את המבול אמרו לנו שמעולם לא לרקוד שוב. דימום, אבל אף אחד מאיתנו לא עוזב, תשמור על הפה שלך בן או שתמצא את עצמך בבית צף. כאן אנו מגיעים כעת על כוכב חשוך, רואה שדים, לא מה שאנחנו.

אויש גדול..

חחחח ועוד הקראתי לעצמי עם מבטא רוסי

orlyshka1

New member
הגוגל טרנסיילייט מתרגם כאילו הוא כרגע עלה

לארץ או משהו... בושה - ובכן יש 3 גירסאות של הסיפור הזה, שלי, שלך ואז את האמת ואנו יכולים להניח אותו לנסיבות, ... ילדותנו, אז הנוער שלנו מתוך להרוויח קצת סנטימנטלי רציתי שתרגיש כאב שלי אבל זה חזר להחזיר לשולח קראתי את דעתך ניסה להתקשר, הדמעות שלי יכלו למלא את אלברט הול, זה קול של כניעה מתוקה? כמה חבל שאנחנו לא הקשיב אמרתי לך דרך הטלוויזיה וכל זה הלך היה המחיר ששילמנו אנשים לבלות חיים שלמים ככה אוי כמה חבל. אז אספתי את כולם זורקים עסוק מתחת לאוטובוס עם הפוסטר שלך 30 מטר בחלקו האחורי של טויס אר אס כתבתי מכתב במוחי, אבל המילים היו כל כך אכזרי, על גבר אני לא זוכר אני לא זוכר את הסיבות, אני בוודאי התכוון אליהם בזמן, זה קול של כניעה מתוקה? כמה חבל שאנחנו לא הקשיב אמרתי לך דרך הטלוויזיה

י ע ל י ש

New member
יאללה מנסה גם ../images/Emo6.gif "לעולם אל תשכח"

באנו עד כה והגענו כל כך גבוה וראינו כל יום ולילה בעין ואנחנו עדיין כל כך צעירים,ומקווים ליותר. עברנו כברת דרך ארוכה אבל לא בטוחים איפה היינו היתה לנו הצלחה היו לנו זמנים טובים אבל נזכור את זה, היינו כבר על הנתיב הזה של החיים כל כך הרבה זמן מרגיש כאילו צעדתי אלף מייל. לעיתים משלב יד ביד עם אהבה כולם היו שם עם סכנה על דעתי הייתי עומד על הקו של התקווה ידעתי שאני יכול לעשות את זה ברגע שידעתי את הגבולות הסתכלתי אל תוך העננים וראיתי את הפנים שלי לאור הירח רק אז הבנתי איזה טיפש יכולתי להיות רק כי נראיתי כל כך גבוה אז לא הייתי צריך לראות אותי מציאת גן עדן לא היה קל, אבל עדיין יש עוד דרך לרדת בצד השני של הגבעה הזאת לעולם אל תשכח מאיפה באת אף פעם לא להעמיד פנים שכל זה אמיתי יום אחד בקרוב כל זה יהיה חלום של מישהו אחר היה בטוח מזרועות אכזבה כל כך הרבה זמן להרגיש כל יום שהגענו רחוק מדי ובכל זאת כל יום נראה שיש לעשות הרבה יותר בטח שטוב להיות כאן אני מבין את המשמעות של "אני לא יכול להסביר את ההרגשה הזאת" עכשיו זה מרגיש כל כך לא מציאותי בלילה אני רואה את היד שמזכירה לי לעמוד במה שהצבתי את העובדה של המציאות לעולם אל תשכח מאיפה באת אף פעם לא להעמיד פנים שכל זה אמיתי יום אחד בקרוב כל זה יהיה חלום של מישהו אחר באנו עד כה הגענו כל כך גבוה וראינו כל יום ולילה בעין ואנחנו עדיין כל כך צעירים ואנו מקווים יותר אבל זכרו את זה אנחנו לא בלתי מנוצחים, אנחנו לא בלתי מנוצחים - לא אנחנו רק אנשים, אנחנו רק בני אדם היי אנחנו לא בלתי מנוצחים, אנחנו לא מנוצחים אז שוב אני אגיד לך לעולם אל תשכח מאיפה באת אף פעם לא להעמיד פנים שכל זה אמיתי יום אחד בקרוב כל זה יהיה חלום של מישהו אחר

../images/Emo106.gif שלוט בעולם

"שלוט בעולם" את מאירה, את השמיים מעל אותי כוכב, כל כך בהיר את מעוורת אותי אל תעצמי את העיניים אל תפוגגי אל תפוגגי כן את ואני נוכל לרכוב על כוכב אם אתה תשארי איתי ילדה, אנחננוכל לשלוט בעולם כן את ואני נוכל להאיר את השמים אם את תשארי לצידי, אנחנו יכולים לשלוט בעולם. אם הקירות ישברו , אני אנחם אותך אם המלאכים יבכו , אה אני אהיה שם בשבילך שמרת את הנשמה שלי אל תעזבי אותי עכשיו אל תעזבי אותי עכשיו כן את ואני נוכל לרכוב על כוכב אם אתתשארי איתי ילדה, אנחנונוכל לשלוט בעולם כן את ואני נוכל להאיר את השמים אם את תשארי לצידי, אנחנו נוכל לשלוט בעולם. כל הכוכבים יוצאים הלילה הם מאירים הלילה בשמיים בשבילך בשבילך כל הכוכבים יוצאים הלילה הם מאירים הלילה בשמיים בשבילך בשבילך, כן את ואני נוכל לרכוב על כוכב אם את תשארי איתי ילדה, אנחנו נוכל לשלוט בעולם כן את ואני נוכל להאיר את השמים אם את תשארי לצידי, אנחנו יכולים לשלוט בעולם. כל הכוכבים יוצאים הלילה הם מאירים הלילה בשמיים בשבילך בשבילך כל הכוכבים יוצאים הלילה הם מאירים הלילה בשמיים בשבילך בשבילך

י ע ל י ש

New member
אהבתי אז עוד אחד: "אהבה לא כאן יותר"

בייבי את לא רוצה שאני אלך? אז מותק, למה את לא מבקשת ממני להישאר בגלל האהבה, ונדבר כמו שנהגנו לדבר עד ששנינו נבין מה איבדנו לא אמרנו אף פעם את המילים שאמרנו קודם, כשהכל נגמר. אהבה היא לא כאן יותר, לא, לא אהבה היא לא כאן יותר, היא נעלמה לעיר הנקראת עיר האתמול אהבה היא לא כאן יותר, תקשיבי הו, תקשיבי , אני לא רוצה להרפות. אז אולי אנחנו יכולים לשנות את הדרך בה אנו מרגישים את האהבה ולפתוח את הדרך כמו שעשינו בעבר. עכשיו הוא הזמן הנכון, ואני בטוח שלעולם לא תאמרי את המילים שאמרת קודם, כשהכל נגמר. אהבה היא לא כאן יותר, לא, לא אהבה היא לא כאן יותר, היא נעלמה לעיר הנקראת עיר האתמול האהבה לא גרה כאן יותר, לא, לא, לא. וכאשר אני מוצא לי מקום לשמור על אהבה מתוקה שלי, אז אני אשאיר אותה שם לנצח. כן וכשאני מוצא מישהו לחלוק איתו, אני לא אוותר, אני אקיים, ומאמין בזה, כי החיים מובילים להרבה יותר. כשזה נגמר. אהבה היא לא כאן יותר.

"לא לא, אהבה, היא לא כאן עוד...."

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איך לא חשבתי על זה קודם..?

הציתי בי את האש../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif

כי בא לי עוד
בבקשה תורידו את זה מהפלייליסט...
עזרי לי לברוח מתחושת החוסר ביטחון אני צריך אותך כל כך, אבל אני לא חושב שאת צריכה אותי אבל אם כולנו נתייצב בשם האהבה ונצהיר על חלומותינו אני חייב להגיד שאני חולם רק עלייך אך כמו גנב בלילה גזלת ממני את האהבה שידעתי הציתי בי את האש האהבה שלך היא תשוקתי היחידה הציתי בי את האש כי אני צריך את אהבתך החזירי את הזמן לאחור לימים בהם האהבה שלנו היתה רעננה האם את זוכרת כי לא משנה מה קרה אני הייתי שם בשבילך אבל אם כולנו נתייצב בשם מה שאנו מאמינים בו ואולי נחיה במסגרת מה שניתן לנו העולם יהיה סוער בשביל החלום אז מותק אל תסתובבי הקשיבי למה שיש לי לומר הציתי בי את האש האהבה שלך היא תשוקתי היחידה הציתי בי את האש כי אני צריך את אהבתך כן, אתה צריך להיות בטוח בעצמך מספיק בכדי ללכת דרך הלילה יש יום חדש בעבר השני כי יש לי תקווה בנשמתי אני ממשיכה ללכת מותק הציתי בי את האש האהבה שלך היא תשוקתי היחידה הציתי בי את האש כי אני צריך את אהבתך

Hadar07

New member
את השרשור הזה

אני אשמור לי לימים קשים שאני צריכה לצחוק כמו שצריך חח גוגל טרנסלייט FTW

nanny3

New member
אין דבר שמכעיס אותי יותר ...../images/Emo191.gif

מלרצוח (!!!!!!!!!!!!!!) שירים באנגלית עם תרגום עברי..
עם זאת, כשזה נעשה בשם ההומור - זה היסטרי !!!!
צחקתי. ועל כן אוותר..
יום טוב חברות

nanny3

New member
אה ומוריה את גאון היו פה דברים שנפלתי ../images/Emo61.gif

למעלה