טוב אז חזרתי להציץ ב-JDATE

Mירב

New member
טוב אז חזרתי להציץ ב-JDATE

בעוונותי, ורק כי קיבלתי אימייל משם (אני לא יכולה לקרוא אותם כי אני לא בתשלום, אבל מצפיה ב"מי צפה בפרופיל שלי" אני מנחשת מי הכותב) מאז שנכנסתי, כנראה צפתי למעלה שם כי פתאום אני מוצפת באימיילים. בכולופן הנה תיאורו-העצמי של אחד מהם:
I am not your ordinary north shore Jewish guy -- for one, I like to build things, fix things, remodel homes, build furniture and things like that (a handy Jew.go figure?).​
נו, רואים למה אין לי חשק אפילו לנסות?....

Mירב

New member
אם הוא היה כותב את זה רק בלי

כל ההשלכות האתניות, זה היה בסדר. אבל ה"שנאה העצמית" הזאת של יהודי אמריקה, (ויש המוןןןן שכותבים בסגנון הזה!!!), היא כלכך מוציאה לי את החשק.... כי לכי שבי איתם עכשיו על כוס קפה בבליינד-דייט ותסבירי להם שאת באה ממקום בו *כל* הגברים (הפלא ופלא!) הם לא "Typical North Shore" (המונח השיקגואי לג'אפ, במקרה ותהיתם...)

איי ל

New member
מנהל
אני באמת לא רואה את זה ככה...

קודם כל, את הפרופיל שלו הוא לא יצר רק עבור "Mירב" אלא לכלל הבחורות שכנראה רובן כן מצפות לג'אפ (או Typical not sure הזה שלך*), כך שבאמת אי אפשר לבוא אליו בטענות שהוא מנסה להדגיש עד כמה הוא יצירתי שיודע לאלתר תיקונים קלים בבית. לדעתי זה לא הדבר היחיד שיהיה לכם לדבר עליו כשתשתו כוס קפה, וזה גם לא נובע משנאה עצמית או וואעטסואבר, אחרי הכל הוא מפרסם בג'ידייט, לא באיזה מא'ץ דוט קום.

Mירב

New member
NORTH SHORE ../images/Emo6.gif

יענו החוף הצפוני, יענו צפוניים בקיצור. ואני מבינה מה אתה אומר, ובכ"ז כל הסצינה הזאת של היהודים האמריקאיים היידישאיים האלה כלכך עושה לי חשק להקיא..... ובכ"ז.... שילמתי עכשיו $35. כי מישהו נחמד כתב לי וממש הייתי חייבת לקרוא את האימייל. היה שווה.

nichi

New member
אין מוצא

האמת שכרווקה טרייה אני מתחילה לחשוב על jdate כעל אופציה יחידה.... אני מקווה שזה לא כלכך נורא כמו שאת מתארת את זה אחרת אני ממש ארגיש אבודה. איפה מוצאים אנשים טובים בעיר המלאכים?

איי ל

New member
מנהל
יש הרבה מוצא.

היום בעידן האינטרנט אפשר להכיר הרבה יותר אנשים בזמן קצר. ג'ידייט הינו דרך נוספת להכיר אנשים, למרות שכמות הישראלים (אין לי מושג אם את בכלל מחפשת אותנו) היא די רופפת, ומשום מה קיבלתי את הרושם שהישראלים שכבר נרשמו לג'ידייט מעדיפים בן/בת זוג אמריקאים (נכון, זו הכללה, אבל זה רושם כללי שקיבלתי) בין אם זה בגלל ה"ניירת" לבין אם מדובר בניסיון להשתלב יותר בחברה האמריקאית או סתם העדפה אישית. ודווקא לישראלים עיר המלאכים אינה נחשבת למקום שכל כך קשה למצוא בו בני זוג.

Mירב

New member
ובגלל זה כלכך קשה לי למצוא בJDATE

מישהו נורמלי, שהוא לא חנון יידישאי אמריקאי ולא איזה Psycho .... אבל, עזבו, אני לא מעיר המלאכים, ואני גם לא בקבוצת הגיל שלכם..... לכם עוד יש "תקווה" (כמו שאמא שלי קוראת לזה
("עוד לא איבדתי תקווה"))

ממש לא קשור...

לך קשה כי את פוסלת אנשים שמגלים על עצמם שהם לא נחנחים אמריקאים ולוקחת את זה לקיצוניות לגבי השלכות אתניות ושנאה עצמית.... אז כן, ככה לא מוצאים בן זוג.

Mrs G

New member
סליחה , כן ?

אבל הבנאדם הזה היה נפסל שכן הוא ניחן בתכונה הכי נוראית - אחד מתעקש לבדר, למרות שהרבה יותר מברור שאין לו בגנים חוש הומור, גם לא חושומור יהודי. אלק הנדי ג'ו - קישטה !

Mירב

New member
אוקיי, רוצה עוד??:

שימי לב לגאון הבא: הוא פנה אלי, אני עניתי לו בנימוס מרוחק, רק כי לא נעים להתעלם. חתמתי בשמי: Merav למחרת בבוקר קיבלתי את האימייל שלהלן: (אני אעשה לו טובה ולא אפרסם את האימייל שלו)
Hi Merva, Thanks for taking time to respond to my e-mail. I am a youthful, active 52 years young guy. I keep busy with real estate, my home based business and my on line class through Devry. Everyday, I call my daughters, ages 11 and 14 letting them know, that I love them. However, there is the void in my life. I have been divorced for over 6 years now and looking for that special person. If you would like to apply for job, the following would be an added benefit: 1) affectionate 2) outgoing 3) supportive of our mutual careers. 4) Like's to be treated like a lady 5) likes to get to know me as a friend first 6) honesty and intregity 7) open communicator If this seem like the job you would like to apply to, then please send me an e-mail to- Make it a great day! Mike​

Mירב

New member
שמחה שזה מצחיק אותך ../images/Emo3.gif

טוב, הוא פנה אלי ב-IM של JDATE הייתי נורא לא נחמדה
והוא התקפל.... איך לא נעים לי.............

אז הלך ה job offer?

יכולת לפחות לבדוק מראש מה ה benefit שמגיע יחד עם התפקיד. ובינינו, בניגוד איכשהו לשני- הבחור הזה בהחלט חי בסרט...

Mירב

New member
../images/Emo13.gif תודה לכם על הרעיונות בהחלט!

חבל שלא חשבתי על זה אני פשוט אמרתי לו משהו כמו "אני לא מחפשת עבודה" אז מה הוא אומר לי ה
???:
You were bringing up about a job? I am not sure what that was in reference to.​
זה באימייל שאחרי ה-IM... גם ב-IM הוא "לא הבין על איזו עבודה אני מדברת..."
נקסט...

Mrs G

New member
../images/Emo128.gif הוא מניאק זה ...

שימי לב להתעלמות הטוטאלית מסעיף העוסק ביחסו להוצ' רכב.

saritoosh22

New member
מה נהיה בעולם הזה?

זה נראה כמו עבודה מאוד קשה למצוא מישהו נורמלי לבלות איתו. ולחיות איתו זה כבר אופרה אחרת לא? למה אני זוכרת הרבה יותר פשוט? עד כדי כך עולם ההכרויות השתנה?

למעלה