טוב אז חזרתי להציץ ב-JDATE

Mירב

New member
תודה.

יש לי עוד הרבה מה להגיד על כל הסעיף הזה... הבחור מדגיש באופן מחשיד את עניין אהבתו לתת לנשים יחס של ליידי.... אךבהמשך העמוד, שים לב!:
Relationships -------------------------------------------------------------------------------- My perfect first date: Having a picnic lunch in the park, with a good bottle of wine, cheeses, fruit and a fresh loaf of bread. (Carbs don't count on first dates, nor do calories.) My ideal relationship: Honesty, sincerity, learning friend one another. Do guys always have to pay for dates? My past relationships: Being honest about yourself and expectations. Getting to know someone first before things move too quickly. I am an old fashioned kind of guy. Chivalry is not dead.​

Mירב

New member
זה כמובן היה הדבר הראשון שהפריע לי

אני בכלל יש לי אלרגיה ידועה לעודף האפוסטרופיז שהאמריקאים משתמשים בהם, בלי פשר ובלי סיבה

Mירב

New member
../images/Emo6.gif הוא עכשיו שינה את הפרופיל שלו

מעניין אם הוא קורא אצלנו בפורום ?!
בכולופן אייל, אני אסביר את זה אחרת שאולי תבין: זו לא אני שלוקחת קיצוניות. לבנאדם יש דיעות מסויימות לגבי מה זה יהודי, ואיך צריך להיות ולהתנהג איש יהודי. "Go figure"?? למה מה קרה?? למה שיהודי לא יהיה בעל ידי זהב? יהודי חייב להיות עם שתי ידיים שמאליות? מה זה השטויות האלה שיש לאמריקאים האלו בראש, זה מה שאני לא מבינה!! כן, אני הייתי מעדיפה ישראלי, או יותר נכון מישהו שדומה לי ברקע, כלומר רקע מעורב מכל העולם, שיבין את שתי השפות על בוריין כמוני, כי זה ה-core שלי שממנו אני מתקיימת.

Vdrums

New member
JDATE זו לא מילה גסה

אני אוטוטו סוגר שנה של אושר בזכות האתר הזה בעיר המלאכים.

למעלה