יואס הבמה כולה שלך
S ShukyD New member 26/6/06 #23 מעולההההההההההההה שאקירה שאקירההההההההההההההההההההה עבד-אל-חומוס-גונזלס-פול!
ג גפילטע פישי New member 26/6/06 #24 חחחחחחח זה היה כזה שקוף שתכתוב משהו בגלל זה פניתי ישר לראשי של הפורום תבורך או תינוקי
S ShukyD New member 26/6/06 #25 אף פעם לא ידעתי שמאור יכול לרקוד כ-כ-הההההההההההההההה הוא גורם לגבר לרצות לדבר על זיקפהההההההההההההה אז תהיה פיקח ותמשיך לקרוא את סימני הגוף שלי הי סניוריטההההההה תרגישי את ה... תני לי לראות אותך זזה כאילו הגעת מקולומביה
אף פעם לא ידעתי שמאור יכול לרקוד כ-כ-הההההההההההההההה הוא גורם לגבר לרצות לדבר על זיקפהההההההההההההה אז תהיה פיקח ותמשיך לקרוא את סימני הגוף שלי הי סניוריטההההההה תרגישי את ה... תני לי לראות אותך זזה כאילו הגעת מקולומביה
L limors2 Active member 26/6/06 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif
R RJlake New member 26/6/06 #33 חיחיחיחי אני צוחקת../images/Emo13.gif אני חייבת להגיד המון זמן לא הצחיקו אותי ככה בכתב
L limors2 Active member 27/6/06 #38 יאללה טוררררררו../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif נכון האתר הזה שמראה תשירים שמשודרים בגלגלצ וכלמיני תוכניות? אז כמעט תמיד יש ברשימה של לפחות אחת מהתחנות את טורו
יאללה טוררררררו../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif נכון האתר הזה שמראה תשירים שמשודרים בגלגלצ וכלמיני תוכניות? אז כמעט תמיד יש ברשימה של לפחות אחת מהתחנות את טורו