טוב, אז יש מפגש... שעה... 3?

מוקדם!

12 חשבתי שתעשו! הכי מאוחר אחת
וחוצמזה ב2:30 אני הולכת בחיית דינדין
תתחשבו

MarishA M

New member
טוב לי לא משנה איזה שעה רק תקבעו

בכל אופן תבואו אני אהיה עם עומרי יהיה קל לזהות אני אהיה עם חולצה של קולדפליי.. רק תקבעו כבר..

omrimayo

New member
בסדר, נקבע ב-1! מי שיכול שיבוא :}

אני בכל מקרה אהיה כל היום שם עם מרישה :) כל אחד ואחת מכם שיהיה שם זה בונוס מבחינתי :)

aviGODFATHER

New member
../images/Emo31.gif לצערי...

יש לי מבחן ב12 וחצי מחר ורק עכשיו המורה הג'יפה המכוערת הודיעה את זה (זה מועד ב' - נכשלתי
)... (המבחן הוא שעתיים ועד שייקח לי להגיע משם לעזריאלי זה עוד שעתיים) וגם ככה אני רואה שהרבה אנשים שהייתי רוצה לפגוש לא באים...

aviGODFATHER

New member
וגם האמת שזה יותר בגלל הסיבה ה2

אם כבר אני בא עד ת"א (שכמו שאמרתי.. בשבילי זה לפחות שעתיים-שלוש) אני רוצה לראות את כולם ויש די הרבה שלא באים...

omrimayo

New member
אני ומירי נהיה שם, אל תאכזב :)

ובטוח שעוד שפשוט לא היו כאן היום ולא הגיבו... מפגש מצומצם של 7 אנשים +/- הוא הרבה יותר כיף... אני מנהל פורום מסוים של 22 אלף איש כבר 3 וחצי שנים והייתי בעשרות מפגשים של מאות אנשים... גם ככה אתה הולך תמיד עם עוד 5 אנשים ומסתובב איתם, אז פה פשוט אין לך בחירה... מניסיון, זה לא גרוע כמו שנשמע :)

omrimayo

New member
לאדע אם מותר לפרסם פה...

אז מצטער אם אסור... לא ידעתי. rotter.name פורום בתשלום. (הפורום מספר 2 באירופה :} )

0mroosh

New member
../images/Emo31.gif

מצטער, אני לא רוצה לומר דברים שיתפרשו כתירוצים, ובטח שהסדר יום שלי לא יעניין כאן איש וגם אין טעם, מאילוצים לא אוכל להגיע, וההגעה מתפרשת כמאמץ כביר בשבילי, כלומר, ההגעה מחר. בכל אופן, תהנו,תצלמו, תחוו ותשתפו אותנו!
לילה מקסים ומפגש מוצלח.
עומר.

למעלה